תזרקי אותו!!!!!

תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

NoWords

New member
חחחחוופפפפשששששש../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif../images/Emo63.gif../images/Emo128.gif

יאאאא
אני עוד לא מעכלת שסיימתי כיתה ט
שהשנה, בתחילת ספטמבר, אני נכנסת לתיכון חדש, עולם אחר, בלי חברים, לבד אבל מתחילה חיים חדשים
אחחח... אז איך התעודה
איך היה היום האחרון של השנה
בברכת שיהיה - לכולנו - חופש - הכי - ארוך - בעולם, נעמה.

ailina

New member
ייאא כיף לך

אני בכיתה ו'... ב-30 אנחנו מסיימים רשמית אבל אחרי מנסיבת סיום מותר לנו לא לבוא,מילא אנחנו מקבלים תעודות בטקס הרשמי. יוו יש סיכוי שאני מקבלת 100 בתעודה בחשבון שזה המקצוע שאני שונאת וגם מתעבת את המורה(זה יחס הדדי...:/)וזה גם מקצוע שלא הלך לי. פעם הקודמת קיבלתי :65,75 ... תפללו בשבילי!

../images/Emo50.gif

אני עולה לכיתה ט'
מזה מלחיצים אותנו, כאילו זה כבר תיכון...
אבל חפיף, חופש!!!!!!!! אני מאושרת

גם אני בכיתה ו'...

יאו!! אני מזה פוחדת היום (יום שלישי) יש לנו מסיבת סיום.......!!!!! בטח יהיו מיליון פשלות...

נו איך היה?

אצלנו ביסודי זה ממש נורא! אנחנו גרים ממש מול הבצפר, וזאת שמארגת תטקסים היא פקצה רצינית שצווחת למיקרופונים איך שהילדים עושים את זה גרוע.... קשה נורא לישון בבוקר אחרי שהם מתחילים תחזרות! קמתי היום ב-9!
למחזור שלנו היה מזל שההורים הביאו מישהי אחרת כי לא הסכימו שניהיה עם הפקצה...

ailina

New member
ואו.. זה עבר

היה לנו היום(יום רביעי) מסיבת סיום כרגע חזרתי! הלך די טוב חוץ מכמה תקלות במיקרופונים. מחר יש לנו מסיבה בריכה שכבתית!

למעלה