תחביבים ותחומי עניין משותפים

תחביבים ותחומי עניין משותפים

האם יש לבני/בנות הזוג שלכם תחביבים ותחומי עניין משותף עם הילדים שלכם ולהיפך?
האם לכם יש תחומי עניין משותפים עם הילדים של בן/בת הזוג?
אצלינו למשל בן הזוג שלי והבת שלי מעצבים יחד תכשיטים.

mother cat

New member
הממ... לא ממש

הבן של בעלי הוא GEEK קלאסי אם תסלחו לי על הקטלוג. אוהב מחשבים (משחקים כמובן), קונסולות משחק למיניהם (אייפוד, ויטה...), ו.... זהו בערך. זה מה שמעניין אותו. ואותי לחלוטין לא. מחשב זה למטרות עבודה, לגלישה באינטרנט ולפורומים למיניהם... אה, והוא אוהב גם לאפות - אני לא בטוחה אם הוא אוהב לאפות כי הוא אוהב לאפות, או כי אני לא אופה אז זו הדרך היחידה לדאוג שיהיו עוגות בבית....

הבת בעינייני אפנה ויופי וכאלה - אבל ברמה מאד ירודה, בלי רצון *באמת* להבין בזה, והטעם שלה כל-כך הפוך משלי שאנחנו בקושי מתקשרות בנושא. היא שואלת את דעתי לפעמים על בגד או צרוף בגדים, אבל בדרך כלל פוסלת את דעתי על הסף... וחוץ מזה? היא אוהבת טלוויזיה. וטלוויזיה. וטלוויזיה. וטלוויזיה. בדרך כלל טלוויזיה אומר VOD של איזה סדרת ילדים מזעזעת שהיא ראתה כבר שלוש פעמים...

אני נורא אוהבת לקרא. נורא רוצה שיקראו ספרים ושנוכל לדסקס עליהם. למשל - הם רואים את הסדרה אליפים שאני מבינה שמבוסס (בערך) על הספר שאני קראתי בנעורי - אבל את הספר הם מסרבים לקרא....

האמת - עצוב קצת. נשמע ממש נחמד שלבן זוגך ולבתך יש תחביב משותף. הם מכינים לך מתנות?

mother cat

New member
מעצבים לך תכשיטים בבית ואת לא חושבת על זה???

את יכולה להגיד להם שבתחילת ינואר גם לי יש יומולדת - the big 4-0...

וכדברי מונטי פייטון - nudge nudge, wink wink....

לילי301

New member
:) היום כבר כן.. וזה עונג צרוף..

בהתחלה, כשהיא הייתה בת 6 והוא עדיין רווק, היה קושי לחבר אותם יחד.

הוא לא ממש ידע לדבר עם ילדים (שלא לומר עם ילדות בעלות חוש אפנה מפותח ופטיש עצבני לורוד) והיא לא ממש ידעה איך לגשת אליו.

היום, אחרי 3 שנים של יחד צפוף + חתונה + צוציק משותף, אפשר לומר שהם חברים טובים.

מעבר לשיחות המשותפות שלהם (שלי אסור להקשיב להן) הם מוצאים שיח משותף בכול הקשור לחיות.

האיש שלי מתנדב קבוע בכלבייה ומדי פעם לוקח איתו את הצוציקית, הם חוזרים מלאי חוויות, מרוצים, עייפים ומטונפים - כמו שאמרתי..עונג צרוף :)

1Shir

New member
אמא שלי לא אהבה סיינפלד, אז ראיתי יחד עם החבר

שלה דאז :) ממש בתחילת הסדרה...

ההופעה הכי טובה שראיתי בחיים שלי 1993 מדונה, הייתי עם החברה של אבא שלי דאז... כל מיני סיטואציות כאלה זכורות לי למשל :)

יש לנו בעיקר תחומי עניין משפחתיים

שלאט לאט עם הזמן מצאנו לעצמנו.

בשבתות שגם הילדות שלי וגם הילדים שלו נמצאים אנחנו לרוב עושים פעילויות ספורטיביות משותפות, פארקים, צעידות כושר, משחקי כדורגל...

1Shir

New member
איך שכחתי את אשתו של אבא שלי
.

2 מהימים היותר כיפיים שהיו לי בעשור האחרון = היא...

פעם (2004 כשעוד היה לאנשים זמן
) היינו יחד בסרט מקסים (נו, הזה שג'וליאן מור עו"ד לדיני משפחה) ואח"כ מצאתי פתאום ברנואר את אחת החצאיות הכי יפות שיש! היא כמובן גם הלכה איתי פעם לקנות חזיות, לייעץ לי... וכבר כתבתי כאן פעם שהיא היתה השותפה הראשונה אחרי הסקס הראשון..
עוד פגישה בינינו סתם בארומה ליד הבית (2005) היתה מהממת, עובדה שעברו כ"כ הרבה שנים ואני עדיין זוכרת כמה טוב הרגשתי!

למעלה