בעצם לעצמי יום שבת בתשע וחצי בערוץ סינמה 1 401 בממיר הדיגיטלי. תבל דיגיטל - זה עולם אחר לגמרי כולם מוזמנים לבוא לבית של תומרצימרמן ולצפות בהנאה (תביאו כסף לפיצות) --- YES! - עולם טוב עוד יותר
תראו... יום שבת לא ממש מתאים לי שכולכם תבואו אליי (איסי אתה בכל זאת מוזמן ואולי יואב יצטרף אלינו) אבל הרעיון של מפגש לצפייה במטריקס נראה לי אחלה רעיון ולכן אני מוכן להעמיד את ביתי לרשותו בעוד 3 שבועות (ההורים שלי יהיו בחו"ל והכל יהיה סבבה). אני אקח את הסרט מהספריית וידאו כדי שנוכל לראות את זה בדיוידי עם איכות טובה יותר. מה דעתכם? מי חושב שהוא יבוא? אני גר בקרית ים
כן.. מה אכפת לי להיות נחמד ונדיב... יש לי בית לבד לחודש שלם (אמא ואבא טסים לדרום אמריקה) אז אני מנצל את זה... פופקורן? ברור שיהיה!!! (כזה שמכינים במיקרו כמובן) וגם פיצות וקולה... רק אל תשכחו להביא כסף בשביל הפיצות והקולות
בכולפן, כן!!!!! זה מספיק!!!!!!!!!!!! אבל עכשיו ברצינות.. בואו נארגן מפגש... מישהו יכול לברר בקשר לבית קולנוע או כל רעיון אחר שהועלה פה? זה נראה לי ממש מגניב לעשות את המפגש הזה
בקשר למפגש בתי קולנוע אי אפשר כי כבר אין להם זכויות להקרין את הסרט ומועדון או אולם יעלו הרבה כסף צריך למצוא איזה מישהו שגר במרכז ולבוא אליו {ככה אני חושב בכל אופן}
כבר כתבתי למה אני חושב שמועדון זה לא טוב. בקשר לקולנוע - בעייתי ויקר מדיי. בכולפן... כמו שנאמר בתחילת הדיון הזה, עוד שלושה שבועות מעכשיו (מתישהו בין השמיני לפברואר עד ה10 במרץ) אני מוכן לנדב את ביתי שבקרית ים.