תזכורת

nani nani

New member
תזכורת

לפני כשבוע (קצת פחות) מישהו שאני לא אחשוף את שמו, אמר את הדבר הבא.. לאחר שחזרתי והוכחתי לכולם שהצלחתי להיות כמה ימים ללא מחשב וללא הצ'אט או הפורום.. אותו אדם צריך למלא את חלקו בדבר. אז שאותו אדם יקום ויעשה את מה שאמר
.. נו טוב אני מוותרת - שלא תגיד שאני לא בסדר.. אבל זו הפעם היחידה

gabizon79

New member
מה זזזזזזזזה?! אין ויתורים ואין...

בטיח
אם יוותרו פעם אחת תתחיל אופנה של ויתורים! אני מצטער אבל ככה זה לא עובד. כמו שהאדם הנ"ל מקפיד מאד על הרכב מנותיו,כך צריך גם שיקפיד למלא את הבטחותיו,כמו שאין ויתורים על איכות האוכל ומרכיביו(בשבילך עדי
) קל וחומר שאין אדם יכול לפרסם הבטחות בפומבי ועוד בביטחון עצמי גבוה ואח"כ להתנער מהאחריות,היום זה לא לחתוך מחר זה שקרים נוספים. כך שאני מבקש בשם כל חברי הפורום למלא אחר ההחלטה וכך להציל את כבודו של הנ"ל.כמובן שאין צורך לציין בהוספת קבצי JPG לשם ההוכחה... להתיחסותו של הנ"ל אודה יום טוב לאדוני

ווין תו

New member
תעמדי בתור. בגלל ווין ותו שותפתך

לטיול לפניך. ואם מישהו חיפש סדרן בימים האחרונים אז לתצומת ליבו הסדרן כאן כל הזמן

nani nani

New member
מה איפה יש סדרן????

וחוץ מזה זה לא רק שותפתי .. זה שותפתי ואני בתור... ההתערבות היתה של שלושתינו!!!

nani nani

New member
יקירתי בזכות ווין ותו לא רק שותפתי

זכתה בהבטחה גם אני הייתי שם וגם בתור הזה אני עומדת.. ההבטחה היא ספציפית גם לי.. למרות שאנחנו עדיין מחכות למימושה..

adidushim

New member
ציטוט מפיו ולועו המלא והרעב של

זאב רווח,אשר?
ככה זה נשמע לי,לפחות ...

יניבניב

New member
אוקיי אני יודע הבטחות יש לקיים

אז כמה שזה קשה הלכתי וחתכתי לעצמי את הציפורן. עכשיו איך אני אתפקד בחלונות האדומים , איך? ניסיתם פעם לעשות את זה בלי ציפורן? זה לא שווה כלום.... רשעים אתם רשעים בחיי

liat ליאת

New member
אותי כבר לא תפגוש שם../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif../images/Emo123.gif

מה זה שווה באמת בלי ציפורן?

ששק

New member
אם הורדת ציפורן אחת...המצב טוב...

זה יותר טוב מאשר להוריד את כל הציפורניים!

ששק

New member
האמת....וזה סיפור אמיתי....

שהיה לי מרצה באוניברסיטה, שהיה עושה מניקור ופדיקור....תאמיני לי...הלוואי עליי ועליך ציפורניים כאלו מטופחות....

למעלה