אתה מתחיל לעצבן אותי מאוד
בעצם אתה לא מתחיל, אתה ממשיך לעצבן אותי מאוד. למה? 1. בהתחלה אתה מחליט שאני שונא ערבים. 2. אחר כך אתה מחליט שאני ``ילד``, ומי שלוחם במשפחה שלי הוא אחי או משהו כזה. 3. אתה מבדיל את פתרונך ממה שקורה, או אולי קרה, בדרא``פ. 4. אתה חושב שאתה חשבת כמוני אך אתה אפילו לא יודע כיצד ומה אני חושב. אז רק שתדע ש: 1. אני לא שונא ערבים. יש לי מעין גישה לא לאהוב אנשים שנלחמים נגדי. אני בטוח שזאתי גם אחת הסיבות למה הם לא סולבים אותנו. 2.אני לא ``ילד``. לפחות לא לפי איך שאתה מצייר זאת. אני כבר אחרי צבא, הייתי בהנדסה ואתה מחליט מראש שאני מתחת לגיל השירות הצבאי. דרך אגב, המשחבה הזאת מטומטת לגמרי מכיוון שרק לפני שבוע הערתי שאני כבר כמה וכמה שנים אחרי הבגרות בתיכון ורק זה היה אמור לתת לך רמז. 3. הפתרון שלך לא יהיה שונה מהמצב שקורה, או קרה בדרא``פ. אתה שוכח שהשחורים בדרא``פ רצו, בצדק או שלא בצדק תבחר אתה, את כל דרא``פ ורצו לגרש לגמרי את הממשלה הלבנה. 4. אין לי שום רצון להרוג אף אחד. יש לי רצון לשמור על האדמה עליה אני חי. אין לי שום אשלייה שכשם שהם הורגים אותנו אנו הורגים אותם (אבל אתה חייב להודות שפחות) ואין גם שום אשליה שגם אנחנו היינו פעם בדיוק כמוהם עם כל תנועות שלחמו כאן בזמן המנדט הבריטי. כרגע אני מצפה ממך לאחד משני דברים עם לא שניהם: או שתגיד סליחה טעיתי, או שתנסה להבהיר את דבריך בצורה שפחות תכעיס אותי. אני מחכה.