תחום הכושר הגופני בקנדה

iverson12

New member
תחום הכושר הגופני בקנדה

שלום לכם רציתי לדעת האם יש ביקוש לעבודות בתחום הספורט, כגון מאמנים אישיים, וכו'? אני יודע שזה לימודי תעודה בלבד אבל בכל זאת.. תודה

drz400e

New member
מאוד מפותח

אני לא יודע מה הביקוש לעבודה , אבל כל תחום הספורט , גם המקצועי וגם הRECREATIONAL מאוד מאוד מפותח כאן.(אמר זה שמרגיש שהוא הולך למות אחרי המרוץ אופנועי שטח המקצועי הראשון שלו. שעתיים של גהנום , נשבע לכם)

dannyk27

New member
וגם בגלל

המסורת האמריקאית עדיין לאכול ג'אנק פוד אבל יחד איתה באה המודעות לבריאות ובגלל הפנאי הרב שיש כאן יותר נזקקים יותר לשרותי ה gym.

iverson12

New member
אז לאיזה תפקידים יש ביקוש?

במסגרת תפקידים אפשריים להגירה?

drz400e

New member
ואללה , דני , איזה הגיון מרתק.....

פעם ראשונה שאני שומע את התאוריה הזאת.....קצת לא מחזיקה מים , אבל בהחלט משעשת....

drz400e

New member
הנה ההתרשמות שלי

והיא שתרבות הפנאי כאן פשוט מאוד מפותחת. וגם תרבות הג'אנק פוד....ושתי התרבויות חיות במקביל , ולחלוטין לא נזונות אחת מהשניה. פשוט שתי תרבויות באותה סביבה.

dannyk27

New member
ובגלל ש..

יש פנאי ויש ג'אנק פוד הולכים להתאמן (גם או חלק).

drz400e

New member
לא...בגלל שיש פנאי.נקודה.

הרוב המוחלט של העוסקים בספורט , עושים את זה בגלל שהם אוהבים לעסוק בזה. חדרי הכושר דופקים קופה יפה כל שנה בשנה החדשה , על אלה שנשבעים שהשנה הם ירשמו ויורידו במשקל. ממקור ראשון אני אומר לך ש90% לא עוברים את הביקור השני בחדר הכושר. אכן , יש תעשיה עצומה שקשורה לבעיות המשקל של הצפון אמריקאים , אבל בתחום הספורט זה אחוז מאוד קטן. שוב - רוב העוסקים בספורט הפנאי עושים זאת כתחביב קבוע ולא בגלל בעיות משקל.

dannyk27

New member
ועם לא היה להם פנאי

אלא היו עובדים מ8 בבוקר עד 9-10 בלילה היו עוסקים למרות שנורא אוהבים ומודעים וכו' ? פסיק.

drz400e

New member
לא הבנתי את הקשר.

מה הקשר לורקוהוליסטים? תרבות הפנאי שלהם זה עבודה...מה זה קשור לדיון שלנו (והתכונת "אם" , לא "עם" , נכון?). מצד שני , אולי כאן עלית על תאוריה קצת יותר מעניינת מתאורית הג'אנק פוד. אולי זה שפרטיות , וזה כולל גם את הזמן לפרטיות הם כל כך קדושים כאן , הוא הוא זה שמאפשר תרבות פנאי כה מפותחת?

dannyk27

New member
איפה נעלמה התגובה? לא נורא

אכתוב שוב, שתי הנחות: האחת היא שיש כאן יותר פנאי בשל שעות עבודה מעטות יותר, והשניה שאוכלים ג'אנק פוד. אני חושב שאנחנו לא חלוקים על כך. (תראה את גודל המטבחים והמקררים כאן), ואני קושר בינהם שמביא יותר אנשים (אולי יחד עם הכנסה פנויה יותר) לעסוק בספורט ולהוריד את הקלוריות המיותרות בג'ים. וכמובן זה היה "אם".

dannyk27

New member
לזה התכוונתי

עוד בתגובה הראשונה שלי, אבל למה זה לא ספורט?

student2323

New member
שלום- האם לתחום האימון כדורסל

יש צורך במבחן בקנדה? או שמספיקה תעודה מהארץ?

למעלה