תזמורת צה"ל

alililili

New member
תזמורת צה"ל ../images/Emo60.gif

שלום אנשים! קודם כל רציתי להודיע שאני חוזר, אחרי שבועיים של שביתה טוטאלית של המחשב שלי...
ועכשיו לשאלה: המורה שלי הודיעה לי שבדיוק משתחרר מקום בתזמורת צה"ל, ואני תוהה אם זה כדאי או לא. הגידו לי נא: מה ידוע לכם על תזמורת צה"ל?

jofen

New member
אתה רוצה לנגן שם אבוב?

כי לפי דעתי באבוב זה ממש לא שווה...כי יש את כל המרשים וקשה נורא לצעוד עם זה... אולי אם אתה מנגן על סקסופון או כלי נשיפה ממתכת... דרך אגב: מי משתחרר אם זה אבובן? זה אמיר?

../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לי כל כך סיבה אבל זה נראה לי לי מאוד כיפי ,רק כמו שאמרו עם אבוב זה קצת מסובך... אבל בהצלחה בכל מקרה ...

alililili

New member
כן כן ...

אני לא יודע מי משתחרר, אבל אני יודע שהוא תלמיד של עמרי, האבוב הראשון של הסימפונית. ואגב, במעט הצעדות של התזמורת שראיתי לא היה שם אבוב, בדיוק בגלל שאי אפשר כל כך לנגן אבוב בהליכה זקופה ועצבנית

למיטב ידיעתי אתה נדרש ללמוד

כלי נוסף שישמש בזמן צעידה משמע או שתלמד תרועת חצוצרה או שתלמד תיפוף על סנר ........ זה לפחות מה שאמרו לי

jofen

New member
אני מכיר את האבובן אישית שם...

הוא למד בנוסף לאבוב לנגן סקסופון... ובכל המצעדים הוא צעד איתו... אני כנראה אלך למוסיקאי...

למעלה