תזכורת!!!!!

BaRbiK

New member
תזכורת!!!!!

עכשיו, טקס עמ"י. תפתחו!! דניאל צריך להופיע

S h A b i T

New member
למרות שזה היה ברור

אני עדיין לא מאמינה שזה קרה. בגלל שאת ההצבעה שלי הפסדתי ושלחתי את הטופס ריק בטעות, לא ראיתי מי מתחרה כנגד דניאל. שירי מיימון? בושה. מי היא בכלל? יצורה.

LOLI152

New member
ראיתי את ההופעה של דניאל

הוא ודנה נתנו ביצוע מדהים (כרגיל) לרבות הדרכים ובראיון בספירה לאחור הם גם יצאו גדולים אחרי הפירסומת נדע עם הוא זמר השנה.. לדעתי שירי מימון לא הייתה צריכה לזכות בזינוק.. לא שאני מערערת בכישרון שלה, חס וחלילה היא פשוט לר הזינוק. פיטר יותר זינוק ממנה. לא חשוב עם דניאל יזכה או לא יזכה בשבילי הוא תמיד מספר 1
אלה

S h A b i T

New member
תעשו לי טובה

דניאל נתן ת'זינוק של החיים. ובאמת, למרות שאני מכורה, הוא היה צריך לזכות. לא משנה איך מסתכלים על זה. הוא נתן פריצה ב2002, ומאז שכחו ממנו עד שהוא פרץ השנה מחדש, ובגדול. פשוט נורא מה שהלך שם.

BaRbiK

New member
צודקת!

אבל השנה היה פחות מכור משנה שעברה.. כאילו.. שיר כמו "הוא" לא היה זוכה בחיים שנה שעברה..גם לא זכה. ובית הבובות זכו כמה עפמים ברוב הקטגוריות יש אומנים שבאמת מגיע להם.. (ולא קשור להודעה ששירשרתי אליה) באמת היה ביצוע מדהים, אבל ראו שהיה להם קשה לשיר

MooKuSh

New member
"הוא" זה שיר חמוד כזה

אם יש להקה שהיתה צריכה לזכות במופע השנה זאת אלג'יר ממש עצוב שהם לא זכו. שיגיע מחר כבר...

november rains

New member
הוא זכה בשיר השנה

ולאלג'יר באמת מגיע.. אני לא מבינה איך אנשים מצביעים לשיר שכל המילים שלו זה "עיניים מרגיש כמו ציפור" שיר נחמד לשמוע במועדון ולא יותר.

feel so low

New member
היה את הביצוע הכי עצוב בעולם בערך..

רבות הדרכים לשיר בדואט עם האקס/ית שלך זה נורא.. איך הם היו מסוגלים.. דנה בקושי הצליחה לשיר ודניאל גם היה כזה לא כל כך מרוכז.. היה עצוב לראות את זה..

י yuval

New member
העמ"י אתמול...

למי הוא הפסיד לשירי מימון? הרבה יותר הגיע לו הוא נתן את הזינוק של חייו... ואתמול ברבות הדרכים היה ביצוע יפה אבל היה לשניהם ממש קשה לשיר ראו את זה...

למעלה