תזכורת

אלון גל

New member
תזכורת

יהוה של ארץ ישראל השליימה הוא אותו יהוה של השמדת 6 מיליון יהודים בשואה אז אל תתנו לו לגרום להרג נוסף!! בעצם מזל שהוא לא קיים

zed246

New member
תראה

אומנם אני מסכים איתך בדעה שאין אלוהים אבל הייתי רוצה שתפרט קצת למה לדעתך אין אלוהים. זה דיי מסקרן אותי.

אלון גל

New member
טוב..

א. לא צריך להוכיח כל דבר ב 100% אנחנו רק מניחים. יש דברים הגיוניים ויש פחות הגיוניים. אני מקשר לצורך העניין בין אלוהים לדת כי ללא הדת הוא אינו מזיק ב. ההסטוריה של האנושות מראה שככל ההגיון והרציונליות היו חזקים יותר כך היה טוב יותר. במדינות הפורחות הדת חלשה ובמדינות שבהן הדת חזקה שולט העוני והייאוש. ג. על פי ההגיון קיומו של אלוהים זה בולשיט אחד גדול מובן שאנחנו מתקדמים בהרבה מאלו שהמציאו אותו לפני אלפי שנים לא ייתכן להניח שיש אלוהים על בסיס אמונות מלפני אלפי שנים לא ברור שכל האמיתות מהתנ``ך אדם וחווה וכו` זה שטויות? ד. לסיכום עלינו לבחור האמונה באלוהים זו בחירה אבל גרועה מאוד מסתבר.. זו הבחירה של הרוב המוחלט בארצות העולם השלישי גם של הערבים שנואיך.. ולא במקרה הם במצב כזה כי הבחירה הזו היא אנטי קידמה

zed246

New member
מה יש לך?

אתה מחליט באופן טבעי שאני שונא ערבים. אני לא, פשוט הם כרגע אויבים שלי ויש בזה מההיגיון הפשוט שארצה שנפסיק לנהוג באיפוק כלפיהם, בעיקר בעקבות כל אותם דברים שהם עשו לאזרחים שלנו. ובקשר לטיעונך - לא רע, לדעתי הטיעון שלי יותר טוב.

אלון גל

New member
כשהייתי ילד הייתי כמוך

כשהייתי ילד ורק התחלתי לחשוב אמרתי אותם דברים כמוך: הם אויב ובאויב צריך להילחם אולם מאז קצת החכמתי והעמקתי חשוב.. תאר לך מצב שבו אתה יושב בביתך ויורים לתוך הבית. אלו אויבים לא? אבל אתה לא מבחין באחיך המטורף (סליחה זה רק לצורך הטיעון) שבעצם יורה לרחוב ללא הבחנה - ואלו שיורים בחזרה הם בעצם שוטרים שמגינים על העוברים ושבים אם תירה החוצה על השוטרים הרי שתשתף פעולה עם רוצח זה המצב בו אנו נמצאים נכון שיורים עלינו אבל לעזאזאל אל תשכח את הכיבוש אל תשכח שהם נמצאים בחרא פי כמה מאיתנו אז הם אמנם אויבים אבל מגיעה להם מדינה ואם אתה רוצה שיפסיקו לירות קודם תכיר בזכות שלהם לא להידרס על ידך ולחיות כמו שווים

אביטלי

New member
אתה מוזר לי

נכון שגם ערבים הם בני אדם ואולי אתה גם צודק שמגיעה להם מדינה. למה אתה כ``כ בטוח שאחרי שתיתן להם מדינה הם יתנו לך שקט? אני לא מבינה אותך... אנחנו בעיצומה של מלחמה והפיתרון שאתה נותן הוא פשוט לוותר להם? בעוד שלנו יש טיפה מוסריות טיפת לב טיפה של מעצורים ריגשיים ונפשיים, להם אין כלום, הם רוצים להרוג אותנו. תיתן להם מה שהם מבקשים היום, מחר תצתרך לתת להם פי 10. אין לזה סוף. אתה אולי חושב שברגע שניתן להם מדינה , שניתן להם שטחים אז הכל יגמר? ההפך הוא הנכון. הערבים- שותפייך לשלום רוצים להרוג אותך. הם לא מכירים במילה שלום- מתי כבר אנשים יבינו את זה. אולי היחס של חלקינו אליהם , היחס הרע, המזלזל נבע מכל התופעות הלא אנושיות האלו שיש אצלהם! כל ילד שלהם מחונך בבית ספר להיות רוצח, כל ערבי שרוצח יהודי זוכה לאות כבוד בכפר שלו! הכל שם בשחיתויות! הכל! כולם מושחתים שם! כולם!

