תחביבם וכאלה...

NiR AbR

New member
תחביבם וכאלה...../images/Emo168.gif../images/Emo63.gif

בוקר טוב! מה שלומכם? רציתי לשאול אתכם, מישהו פה מתעסק באיזשהו תחביב אומנותי? למשל מצייר, כותב, מפסל, מצלם... אם כן, נראה לי שיהיה נחמד אם נפרסם פה כל מיני דברים אחד של השני. מי יודע, אולי נעשה איזו תערוכה או משהו!
אז אני אתחיל בזה שאני רוצה לפרסם פה קישור ל"גלרייה" שלי, אני מצלם (בתור תחביב), ואתם מוזמנים להכנס ולהגיד מה שאתם חושבים. תרגישו טוב! ניר.

מדהים !

ניר, אתה פשוט מוכשר ומצלם מדהים ! התשובה שלי היא כן - אני עוסקת באמנות שימושית, ברשימה שלי : אני מציירת, בפחם ובאקריל, יוצרת דברים מפימו, מציירת על עץ (decorative painting ) , ואחד התחביבים שלי הוא לשפץ רהיטים ישנים, רק עכשיו אין לי זמן לזה, והגאראז' שלי מלא רהיטים שמחכים שאשפץ אותם... הנה לינק לגלריה שלי

מה זה התפעלתי ניר, ממש כישרון

בכלל כל האתר הזה מדהים ביופיו, טיילתי שם ונהניתי לילה טוב איילת האביב

אני למשל, חזרתי לתחביב ישן

משודרג היום. לפני מספר חודשים נחה עלי הרוח והתחלתי שוב ליצור תכשיטי קריסטל, ענקים, צמידים, מוביילים, רצועות לשעון, כל מיני, מבריק נוצץ צבעוני ויפהפה. שואלים אותי : "איך יש לך סבלונות" אבל זה בדיוק להיפך, היצירה, היא זו שמרגיעה אותי ! אחרי שכל חיי הייתי "בולעת ספרים" ידועה, הפסקתי לחלוטין (!) לקרוא, איך אתם מסבירים את זה? לילה טוב איילת האביב

תשמע ניר....../images/Emo2.gif

נדהמתי לראות את אוסף התמונות המקסים שבגלריה שלך. אתה מוכשר כל כך!!! אני חייבת להתנצל שלקח לי כל כך הרבה זמן עד שפתחתי את הגלריה, ככה זה, אין לי זמן בכלל בימים אלה, הילדים בחופשה, משגעים את אמא וזה התפקיד שלהם אז אני מקבלת זאת באהבה ובהכנעה. המקצוע אותו למדתי בלימודים גבוהים, שייך לעולם העיצוב, עבדתי במקצועי מספר שנים ומאז אני מתפרנסת (לא בכבוד...
) מעיסוק באומנות. כך שהמחמאות מגיעות מעיניים עייפות שראו כבר הרבה, כמעט את הכל
. תמשיך להכניס קישורים לגלריה, כשתחדש אותה, טוב? אור ואהבה, אילת.

למעלה