תחביבים זה חשוב לנפש

sporTV

New member
תחביבים זה חשוב לנפש

ולאחרונה אני ממש את אהבתי לחיידק הצילום. ביום שישי האחרון הייתי בקיסריה בסיור עם חברים מקורס צילום. אומנם היה חם מאוד, ושתיתי מלללללא ובלעתי מללללא כדורי מלח, אבל היה מהנה ויפה מאוד! מה איתכם? ממשמים אהבה לתחביב כלשהו? איך עבר הסופ"ש ואיך מתקדמות ההכנות לקראת החג הבא עלינו לטוב? שבוע טוב, עוז.

itamarc8

New member
אהלן עוז ידידי היקר

חג שמח לך ושלום לך ולכולם כמובן אני כרגע אין לי תחביבים אני לא מוצא תחביבים חוץ מלהיות במחשב בערב אני מתכנן בחג להשאר בבית לנוח ולהנות מהחופש הקצר של יום וחצי אני לא אוכל חלבי בשבועות אצלי עבר אחלה בסופ שבוע הלכתי לראות כמה חברים שלא ראיתי תקופה במרכז אגב לגבי החברה ניפרדנו פעם 2 ואין מצב לחזור פעם 3 אפילו שתתקשר אליי שוב מצטער לא מתאימים ואין תקשורת מובנת אניוהיא אז ממשיכים הלאה אנימאחל לכולם אחלה חג שמח ותאכלו כמה שיותר חלב ותבלו לכם כמה שיותר ממני איתמר כהן ..

חשוב מאוד ../images/Emo3.gif

אני חזרתי לפני כמה דקות מאקרויוגה תחביב שהוא גם כיף, גם ספורט וגם אתגר בסוף השבוע אני בכנס האקרובטיקה במצפה רמון מבטיחה ליצג אתכם בכבוד

sporTV

New member
שכחתי להגיד שצילום

מאוד מאוד מאמץ! קודם כל המצלמה והציוד שלה שוקלים ביחד קילו וחצי. דבר נוסף מדובר בסיור שאורך כ3 שעות!!! בעמיד...בכריעת ברך בשביל לצלם תמונה טובה וכו'... אני אישית נח המון שעות אחרי סיור שכזה

למעלה