תחבורה ציבורית מבת-ים לנתניה.

תחבורה ציבורית מבת-ים לנתניה.

אצטרך להגיע בחודש הקרוב מדי יום לאזור התעשיה של נתניה. רציתי לדעת אם יש תחבורה ציבורית מבת-ים אל נתניה ואם לא ישירה,מהן החלופות?

בת ים - נתניה

אובכן, תחבורה ישרה אין, אך ניתן לסוע עד עזריאלי באמצעות הקווים 83,86 של אגד או 40,42,140 של דן, ומשם ניתן לעלות על אחד מקווי חברת נתיב אקספרס שנוסעים לנתניה (601,605) יתכן שתצטרכי קו פנימי בתוך נתניה, כי כמעט ואין אוטובוסים מת"א שנכנסים לאזור התעשיה של נתניה.. (תלוי לאן בדיוק את צריכה..) אפשרות נוספת היא לקחת רכבת מאחת התחנות בת"א (אפשר מתחנת ת"א השלום הסמוכה לעזריאלי) ולסוע ברכבת עד לתחנת בית יהושע שממנה ישנן מוניות שירות לי-שי שנוסעות לאזור התעשיה פולג הסמוך (יצא לי אפילו ללכת ברגל מתחנת בית יהושע עד לאיקאה, לקח לי 15 דקות, אבל לא מומלץ כל כך, כי ההליכה היא על שוליים של כביש בין עירוני).

אני צריכה לבית סלקום../images/Emo13.gif

ותודה רבה

אני ממש מאוכזבת. הם אפילו לא עונים למיילים

שלי. הייתי שמחה לגשת לכל האמריקאים שאני רואה ברחוב ופשוט לפתח איתם שיחה,אבל אני לא רוצה להפחיד אותם

אם לא תנסי לא תדעי..

אני בדרך כלל "מנצל" הזדמנות באוטובוס למשל, כשאחד מהם לא בטוח איפה או אמור לרדת, או בתחנת אוטובוס כשהם לא בטוחים ב איזה קו עליהם לקחת כאשר הם רוצים להגיע לאנשהו.. בסופר, כאשר הם לא סגורים על המוצר בגלל העברית.(יוצא לי להיתקל בהם בסופר דוש בקניון בת ים). אז פשוט עוזרים להם במשהו קטן, ועל הדרך מפתחים שיחה ידידותית, ללא חשש להיתפס כ מוזר/תמהוני/סטוקר... רובם בסך הכל מאוד ידידותיים ונחמדים...לפעמים יותר מישראלים..

למעלה