תזכירו לי רגע...

ארתור ב

New member
תזכירו לי רגע...

מהם הסימפטומים לפני שחבית בירה עומדת להגמר? כדי שלא יהיו לי הפתעות לא נעימות.
 

ארתור ב

New member
כן אבל עדיין צריך לגמור את הבירה.

ואם לא תופסים את הרגע זה עלול להשפריץ על כל הבר
 

obbb

New member
לא ממש

זה מוציא הרבה קצף בכוס בפעם אחת... לא משהו מסוכן... לפחות אצלינו. מה שכן צריך בזמן שאתה מרוקן את הקצף לשים כוס גדולה (אני משתמש בליטר) כי אז הקצף לפעמים יוצא ומשפריץ קצת אז טיפה תשומת לב והכל יהיה טוב וכמובן שהכוס לא מופנית ללקוח. גם בעת מזיגה רגילה. זה נראה לי בין הרגעים הכי מלחיצים לברמן מתחיל והכי רגילים אחרי פעם פעמיים...
 
חחחחח.... אני תמיד מוזגת עם הכוס ללקוח...

ככה כבר שנים... מצטערת, עדיף שהוא יהיה דביק מאשר אני
 

maxfain

New member
בגלל זה אני אף פעם לא בא אלייך לשתות בירה ../images/Emo13.gif

 

maxfain

New member
טלינ'קה, ראיתי שקיבלת הצעת עבודה בפ"ת

אומרים שפ"ת זה כמו חו"ל
 

obbb

New member
אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

למזוג עם הכוס נוטה הצידה, וכך אם מישהו דביק זה או ברמן אחד או הבר עצמו :) אצלינו ללא קשר העובדים מזיעים כמו חמורים אז דביקות ולכלוך זה חלק מהעבודה :(
 
אפשר.... אבל זה הרבה פחות כיף!

תמיד נחמד לראות פקאצה בוכה על זה שיש לה בירה במחשוף וז להסביר לה שעכשיו יש לה סיכוי להיות האישה המושלמת, אם היא רק תסתום את הפה.... וכן, אני רגילה להיות ג'יפה בעבודה מכל הזיעה והאיכסה, אז אם כבר מספיק ג'יפה לי, למה להוסיף עוד? צרת רבים חצי נחמה, לא?
 

GuziBar1

New member
יפה לך לצטט גו גו דולס

בכל מקרה תחזרי אלי ....אני מחפש ברמנית לפאב שלי רושם ראשוני כבר עשית עם הציטוט 0544660836 מאור זה בפ"ת
 

smartblonde

New member
זה פשוט מאד...

זה מתחיל בזה שיש הרבה קצף ... ולפני שזה מתחיל להשפריץ זה יוצא קודם בצורה לא אחידה דרך אגב כדי למנוע השפרצה על לקוחות בשלבים שזה משפריץ קצת אפשר לתקוע תחתית על הפתח של הברז. זה חוסם את רוב השפרצים.
 

smartblonde

New member
באופן כללי זה מונע השפרצה על לקוחות..

אז מתי שיש לך את הבעיה
 
למעלה