תזרקו רעיונות

garbil

New member
תזרקו רעיונות ../images/Emo45.gif

צירפתי תמונה של דירה שאני זומם לקנות. המבנה שלה מרובע ויש בה שלושה כיווני אוויר. איך לדעתכם יותר נכון לעצב אותה, כשבתאוריה אתם יכולים להזיז כל קיר. אני צריך רעיונות ומצידי הכי פרועים שיש לכם. נ.ב. במטבח חשבתי על אי, למעשה כל המטבח מבחינתי יכול לשבת על אי. בסלון בחלק המפוספס חשבתי לסגור מזנון עם נישות. נ.ב.2 1. בחרתי בדירה הזו בגלל שכשאתה נכנס אתה רואה מולך חלל פתוח ולא נתקל מיד בקירות או מסדרונות, והסידור שלה פחות או יותר טוב; חלל פרטי וחלל ציבורי. 2. המרפסת שמאחור כבר סגורה עם תריסים כך שאין שום בעיה לצרף אותה לחלל הפנימי. 3. אין שום נוף מהדירה, זו דירה עורפית כך שלא יצא שום דבר מלהעביר את הסלון אחורה.

meshi4

New member
רעיונות.........

ענין של טעם אישי.אבל מעדיפה שהמטבח לא יהיה פתוח לגמרי מול הסלון.הייתי פותחת את הקיר של המטבח לכיוון פינת האוכל [הקודמת]. את הקיר מול הסלון--לפתוח רבע קיר לתחושת מרחב או לפתוח את החלק העליון של הקיר ולהשאיר פחות מחצי קיר כמחיצה. לחדר השינה מעדיפה שירותים ומקלחת אישיים.---כניסה אליהם מחדר השינה. קניה מוצלחת.

toxic babe

New member
אם יש לך מספיק מקום במטבח

שים שם דלפק, זה אלמנט שמוסיף המון למטבח והוא גם מאוד שימושי, כמובן אם יש מקום.

קנגה רו

New member
שרותים -

א. בגדול הדירה זורמת, וזה יופי. אבל אל תוור על הפרדה בין שרותים לאמבטיה. חבל. עכשיו אני מבינה שהדירה היא לרווק ולא למשפחה? אם הבנתי נכון - אתה יכול ליצור חדר שרותים עם כניסה מהשטח הציבורי, הוסף לו כיור וזהו. עכשיו האמבטיה היא הממלכה הפרטית שלך וככזו - אתה יכול ליצור כניסה מחדר השינה ולא מהשטח הציבורי. אם במשפחה עסקינן, אז על אחת כמה וכמה צריך הפרדה בין חדר שרותים לחדר אמבט.

דורית1900

New member
למי מיועדת הדירה?

אם לרווק, אז אני הייתי מקטינה את המטבח, כי רווקים אינם זקוקים למטבח כ"כ גדול. בקטע שיתפנה (לחתוך חלק משמאל) אפשר למקם את חדר האמבטיה. תקבל שטח גדול לח. שינה, ואפשר להוסיף אז חדר עבודה מרווח, שזה חשוב לאדם הגר לבד. גם חסר: מקום לארון שירות, בו מקום למכונת כביסה ומייבש. גם חסר ארון גרדרובה בסביבות הכניסה למעילים, תיקים ונעליים. והכיטוב? לפנות לאדריכל מקצועי.

garbil

New member
כרגע אני רווק, אבל הכוונה היא לא

ליצור דירת רווקים אלא בית למשפחה.

למעלה