תזכרו להדליק טלויזיה

שלומי בהופעה בערוץ 24

איך אפשר לשכוח מחכים לזה כל היום....... אלו יהיו שירים ישנים שלו מלפני כמה שנים אותם הוא שר עם זמרים נוספים "שלומי שבת וחברים"

karoleking

New member
איזה יופי היה!!!../images/Emo13.gif

פשוט משפחה מקסימה... שיהיו בריאים!!!
אוהבת אותם אחד אחד. קצת חבל שלא היינו, היינו עושים שם קצת רעש עם שלטים וזיקוקים...

osnat51

New member
../images/Emo23.gif אוף, מה יהיה?

לא ידעתי מה לעשות עם עצמי מרוב שיגעון. שלחתי הודעה לחני. היא מייד ענתה לי. יש!!!! אח"כ שלחתי הודעה לעינת הולנדר ואח"כ דיברנו בטלפון. אח"כ התכתבתי עם זיו. אח"כ שרתי עם עצמי, אה . . . ובאמצע התקשרתי לקרול ושיגעתי אותה שאני באולפן ושהיא לא רואה אותי . . . נו, זה יקח עוד הרבה זמן עד שנראה אותו באמת? שלומי, אנחנו מתגעגעים!

karoleking

New member
../images/Emo9.gifהכי קטע

זה שאני רואה שאת מתקשרת, אני אומרת לאיציק "בוא נגביר את הטלויזיה ושתחשוב שאנחנו באשקלון". ואז אני צועקת לה:"איפה את? את באשקלון?" ואני בטוחה שהיא תתבאס לשמוע שאני כאן והיא לא. ואז היא התחילה לספר לי שהיא באולפן....
השתתקתי לרגע. הקנאה התחילה לאכול אותי מבפנים....
בסוף, שתינו היינו בבית.

ההופעה בערוץ 24

ערב טוב לחברי הפורום היקרים אנחנו זכינו בכמה דקות של תהילה כשבעלי עלה לשידור וענה נכון על השאלה זה היה פשוט מדהים ומרגש.זה היה פיצוי קטן על כך שלא יכולנו להגיע נתראה ברידינג בע"ה

orianush

New member
אווף לא ראיתי...

הייתי בעבודה נראה לכם שאפשר לראות את זה איפשהו?

חבל"ז

את השידור החי לא יצא לי לראות כי הייתי בעבודה אבל עכשיו סיימתי לראות את השידור המוקלט מדהים מדהים מדהים ! ! ! ! איןןןן על משפחתתת שבתתתת !!!!!!!!!!!

../images/Emo10.gifגם לנו לא יצא לראות איזה באוס../images/Emo46.gif

ועוד עם כל הגעגוע לקצת שלומי....

למעלה