תזכורת...

קרני

New member
תזכורת...

לא לשכוח שהיום הגדול הגיע... הפורום מתכנס בצ`ט... זה קורה!!! :)) היום: יום שישי - כן, כן היום! :)) המקום: צ`ט תפוז, חדר ``וידויים`` השעה: 22:30 כולם מוזמנים לבוא בהמוניכם! טאי אחראי על הבירות... אז... נשתמע?! ;-))

tairon

New member
מרקוש ואיב1 המפגש היום מיועד לכלל הפורום ואתם בתוכו אין הזמנות אישיות קרני זרקה כפפה...

תרימו את הכפפה ותתיצבו שם בלי לחשוב הרבה ובראש טוב סה``כ אנחנו קוראים כל אחד את הדברים של האחר/ת וזה יכול להיות אחלה אז באמת תבואו ואם אתם צריכים הזמנה אישית אני אישית מזמין אותכם לחדר וידויים היום בערב יאלללה שנראה אותכם שם מרקוש לך אני במידי נותן קורונה ליד ולך איב מילק שייק

קרני

New member
היי איב ומרק... :)

אין לי מושג למה לא ידעתם על זה, אולי בגלל שלא שלחתי מספיק תזכורות. דווקא החברים כן ציינו את זה בכמה מן ההודעות שלהם, אבל כנראה שזה לא ממש הספיק. מצטערת אם אתם יודעים על כך רק עכשיו, זה באמת פורסם בתחילת השבוע, וכנראה שהתפספסנו... מקווה לראות אתכם שם, ושיהיה לכם יום נעים.

קרני

New member
חבל...

הפילפולים שלך ייחסרו... שיהיה לך בכל זאת ערב טוב, ובטח תתעדכן כבר מהח`ברה....

קרני

New member
סהרורון חמוד :)

בטח שאתה מקבל תגובה... שים לב לשעות ולתאריכים... רק עכשיו נכנסתי לפורום אחרי יום מפרך... :)) ולי אמרו שיום שבת זה יום מנוחה... לך תאמין... בכל מקרה... חבל שלא יצא לך להצטרף לצ`ט... ראה תגובה בהמשך על אודותיו... אולי בפעם הבאה... ;-)) לא קיבלתי את המייל שלך, ואל תשכח שהבטחת לשלוח לי את הסיפור שלך.... והיא מחכה עד עצם היום ההוא... ;-)) הממממ... שמחה שקפצת לביקור.... :))) נשתמע.... שיהיה לך יום מקסים @ @ J U

saharur

New member
לצערי קרני

אני בבאר שבע והצ`טים לא עובדים באינטרנט של האוניברסיטה אז אני מוס ר לך ד``A חם בכל זאת,ושלחתי לך מייל מחמד.ואןלי שבוע הבא נדבר באייסי.

איב 1

New member
מה חשבת שהצ`טים יעבדו?!?

בקורסים של מחשבים הצ`טים עובדים או לפחות עבדו....

למעלה