תודה על התשובה המושקעת
באמת לא כתבתי פרטים, אבל התייחסת לכמה מקרים רלוונטיים בכל זאת!

הסיבה העיקרית ששאלתי היא שהגור התחיל לשבת על העציץ היחיד שיש לי בבית, שאיכשהו שרד כמה שנים ושני חתולים. הוא פשוט מתיישב עליו, ומוחץ אותו. העלים כבר התעוותו וחוּררו. פעם הוא אפילו הפך אותו והאדמה התפזרה. ניסיתי להוריד אותו בשקט (הוא חוזר), ניסיתי ברעש (הוא חוזר), ניסיתי לתקוע סכינים ומזלגות (הוא משחק איתם). לכן שאלתי, מתוך חוסר אונים.

אני שמח לשמוע ששלב הנשיכות יעבור, ואני באמת משתדל לא לכעוס עליו עד כמה שניתן. לפעמים הוא נושך אותי בכף הרגל וזה ממש כואב! אבל לזכותו יאמר שהוא בחיים לא שורט אותי. רק את כל שאר הבית.

במריבות אני כמובן לא חשבתי להשתמש בשפריצר. אגב יש שיפור, והוא כבר מסתובב שוב חופשי בבית. החתולה עדיין נושפת עליו, אבל פחות, והוא כבר הפך אותה לאובייקט למשחק בעל כורחה. כשהיא נושפת עליו הוא מתרחק קצת, ואז כשהיא הולכת ממנו הוא רץ אחריה ומפליק לה על הישבן או הזנב, ובורח שוב. ערס.

לגבי השיש במטבח, הוא עוד לא יכול לקפוץ לשם, אבל הממזר הקטן מצליח לטפס על הידיות של המגירות כמו על סולם עד שהוא מגיע לשיש. אני חייב לצלם את זה פעם. בינתיים הוא עוד לא הצליח לעשות את המעבר מהידית האחרונה אל השיש ממש, אבל זו רק שאלה של זמן. הוא מתקדם ולומד בקצב מסחרר.

אגב, אני שוקל אותו כל יום, ומדהים לראות שהוא גדל ב-100 גרם ליום!