תזכורת

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
תזכורת

בעצם לעצמי יום שבת בתשע וחצי בערוץ סינמה 1 401 בממיר הדיגיטלי. תבל דיגיטל - זה עולם אחר לגמרי :) כולם מוזמנים לבוא לבית של תומרצימרמן ולצפות בהנאה (תביאו כסף לפיצות) --- YES! - עולם טוב עוד יותר

צוחה

New member
איפה הוא גר בכלל ???

ואני יכול גם לבוא ? (ברור שכן.......) וכמה כסף להביא ? אני יכול עד 100-130

RIPPER

New member
נו לא

עניתם לא לי ולא לצוחה איפה תומר גר ואני יכול להביא 150 שקל 200 גג

צוחה

New member
אני אמרתי הצחוק 100 שקל

אני יכול להביא משהו כמו 30 שקל בערך חוץ מזה אם יבואו מספיק אנשים אז לא נצטרך הרבה כסף בכלל....

TomerZimmermann

New member
מה דעתכם על...

תראו... יום שבת לא ממש מתאים לי שכולכם תבואו אליי (איסי אתה בכל זאת מוזמן ואולי יואב יצטרף אלינו) אבל הרעיון של מפגש לצפייה במטריקס נראה לי אחלה רעיון ולכן אני מוכן להעמיד את ביתי לרשותו בעוד 3 שבועות (ההורים שלי יהיו בחו"ל והכל יהיה סבבה). אני אקח את הסרט מהספריית וידאו כדי שנוכל לראות את זה בדיוידי עם איכות טובה יותר. מה דעתכם? מי חושב שהוא יבוא? אני גר בקרית ים

IC4

New member
אל תיקח מספרית וידאו, צוחה יביא DVD

אני אומר נמשכן את הטלויזיה שלך ונעשה מפגש פורום בבית קולנוע
וואי תומר אם כבר עוד שלושה שבועות, בוא נשכור את החדר סינמה של הנמלה :)))))) נראה שם מטריקס שתויים כמשקל גופינו (מי שמקיא/מפריע עף מהחדר שיהיה ברור)

צוחה

New member
אני יכול להביא את הDVD של המאטריקס

אבל אין שום סיכוי שאני אסע עד חיפה כדי לראות אותו אם אתם מכירים מישהו בת"א שמוכן אז אין לי שום בעיה....

RedStorm

New member
אם אתה באמת מזמין את כולם לבית

שלך אתם ממש אדם פתוח ונחמד... תבורך פופקורן יהיה?

TomerZimmermann

New member
תודה, i guess

כן.. מה אכפת לי להיות נחמד ונדיב... יש לי בית לבד לחודש שלם (אמא ואבא טסים לדרום אמריקה) אז אני מנצל את זה... פופקורן? ברור שיהיה!!! (כזה שמכינים במיקרו כמובן) וגם פיצות וקולה... רק אל תשכחו להביא כסף בשביל הפיצות והקולות :)

TomerZimmermann

New member
לטובתך

אני מקווה שלא צילמת את התמונה הזאת בביתך
בכולפן, כן!!!!! זה מספיק!!!!!!!!!!!! אבל עכשיו ברצינות.. בואו נארגן מפגש... מישהו יכול לברר בקשר לבית קולנוע או כל רעיון אחר שהועלה פה? זה נראה לי ממש מגניב לעשות את המפגש הזה

RIPPER

New member
תמונה יפה

לא במיוחד איך שהפלאש נפל על ה
בקשר למפגש בתי קולנוע אי אפשר כי כבר אין להם זכויות להקרין את הסרט ומועדון או אולם יעלו הרבה כסף צריך למצוא איזה מישהו שגר במרכז ולבוא אליו {ככה אני חושב בכל אופן}

TomerZimmermann

New member
גם אני

כבר כתבתי למה אני חושב שמועדון זה לא טוב. בקשר לקולנוע - בעייתי ויקר מדיי. בכולפן... כמו שנאמר בתחילת הדיון הזה, עוד שלושה שבועות מעכשיו (מתישהו בין השמיני לפברואר עד ה10 במרץ) אני מוכן לנדב את ביתי שבקרית ים.

RedStorm

New member
חשבתי רבות

ואממ ביתו של תומר נשמע טוב ממועדון זה באמת הרבה כסף... אולי שווה אבל לא חושב גם אצל תומר ידידנו יהיה טוב

למעלה