תחביבים: כדורגל ורצח עם

תחביבים: כדורגל ורצח עם

כתבה של איתי אנגל: "לפני עשר שנים, בזכות הרבה מזל וקצת שוחד, איתי אנגל הצליח לראיין את ז'לקו "ארקאן" ראזנאטוביץ'. ואז נשאר לו לברר איך הוא הפך מהאוהד מספר 1 של הכוכב האדום בלגרד למבוקש מספר 1 בעולם על פשעי מלחמה. חלק ראשון "

האם איתי אנגל הוא גרסא ישראלית לסחר איברים?

אפוא הוא היה כשירו עלינו במשך שמונה שנים, על ילדים ואזרחים? האם הוא כאן לראיין אזרחים שיורים עליהם גם היום? האם הוא יודע שבזכות הסרבים הרבה יהודים חיים היום? האם הוא יודע שעיתונאי לא יודע הכל? מבחינתי קרואטים הם רוצחים עם קבלות כמו הונגרים!

כתב שרדף אחרי חלום בלהות

והודה ש:"החלום שלי היה להפוך לאחד מכתבי השטח האלה שתמיד התפעלתי כמה עמוק הם נכנסו ועם איזה טיפוסים הם דיברו. מכל מה שקיים בעולם העיתונות והתקשורת, רק מהם התרשמתי. רק אותם הערצתי ורק כמוהם רציתי להיות." וציטוט נוסף על מי שבנה לאיתי אנגל על פי דבריו בכתבה את הקריירה:"זה גם האיש שאני חייב לו את ראשית הקריירה שלי; מטריד, אבל נכון. הזוועות הבלתי נתפסות שעליהן פיקד גרמו לתקשורת הישראלית הפרובינציאלית והעסוקה בעצמה לשלוח כתב שיספר מה עובר על הארצות הרחוקות האלה. תשע שנים שארקאן ממשיך לעשות את זה. בקרואטיה, בבוסניה, ועכשיו בקוסובו. תשע שנים שאני בעקבותיו במסלול הרצחני שהוא מותיר אחריו. עכשיו הוא מולי, ואני מת לדבר איתו. ". וגם "זה היה נורא: ההבנה הזאת שאין לי את זה, שהחלום להיות כתב כזה שהחיים שלו הכי מעניינים בעולם הוא מנותק לגמרי מהיכולות שלי. " אין מה להוסיף, והמבין יבין...

יש אנשים שלעיתים אתה מרגיש שהם מתגרים במוות .

ונראה לי שאיתי אנגל הוא אחד מהם.... גם לראיין אדם כמו ארקאן, הינה התגרות במוות.... להסתכל למוות בעיניים .... בלעדי אנשים כמוהו, לא היינו נחשפים לכל מיני זוועות .... הוא מעורר אותנו לחשוב ולהבין דברים יותר לעומק !!! ולהבדיל, בהרצאה של שמואל בן-שחר, הוא חשף בפנינו קצת מהרוע וגם מהטוב והנתינה !

בגלל אנשים כמוהו שמה של ישראל מוקצה בעולם

אנשים ששורפים את הדרכון הישראלי שלהם. אם הוא כזה גיבור שיציג את ארה"ב או רוסיה כפושעת מלחמה... לכתבים הזרים נוח להציג את ישראל כפושעת, והוא עושה זאת לאחרים...

SandraX

New member
אני לא אוהבת את ארקאן אבל

איפו איתי היה לפני 1989???

סנדרה, איך היה אתמול בפיקניק ? שמעתי שהPASUL

היה מאוד טעים ! אגב, רציתי להרשם לפורום שלכם בפייסבוק , אבל משהו מחברי הפורום שלנו שהצטרף אליכם , התבקש בצורה בוטה למחוק את שמו ולא לכתוב יותר .....

פספסתי משהו ? מתי שרף את הדרכון הישראלי ?!?

דווקא , מה שידוע לי, יש על איתי אנגל דעות מאוד חיוביות !

כוונתי שרודף הצדק לכאורה הוא למעשה אגואיסט

שקורע את הדרכון הישראלי כשנוח והכל למען הקריירה שלו עצמו גם אם זה מנוגד לעצם הקיום הישראלי. הוא יוצר שותפות עם בני עוולה שרצחו את בני משפחתינו.

כנפים4

New member
הוא לא אגואיסט איתי

שורף דרכון מטעמי ביטחון שלא יזהו שהוא ישראלי!! זה מסכן את חייו ומובן ביותר.. הוא משתדל להיות ניטרלי ולא בא לפגוע בישראליות שלו. כתב מחונן ואדם מקסים!

למעלה