תזכורת

תזכורת

אני קיים. אבל אני אתנדף לי בקרוב לעוד איזה שבוע. והערה לכל אוהבי הביטלס: קרה לכם שחוזר לכם במשך הרבה זמן שיר בראש? תדמיינו מה הייתם עושים אם זה היה Within you without you... אבל אני חושב שהרבה שמיעות רצופות (כמו עכשיו) של abbey road יכפרו על זה... אני הולך לצרף להודעה הזאת את כל התגובות שלי להודעות שלא קופצות ויש לי דבר חשוב (בעיניי) להגיד עליהם.

Miss CB

New member
המרגל שחזר מן... הכפור?

איפה היית באמת? או שזה עוד אחד מדברים שלעולם לא נדע? יופי שחזרת, אבל לאן אתה הולך הפעם?

תשובות למבחן

1) הייתי במקום טוב. 2) עכשיו את יודעת. 3) למקום טוב. אני מקווה שקיבלתי לפחות ציון עובר.

Miss CB

New member
נו טוב.

אל תספר. ובשביל שלא יהיו יותר מדי שרשורי
בבת אחת: שרשור קישורים! אם למישהו יש אתר טוב על הביטלס, אנא צרפו עכשיו... הנה כמה נחמדים. אחד שמצטיין ברשימת השירים ופרטים על כל שיר, שני שסתם מעניין ומאוד נרחב, שלישי הוא פרוייקט של YNET על ג'ורג' האריסון, לאחר שהוא נפטר.

ביי

כפי שהבטחתי (ואני כידוע אדם אמין, כנה, ישר, וכמובן גם צנוע) אני אנטוש לי את הפורום התחל ממחר לעוד איזה שבוע. להתראות לכם.

ביי... ../images/Emo160.gif

יש סיכוי שאי פעם נדע עליך יותר פרטים? בינתיים אני משערת שאתה עובד בסוכנות החשאית שמרגלת אחר שיטת ייצור האורז של מדינות העולם..... אבל כמובן, זו רק השערה....

Miss CB

New member
ביי... שוב...

אגב, יוסטשיה: לי דווקא היה ניחוש אחר. אני אומרת שהוא מרגל דווקא אחרי הרוסים. אני עוד לא בטוחה למה בדיוק, אבל אנשים נוטים לרגל אחרי רוסים דווקא, יש פה סבירות לא רעה.

ואללה! סברה מעניינת ו.. לאאא אל תלך

חכה שניה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני חייבת להזכיר לך שעליך לנצל את ההזדמנות של שהותך ו להצביע גם עבור לוגו לפורום ואלרוס אם אתה שומע אותי..... עשה כנ"ל!!!!!

האם את באמת חושבת...

שאני כל כך לא מתוחכם? כבר הצבעתי ללוגו של עצומת רינגו. תבדקי ותראי. בכל מקרה, ביי לכולכם.

מידע מודיעיני מסווג

על תגידו על ה מ.מ.מ הזה לאף אחד, בסדר? האמת היא, שאני עובד של משרד החקלאות של הוותיקן, ואני יוצא מדי פעם בשליחויות סודיות לארצות זרות. התפקיד שלי הוא ייבוא זני צמחים לוותיקן, כמו סקויה, פיקוסים ושאר צמחי דגן. הסיבה שקודם יצאתי לשבועיים, היא שהמרחק לשיט בקאנו בין הוותיקן לאיטליה הוא די גדול, וזה עיכב אותי במסעי. אבל עכשיו, אני מצאתי את שיא הטכנולוגיה, ואני אגיע לאיטליה תוך זמן קצר יותר על ידי שימוש במרכבה. האין אני סופר מתוחכם+state of the art+שיא הטכנולוגיה? ותזכרו... אל תספרו על זה לאף אחד

Another Girl

New member
../images/Emo6.gif

יצאת גדול.וביי שוב! ומכיוון שהצבעת אני נותנת עוד שבוע עד לבחירת הלוגו.משמע-יום ראשון הקרוב ייספרו הקולות וייקבע הלוגו.

מה שמזכיר לי...

לא זכור לי שהלוגו של עצומת רינגו זכה לתפקיד הראוי לו. למעשה, הוא נודה ולא נכלל בשנים עשר הלוגואים האפשריים, ולכן, כדי שליצורים כאן תהיה זכות בחירה חופשית, אני אוסיף תגובה לשרשור זה עם הלוגו, על מנת שאנשים יוכלו להרהר לפחות באפשרות, או אפילו להחליף את בחירתם המקורית.

הלוגו של עצומת רינגו

כן, כן, עד היום ניסו להסתיר מכם את הלוגו המדהים הזה, אולם עכשיו הוא נחשף לציבור. כל מי שתומך בעצומת רינגו/חושב שהלוגו הזה יפהפה ביותר, מוזמן לבחור בלוגו, ולכל השאר סתם כדאי לבחור בו. אז הצביעו בהמוניכם!

למעלה