תחבורה ציבורית בחדרה

iEyal

New member
תחבורה ציבורית בחדרה

אני גאה להציג את הטופיק הראשון של הפורום
|כפיים| בחדרה קיימת תשתית תחבורה ציבורית בינונית ביותר, פריסת קוי האוטובוס לא מגיעה לכל רחוב ורחוב בעיר, תשתית המוניות עלובה ביותר שכן, אין שירות של מוניות שירות בתוך העיר (אלא רק לסביבתה), דרכי הגישה לרכבת מסוכנים הן לנהגים (כביש משובש) והן להולכי רגל (חציית פסי הרכבת), וכו' וכו' ... מה דעתכם על נושא זה? ומה נראה לכם שאפשר לשפר בו?

perrinat

New member
מנסה להיזכר אם לקחתי אי פעם מונית

בתוך חדרה... לא זכור לי מקרה כזה
האוטובוסים לרכבת- עוברים פעם ב... גם לבית הספר המקיף למדעים ולאמנויות היה די סיוט להגיע, אני זוכרת אותי הולכת קילומטרים על קילומטרים
גם לים די באסה להגיע... בקיצור זוועה
איך אפשר לשפר? להוסיף קווים ותחנות, אבל אני מניחה שזה פשוט לא משתלם כלכלית אז לא עושים את זה...

לקחתי מכר לתחנת אוטובוס...

בתוך העיר כדי לקחת אוטובוס מחדרה לת"א. חיכינו בתחנה מעל 45 דקות!!!!!!!

../images/Emo112.gifאני יודעת שאת מדברת על זה../images/Emo9.gif

גם אני לומדת שם
אבל לפני עמ"ל החדש, עמ"ל היה בברנדס, ולפי סיפורים של אחותי [שהיא לא זקנה
] היה צריך ללכת ברגל

AeroSlash

New member
מי זוכר אותו בכלל ? ../images/Emo6.gif

מאז שאני בעמל וזו כבר השנה השישית שלי, הבית ספר נמצא איפה שהוא נמצא..

perrinat

New member
לא, אני מדברת על המקיף ברחוב

באר אורה... וללכת מהתחנה של קו 7 לביצפר זה הרבה בשביל פדלעה כמוני

../images/Emo112.gifXD

זה באמת מבאס... במיוחד שאת מודעת לזה שאת מאחרת לשיעור והדרך נעשית יותר ארוכה

../images/Emo4.gif נשלח באמצע...

מונית מהרכבת לשכונת בית אליעזר עולה 25 ש"ח מינימום!

nerissa

New member
מאז נכנסו נתיב אקספרס..

המצב נוראי. בגללם הפסיקו את מוניות השירות כמעט לגמרי מחדרה לאור עקיבא. נתיב אקספרס אמורים להוציא אוטובוס מחדרה לאור עקיבא/קיסריה כל 10 דקות (וכך גם בכיוון ההפוך) ולא עומדים בזה! המצב גרוע בהרבה דווקא בשעות הקירטיות - בשעות הבוקר (בין 7 ל-8). הבת שלי שצריכה להגיע לתיכון חדרה מחכה לפעמים 45 דקות בתחנה עד שמגיע אוטובוס. גם אני - רק לכיוון ההפוך. מחכה לפעמים 40-45 דקות לאוטובוס מחדרה לכיוון קיסריה. אם יש מישהו כאן המשתמש בקווים האלה ומעוניין להצטרף אלי במכתב תלונה למשרד התחבורה - אנא פנו אלי במסר. אני אשמח.

tamarhp

New member
המממ

טוב, אני גרה במרכז אז קצת קשה לי לומר... אבל אני חושבת שאין גישה מספיק נוחה לרכבת. אמנם יש קו 7 כל רבע שעה בערך, אבל זה לא נכנס ממש עד לרכבת וחבל..

LCA

New member
קו 3

מגיע כל חצי שעה ולפעמים קצת יותר.. למה שלא יוסיפו יותר אוטובוסים לקו הזה? שלא נדבר בכלל על קו 11 שמגיע כל 45 דקות והשירות שלו נגמר ב8 בערב.. מי שגר בשכונת ברנדייס ואפילו קצת יותר רחוק, הלך עליו.. או שיצטרך ללכת ברגל או להזמין מונית...

Nora Shu

New member
הבעיה בתחבורה הציבורית העיקרית

הוא שכל קו עובר על עצמו. כלומר, כל קו של אגד עובר בשוק. תגידו לי, למה צריך שכל קו יעבור בשוק? אין איך להגיע לרכבת, שזה פשוט נוראי, ובכלל אל תוך שכונת האוצר - שזה כידוע מקום פרוס ודי גדול - אין קו שמתקרב. התחבורה הציבורית כאן איומה. ><

DimaStyle

New member
השוק זה מקום מרכזי ויש שם הרבה

אנשים--------> יש דרישה גבוהה לאוטובוסים באזור הזה.שיקול כלכלי מצוין של אגד אין מה להתווכח.

Nora Shu

New member
אבל עדיין,

שישה קווי אוטובוסים לאותו מקום? ושניים מהם שמתמקדים על אותו מקום *במיוחד*? זה כבר over draft.

למעלה