תזכירו לי, מתי אמור להיות הגמר של ה HW ב SF?

AmitNHB

New member
תזכיר לי על מה מדובר בכלל

טורניר HW של SF, כן..., זכור לי משהו כזה...

מרקו בי

New member
היה

קורמייה לקח את הטורניר, ניצח את ביג פוט סילבה בtko בקרב הגמר.

elvis18

New member
וואלה באמת שכחתי שיש כזה דבר ...

באמת שפל חדש, מקווה מאוד שיסימו כבר עם הטורניר ושיעבירו את כל מי שצריך ליואפסי .. כמה סחבת ...בוא נגמור עם זה כבר חחחח

באסטר1

New member
כל הטורניר הזה בדיחה

הטורניר בא להחזיר לפידור את הכבוד שהלך לו אחרי ההפסד לוורדום אוברים האלוף השתתף בטורניר שזה הזוי אבל בסיידר אז הוא הוריד את ורדום מהטורניר ופרש בעצמו ועזב , אותו אוברים שאמר שהוא מחפש תמיד להלחם בטופ החליט שהטורניר לא כזה שוה לעומת מעבר לUFC קורמייר או קורמייה בכלל בא כמחליף והפתיע והוא בגמר בראנט לא משנה יפסיד או ינצח הוא יתפס על סמים שוב בדוק ארלובסקי בלי סנטר הוא פשוט לא לוחם כבר חרינטוב הוא גייט קיפר בכלל וביג פוט אכזב אז בעצם אין פה משהו רלוונטי לא חושב שקורמייר יכול לנצח את הטורניר ולהחשב טופ 5 בעולם אפילו לעומת בארנט שללא הסמים לדעתי מתברג בטופ 5 דווקא

BeniTaz

New member
אתה לא מכיר את העובדות ועשית סלט אחד שלם

סטרייקפורס בנו את הטורניר והתחילו אותו לפני שה-UFC רכשו את סטרייקפורס. ככה שאתם צריכים לזכור שמי שהגה והתחיל אותו היה סקוט קוקר ומי שקיבל את ההחלטות לאחר הרכישה זה דיינה וויט. הטורניר לא בא להחזיר את הכבוד של פידור.. ההיפך, הוא קיבל את ההגרלה הכי קשה. ביגפוט בקרב הראשון ואוברים/ורדום בקרב השני במקרה שיעבור. הוא אפילו לא הספיק לעבור. אם זה היה תלוי ב-UFC הוא כנראה היה מקבל את קימבו סלייס בקרב הראשון. הקטע עם אוברים זה עוד נסיון עיסקי של דיינה וויט. אוברים ניצח את ורדום אבל היה עם צלע שבורה אחרי הקרב. הוא ביקש לדחות את הקרב שלו נגד ביגפוט בחודש (הוכחות בסדרת הריאליטי) אבל דיינה וויט החליט שהקרב לא יידחה ואוברים בחוץ בגלל פציעה. מאוחר יותר גם חתך אותו מסטרייקפורס. ושם את קורמיה במקומו בטורניר. זה היה נסיון לדחוק את אוברים בפינה "או שתצטרף ל-UFC או שתילך לחפש את החברים שלך".. ולאוברים ההמום כנראה לא נותרה ברירה.. אז בחייאת.. אם כבר אתה כותב לפחות תדייק בעובדות. ואת כל הדה לגיטמציה שעשית אפשר לעשות על על מחלקה ועל כל לוחם בעולם.. זה לא חוכמה. בשורה התחתונה הטורניר היה טוב, החיזוק של סטרייקפורס ל-UFC משמעותי מאוד ובניגוד לסטרייקפורס, טורניר כנראה נוגד את העקרונות העיסקיות של ה-UFC אז הם ניסו להרוס אותו והוציאו את אוברים.

באסטר1

New member
ידוע שהטורניר התחיל שהם לא בשליטה של UFC

לגבי פידור אני זוכר משהו שדווקא כן בגללו עשו את זה אבל יש מצב אתה יודע משהו שאני לא כל הקטע העסקי עם אוברים אין לי מושג גם לא נכנס לליכלוכים כאלה לא מעניין

BeniTaz

New member
נו אז למה אתה כותב "ופרש בעצמו ועזב"?

ומוסיף "אותו אוברים שאמר שהוא מחפש תמיד להלחם בטופ החליט שהטורניר לא כזה שוה לעומת מעבר לUFC".. שזה בדיוק הפוך ממה שקרה.

באסטר1

New member
זה לא ההפך

אוברים רצה להלחם זה לא אומר שהוא חושב שהם הטובים ביותר בטח תגיד הוא לא רצה להיות בUFC גם אבל עזוב טוחנים מים סתם זה לא כזה משנה לי מה היה מאחורי הקלעים

BeniTaz

New member
כמה תלונות.. נראה את ה-UFC

עושים טורניר של 8 (ומחליפים ראויים) לוחמים של HW תוך שנה ומשהו.. להזכירכם, יש בקושי קרב הגנה אחד על התואר של ה-HW ב-UFC בשנה. קורמיה שבר את ידו בניצחון על סילבה והיה צריך לעשות ניתוח. הקרב נגד בארנט נקבע ל-3 למרץ אבל ההחלמה היתה איטית והמועד נדחה. הייתי אומר קחו את 8 הלוחמים הכי טובים ב-UFC ב-HW ותעשו טורניר. אני הייתי קונה את זה גם אם היה צריך להימשך מרגע פתיחתו ועד הגמר כשנה וחצי. זה לא שהתפוקה של ה-HW ב-UFC יותר גבוהה ככה שאני לא מבין את הזילזול. הטורניר הזה היה ברכה עבורינו, סך הכל סיפק אחלה קרבות.. אז מה אם פידור הפסיד. תשתחררו..

באסטר1

New member
הקטע בטורניר

שאחרי שנה וחצי שהיה טורניר אם תראה את הבחור שהפסיד ראשון מקבל טייטל שוט כעבור שנתיים מול האלוף זה כבר יהיה לא רלוונטי לפעמיים אתה מעדיף לגרור 5 שנים את הלוחמים מאשר לבזבז את המא'צפים בשנה וחצי אתה תמיד אומר שיגיעו לוחמים חדשים עד אז לפחות וככה לא יהיה מחזור קרבות

למעלה