תזמון בדיקת דם לביוץ

שלומית 1

New member
תזמון בדיקת דם לביוץ

לצערי הרב קיבלתי אתמול מחזור, לאחר חודש עמוס מאוד מבחינת מעקב זקיקים - המעקב האחרון היה שלשום! והזקיק גדל וגדל וכנראה הפך לציסטה. כנראה גם לא היה ביוץ, כי לפי החישוב שליה וא כאילו היה ביום ה16 וזה ממש לא הגיוני לפי האולטראסאונד. רציתי לשאול שאלה: מכיוון שלא ראינו ביוץ במעקב, הרופא ביקש שאני אעשה את בדיקת הדם שתומכת/מפריכה קיומו של ביוץ, רק לאחר שנראה שהזקיק מבייץ. מכיוון שלא ראינו , עשיתי בדיקת דם ביום ה29. אהם ביום כל כך מאוחר, אפשר עדיין לראות בבדיקת דם אם היה ביוץ או לא? זוהי בדיקת דם רגילה, פרוגסטרון, LH, ועוד משהו שאני לא זוכרת.

פּוֹנְג

New member
כן. אפשר לדעת אם היה ביוץ או לא

על פי בדיקת דם, גם אם זה בשלב שכזה. אני עשיתי ביום ה - 25 ו 30 וראו. לעומת זאת עדיין קשה לדעת בדיוק מתי היה הביוץ על פי הערכים של הפרוגסטרון, אבל ניתן לשער.

שלומית 1

New member
תודה פונג

אני ממש בדיכאון. רק חשוב לי לדעת אם היה או לא היה ביוץ, בעיקר בגלל שאני הולכת עוד שבועיים לרופא שמתמחה בפוריות, וחשוב לי לקבל סופסוף תשובות! אז לא משנה לי מתי היה - למרות שגם זה סיפור מוזר בפני עצמו - כי אם קיבלתי עכשיו, זה אומר שהוא היה לפני 14 יום, וזה ממ שלא תואם את האולטראסאונד של לפני 14 יום. בכל מקרה, תודה על העזרה, ובטח אני אבקש שוב עזרה בימים הקרובים לפענוח תוצאות הבדיקה. ביי

למעלה