תחולת חיים

מיטללל

New member
תחולת חיים

למה לדעתכם (ואל תלכו דווקא לסיבות המדעניות) בממוצע אורך החיים של הנשים גבוה מאורך החיים החיים של המין הגברי? או ב- 5 מילים : האם הנשים עושות להם ת'מוות? (תרתי משמע)

white raven

New member
במילה אחת

ב ה ח ל ט ! ! ! האנרגיה, הכח ולעיתים אף התסכול שאתן הופכות למנת חלקנו תוך כדי הניסיון שלנו הגברים לנסות לספק אתכן מקצרים את חיינו. וגם ישנו את זאנר הפולניות שזה עם בפני עצמו שמטרתו אחת היא: להתיש עד חורמה את המין הגברי בעיקר מנטלית ולתסכל אותו מינית תוך כדי הנאה צרופה מהתהליך... אז כן אתן עושות לנו את המוות אבל אנחנו עם מזוכיסטי שנהנה מזה אז תרגישו בנוח להמשיך (עם בקרה קלה) :)

Piren

New member
מה יש לאנשים מפולניות?

אני מכיר כמה שהיו מתישות אותך מינית.. התסכול היה בא מהחוסר יכולת שלך לספק אותן ... לגבי השאלה - אי אפשר פשוט לאמר "ככה, זה מה שיצא" ?

liontamer

New member
אני ערב לכך שאין שום סיכוי למה

שאמרת... מוכן לחתום על זה... לאון השומר אחי אנוכי?

Piren

New member
חחחח

לגבי זה שיש פולניות רעבות לסקס, או שאפשר להתיש אותך?
לגבי הראשון, אני ערב לכך... לגבי השני, זה כבר משהו שאתה צריך לדבר איתו עם הרופא

liontamer

New member
זה דבר שלא אפשרי מדעית

זה פולניות פור קריינג אאוט לאוד!!!!!!! לאון למה? למה אסור לצוד???

HyPeR SoNiC

New member
בהחלט!

ויש לי חבר וידידה שהם ביחד, והם מהווים דוגמא מעולה לכך.... לא יצא לי להיות סופ"ש אחד בבית שבו אני יוצא איתם, ואני לא רואה אותם רבים..... ועל מה? על כלום!!! לדוגמה: לפני שבוע הצעתי להם שנלך לים... השעה הייתה 13:00... היא נורא רצתה... הוא העדיף ללכת אחה"צ, מתי שיהיה פחות חם...... אז הם רבו על זה במשך כמעט כל היום... אפילו כשהיינו בים הם התווכחו על זה.... ואני יכול להביא לכם עוד מליון דוגמאות שיגרמו לכם להתפוצץ מצחוק.... ואת רוב הריבים המפגרים האלה (לפחות את היותר מפגרים שביניהם) היא מתחילה.... למשל, היום נפגשתי איתו, והיא החליטה להידחף.... החלטנו שהולכים לשבת בפאב ולהוריד איזה בירה (אפילו שזה היה אמצע היום, לא היה לנו איכפת כי הרבה זמן לא עשינו את זה)... אז בדיוק אחרי שכבר סיימנו להזמין והבירה כבר הגיעה אלינו, היא התחילה לעשות פרצופים ולקטר על זה שהיא לא שותה הרבה אלכוהול כי יש לה לחץ דם נמוך, ושזה אידיוטי לשתות בירה באמצע היום, ושהיא בכלל רצתה לשבת בבית קפה ולא בפאב (למרות שהיא לא אמרה על זה כלום כששאלתי אותם לאן הם רוצים ללכת).... והם רבו על זה במשך כל השהות שלנו במקום, ובדרך חזרה הביתה, ואני אתפלא אם הם ישלימו עוד היום..... מה זה השטויות האלה?!?!? את גם נדחפת אלינו לפגישה, גם לא אומרת לאן את רוצה ללכת, ועוד מעיזה להתלונן על זה שהגענו למקום שאת לא רוצה להיות בו!? ונזכרת להגיד לנו את זה אחרי שכבר התיישבנו, הזמננו והתחלנו לשתות!? הזוג הזה מזכיר לי כל פעם מחדש שיש גם צדדים טובים בזה שאין לי חברה.... אני יודע שהזוג הזה הם דוגמה די קיצונית לכך, אבל לרוב, אתן עושות לנו את המוות....

למעלה