תחבורה באיה נאפה

I t a M a R 1 1

New member
אמממא אחת ולתמיד...שווה להשכיר

טוסטוסים או לא... תסבירו איך הולך הפרוצדורה... יש לי רישיון לרכב...אני צריך להביא להם ופשוט משכיר טוטסוס? זה כולל קסדה או משהו? יש מנעול לטסטוס? מה קורה אם יש תאונה יש ביטוח לטוסוס וכמה זה עולה...תפרטו בבקשה..

Karma Killer

New member
לגביי קטנועים מישהו יודע כמה עולה?

כמה עולה להשכיר קטנוע ל-5 ימים נגיד ואיפה משכירים? וכמה עולה להשכיר ליום אחד אם זה אפשרי בכלל? כמה אפשר לנסוע על קטנוע אחד 2 כרגיל? והכבישים שם באמת הפוכים? זה לא בעייתי??

batell101

New member
קטנועים!! דחוףף

אם יש לי רשיון רגיל של מוכנית יתנו לי להשכיר קטנוע? כמה עולה להשכיר לשבוע ? ועוד משהו.. אפשר לנסוע על קטנוע 2 אנשים.. יעני אחד מאחורה?

itsme20

New member
?

אם אני מפחדת לנסוע בטוסטוסים וכאלה.. נגיד לפארק מים או לאיפה שהבנג'י והאטרקציות האלה יש איך להגיע?

livnaky

New member
מצטרפת לשאלה

אם מישהו יודע לגבי השכרות. לי יש רשיון לרכב וטוסטוס גם. אבל לידיד שלי אין אפילו רשיון לרכב.... יש מצב שייתנו לו רשיון לסקווטר (טוסטוס קטן) או אם מישהו יודע אם יש מקום להשכיר רנגרים או מיולים בעברית כמו טרקטורון קטן שיכיל 4 נוסעים????? תשובות בבקשה למי שיודע?

The Bugi

New member
יתנו לך

אבל אתה לא יודע לנסוע על קטנוע ואם תעשה תאונה חס וחלילה השוטרים יעשו לך צרות ולהזכיר לך שאתה בחו"ל. וקרו דברים מעולם.

The Bugi

New member
תלכי למשרד נסיעות מקומי

תקני שם את הכרטיסים והם גם יתנו לך הסעה הלוך לפארק המים. הסעה חזרה יש ב-70 סנט (7 שקל) באוטובוס שכתוב עליו Bedrock. הנהג והאוטובוס לא כל כך סימפטיים אבל זה זול והוא עובר בכל איה נאפה.

The Bugi

New member
אז אפשר בלי שום בעיה

רק הצגת רישיון כמובן ולהפקיד עירבון.

TheBeast

New member
תחבורה באיה נאפה../images/Emo61.gif../images/Emo73.gif../images/Emo101.gif

שרשרו לכאן הודעות הקשורות לשינוע ותנועה בנאפה

l e e c

New member
תגידו ,בקשר לכלי תחבורה...

האם אפשר להשכיר אופניים? מישהו ממכם שהיה עשה את זה? כמה עולה? האם זה משתלם ? פשוט נראה לי מאוד מסוכן האופנועים האלה... :) תודה לכם

The Bugi

New member
כן ראיתי מקומות להשכרת אופניים

אבל ישראלים בעיקרון לא משכירים אופניים, רק התיירים הגויים. לי אישית זה נראה מאוד קשה לדווש בחום והלחות שם וגם כשתיכנס לפאב או מועדון בערב לא נראה לי שתרצה לבוא על אופניים.

OceaND

New member
שאלהאו שתיים

בקשר להשכרת קטנוע - צריך רשיון רגיל או שצריך להוציא רשיון בינלאומי? וכדאי להשכיר כמה עולה? ולבני 18 זה אפשרי?

Ghostmize

New member
לאופנוע עד 50 סמק

רישיון רגיל של אוטו או אופנוע. טוסטוסים קטנים יכולים לעלות 30 פאונד ל5 ימים, חבר שלי השכיר אופנוע יורת גדול 50 סמק ב40 פאונד לשבוע! (400 שקל ל7 ימים, לא יקר, כמעט 60 לשבוע) אפשר גם גני 17 נדמה לי אבל עדיף 18.

Ghostmize

New member
שכחתי את הקטע עם הבינלאומי

נדמה לי שכדי להשכיר מעל 50 סמק צריך כבר להפוך אותו לבינלאומי.

The Bugi

New member
כל רישיון על מכונית הוא בינ"ל

כל מה שצריך הוא להפוך את הפלסטיק.

השכרת קטנוע

מה צריך להשאיר כפיקדון? ויש מצב שמגזימים שם בטירוף אם אתה שורט אותו או משו? כי שמעתי על איזה אחד שנפל לו הקטנוע ונשרט קצת ואז חייבו אותו לשלם איזה 200 פאונד. יש מצב?

L e G e n D

New member
שמע

קטנועים זה לא העסק הכי מוצלח שם. העובדה שהם משכירים לאנשים בלי רשיון די מראה על חוסר מקצועיות. יש מקומות שדורשים כסף כפיקדון ויש כאלה שבהם אתה משלם על ביטוח. יש סוכנויות שמבקשות דרכון בתור פיקדון,אל תקח מהם. בחו"ל דרכון זה הדבר הכי חשוב שיש לך,במידה ויהיו בעיות עם הקטנוע יכולים לעקב לך את הדרכון. הפיצויים שהם דורשים על תקלות בקטנוע אם קורות כאלה הם די מופקעים,כי אין על זה פיקוח.

למעלה