אלון גל

New member
את מבלבלת בין 2 דברים

גם בדרום אפריקה השחורים הפרימיטיבים והלבנים הנאורים גם שם דיברו פעם ``אם ניתן להם זכויות זה הסוף שלנו`` אבל היום שולט שם ה``טרוריסט`` האיום שישב הרבה שנים בכלא ובכל זאת שקט. לנו יותר טוב מללבנים בדרום אפריקה אנחנו נחייה ב 2 מדינות.. את מבלבלת בין הכרה בזכותם האלמנטרית - כאשר עד כה לא הכרנו בה לבין עובדת היותם שונים מאיתנו שאינה משנה את העובדה הראשונה כהוא זה

zed246

New member
אתה מתחיל לעצבן אותי מאוד

בעצם אתה לא מתחיל, אתה ממשיך לעצבן אותי מאוד. למה? 1. בהתחלה אתה מחליט שאני שונא ערבים. 2. אחר כך אתה מחליט שאני ``ילד``, ומי שלוחם במשפחה שלי הוא אחי או משהו כזה. 3. אתה מבדיל את פתרונך ממה שקורה, או אולי קרה, בדרא``פ. 4. אתה חושב שאתה חשבת כמוני אך אתה אפילו לא יודע כיצד ומה אני חושב. אז רק שתדע ש: 1. אני לא שונא ערבים. יש לי מעין גישה לא לאהוב אנשים שנלחמים נגדי. אני בטוח שזאתי גם אחת הסיבות למה הם לא סולבים אותנו. 2.אני לא ``ילד``. לפחות לא לפי איך שאתה מצייר זאת. אני כבר אחרי צבא, הייתי בהנדסה ואתה מחליט מראש שאני מתחת לגיל השירות הצבאי. דרך אגב, המשחבה הזאת מטומטת לגמרי מכיוון שרק לפני שבוע הערתי שאני כבר כמה וכמה שנים אחרי הבגרות בתיכון ורק זה היה אמור לתת לך רמז. 3. הפתרון שלך לא יהיה שונה מהמצב שקורה, או קרה בדרא``פ. אתה שוכח שהשחורים בדרא``פ רצו, בצדק או שלא בצדק תבחר אתה, את כל דרא``פ ורצו לגרש לגמרי את הממשלה הלבנה. 4. אין לי שום רצון להרוג אף אחד. יש לי רצון לשמור על האדמה עליה אני חי. אין לי שום אשלייה שכשם שהם הורגים אותנו אנו הורגים אותם (אבל אתה חייב להודות שפחות) ואין גם שום אשליה שגם אנחנו היינו פעם בדיוק כמוהם עם כל תנועות שלחמו כאן בזמן המנדט הבריטי. כרגע אני מצפה ממך לאחד משני דברים עם לא שניהם: או שתגיד סליחה טעיתי, או שתנסה להבהיר את דבריך בצורה שפחות תכעיס אותי. אני מחכה.

אלון גל

New member
יש לי גם דברים חיוביים לומר

אתה לא פנטי כמו לא מעט חברים בפורום הזה ואת מוכן להקשיב אגב אם תקרא את דבריי תיווכח שלא הצעתי פתרון של דרום אפריקה אלא להיפך אמרתי שכאן תהיינה 2 מדינות. נראה לי שאתה באמת צריך עוד ללמוד הרבה כדי לדעת עובדות ועם חוש צדק אולי גם תגיע רחוק. למשל איך אפשר להעלות על הדעת שהשחורים בדרום אפריקה לא צדקו כאשר רצו להפיל את הממשלה הלבנה? הרי זו הייתה ממשלת האפרטהייד שנבחרה ללא זכות הצבעה לשחורים

למעלה