תחביב התעופה!!!-סקר

vitamin P

New member
תחביב התעופה!!!-סקר../images/Emo160.gif../images/Emo13.gif

איך בא לידי ביטוי התחביב שלכם בנושא התעופה??? אולי אני אוכל לאמץ חלק מהאפשרויות של התחביב הנפלא הזה למשל: סימולטורים במחשב,דגמים להרכבה,טיסנים,תצפיות,פורומים
,ספרים,תמונות, ועוד ועוד ועוד??????? סתם מעניין אותי

ארזS

New member
אצלי זה ידוע , לא ? ../images/Emo8.gif

אני אוהב לצלם מטוסים... מין שריטה שכזאת לעת זיקנה

HELLAS

New member
כמוני כמוך ארז

אני אומנם די צעיר ממך, אבל אצלי השריטה התחילה בגיל מאוד מאוד צעיר והיא רק הולכת ומעמיקה! ושימותו הקנאים

אצלי זה כמו אצל ארז

רק לא בגלל הגיל :) אני אוהב לטוס, אוהב להסתכל, אוהב לצלם, אוהב דגמים, אוהב פורומים, אוהב לקרוא בנושא (רק דברים מעניים, לא חנטריש), כל חומר איכותי (לא, אני לא מכור לסמים :)

vitamin P

New member
גם אני.....

שעות טיסה אין לי הרבה חוץ מהלוך חזור לארצות הברית עוד 2 טיסות פנימיות בארצות הברית(שעתיים ושש דקות בדיוק כל אחת
) טיסה ליוון הלוך חזור והלוך לאילת
לצלם אני אוהב כשיוצא וכמובן גם להסתכל(תצפיות מעניינות בנתב"ג ושדה דב (כשאני אהיה חופשי מבית ספר ואהיה נייד יותר כמות התצפיות תגדל ) כמובן אתרי אינטרנט טיסן איןלי דגמים גם לא(בעיקר נשברו) יש לי כמה יציקות מתכת קטנות של כל מיני מטוסים ספרים -יש כמה בבית וכמובן קונה כל חודשיים בטאון חיל אוויר

MrHankeY

New member
כן כן סקר שמקר

אתה סתם רוצה להראות לנו שהניק שלך צבוע ומודגש:) סתם נו חח

eagle701

New member
אני אשכרה מתעסק בכל מה שקשור לתעופה

תמיד אהבתי מטוסים ובגיל קטן התחלתי לטוס בסימולטורים דבר שאני עושה עד היום לאט לאט עליתי ברמת האהבה שלי:) התחלתי לבנות דגמי מטוסים מפלסטיק התחלתי לטוס על ססנות והציפטנים של אלרום חחח ובשנה האחרונה התחלתי גם להטיס טיסנים אם אתה רוצה משהו שמאוד דומה לתעופה תשיג את הסימולטור FS04 תוריד לו סינרים מטוסים וכ'ו תלמד לטוס בו ואז תצטרף לחטיבה הישראלית של ואטסים ואטיל ושם אתה תטוס ברשת 1:1 כמו טייס אמיתי במציאות אבל במחשב

avinoam549

New member
ואני

קצת יותר זקן,מתעסק בתעופה כבר 30 שנה,שירתתי בחיל האויר הרבה שנים,אשתי ובני שרתו בח"א,אני עובד כיום בתחום התעופתי והאתר שלי עוסק בתיעוד ההסטוריה של התעופה,אזרחית וצבאית בארץ. כולם מוזמנים להכנס לאתר ולראות מה אני ושותפי לאתר עושים.

AIon Dori

New member
By everything

Simulators, models, model airplanes, forum and T.V (in NY we have the discovery wings channel - 24/7 of aviation. very addictive)1 Do you know a normal person that would seat with the laptop in his bed at 3 AM?

ny22

New member
מנהל
בכל מיני דברים

אוהב לטוס, לשבת ליד החלון במטוס, להסתכל על תמונות של מטוסים, לדבר על מטוסים, לראות המראות ונחיתות משדה התעופה, מתעניין בחברות התעופה, וזה עושה לי טוב לראות מטוסים...........ויש עוד הרבה!

למעלה