אני חושבת שאחת לשעה ולפעמים אחת לחצי שעה, אבל גם אם היתה פחות טובה עדיף כבר לקחת שני אוטובוסים (לחורב ולאוניברסיטה- אחרי הכל לא מדובר בנסיעה יומיומית, אני מתארת לעצמי) מאשר לעשות את כל הסיור התיירותי מלמטה עד למעלה עם קו 37.
התלבטתי בפורום בשאלה דומה אכן הדרך הטובה ביותר היא לקחת את הרכבת עד חוף הכרמל ומשם קו 46 ניתן גם לעשות שילוב של שני אוטובוסים אבל זה פחות מוצרך ואין טעם לפי מה שבדקתי באגד לרדת בתחנת בת גלים או בלב המפרץ ואתם כאלה חמודים שעניתם לה שוב על אותה שאלה שאני שאלתי (הגעה מהמחוזות הדורמיים ) אני מכיר כמה פורומים שהיו סוקלים אותה על שהיא פתחה שירשור על כך )
היי לבחורה מראשון ולשאר, טוב האמת השאלה היא מאיפה מגיעים. אנסה לענות על השאלה הזאת בתור חיפאי. אפשר לרדת במרכזית המפרץ ולקחת 141 לאוניברסיטה. יש תדירות טובה של האוטובוס לשם. בבוקר יש יותר תדירות מן הסתם ובערב התדירות יורדת מן הסתם. האמת שיש גם הרבה מוניות שירות שנוסעות לשם. אני נוסע הרבה פעמים בקו הזה אז ככה שאני יכול להגיד שאין בעיה עם זה. 36 לא מגיע ממרכזית המפרץ אלא מאיזור נווה שאנן (שבחיפה - שכונה בדרך לאוניברסיטה). אם מחליטים לרדת בחוף הכרמל אז האוטובוס שמגיע לאוניברסיטה הוא 46. אני לא יודע את התדירות שלו. אין סיבה בכלליות לרדת בתחנת בת גלים. למרות שאני חושב שאפשר לקחת משם את ה 36 אבל הכי טוב לרדת במרכזית המפרץ או בחוף הכרמל שכן הנגישות לתחנות אלו טובות יותר. אם יש עוד שאלות אל תהססו לשאול ובהצלחה
א. למה זה משורשר אליי? ב. מה טוב בלרדת במרכזית המפרץ? להמשיך עוד 4 תחנות ברכבת, לצד השני של חיפה, כדי לנסוע אותו פרק זמן באוטובוס??? מי שמגיע מהדרום צריך לרדת בחוף הכרמל ולקחת 46.