תחום לסטאז':מקרקעין מול הייטק(מיזוגים וכיוב)?

• פותח הנושא d f g
  • פורסם בתאריך

d f g

New member
תחום לסטאז':מקרקעין מול הייטק(מיזוגים וכיוב)?

אהלן, אני צריך לבחור בימים אלו, מבין כמה אפשרויות, משרד ו/או מחלקה בתוך משרד, להתמחות בו/בה בעריכת דין. אני מרגיש שאין לי מספיק מידע על משמעות הבחירה בתחום זה או אחר. לצורך הפשטות, אצמצם את ההתלבטות לתחומים מקרקעין/נדל"ן מול הייטק - שזה אומר מיזוגים ורכישות, הנפקות, רשיונות לטכנולוגיה וכיו"ב אודה מאוד למי שיוכל לסייע ולהבהיר מהם היתרונות והחסרונות של כל תחום. (ואם יש לכם משהו מועיל להגיד לגבי תחומי משפט אחרים, כמובן שלא אעצור בעדכם
). אתם יודעים בטח כמה קשה להחליט בדברים האלה... המון תודה

Margarita22

New member
התשובה הנכונה נמצאת בפנים ../images/Emo26.gif

"זה תלוייייייייייי"...
למה אתה יותר מתחבר. מה יותר מדבר אלייך ומה נשמע לך יותר כיפי לעסוק בו. רוצה את דעתי (סטודנטית שאתה בכלל לא מכיר) אז לדעתי עדיף היי טק. למה? ככה. כי כמות המקרקעין מוגבלת ואילו ההיי טק ממשיך וצומח. איזה מן שיקול זה? מה זה קשור לסטאג'? מה היא רוצה מאיתנו בכלל? כל זאת ועוד בשירשור הבא.

sacrament

New member
צרות של עשירים../images/Emo8.gif

אתה פשוט צריך לבחור? נשמע לא רע. אישית אני בקטע של מקרקעין...אבל תמיד אהבתי דברים קלאסיים ושמרניים ואין לי שום חיבור להייטקיות. השאלה היא באמת מי אתה, מה אתה ולמה אתה....האם אתה אוהב למשל קניין? האם זה נושא שמעניין אותך או מרדים אותך או רק 'בסדר'? או שאתה יותר בקטע של תאגידים? הנפקות מדברות אליך? אתה נהנה מלקרוא דברים כמו דה מרקר? אף אחד לא יכול לבחור בשבילך מה אתה אוהב. גם אף אחד לא עשה את שני ההתמחויות כדי לומר לך מה עדיף. יתרונות וחסרונות של התמחות קשורות בדרך כלל למקום בו מתמחים. כשזה בתוך המשרד בין מחלקות שונות אין ממש הבדל (אלא אם כן אמרו לך)- הדבר היחיד שנשאר לך זה טעמך האישי וההעדפה שלך. אם אין לך כזה- קח קוביה או משהו (-: לי זה תמיד עובד.

לדעתי

אני הייתי בוחר הייטק, נראה לי יותר מעניין, תחום שמתפתח מאוד וסביר להניח שעוד יגדל בשנים הקרובות. לא כל כך הבנתי איך קישרת את היי טק לתחום של הנפקות, מיזוגים ורכישות בגלל שזה מחלקות אחרות בדר"כ במשרדים הגדולים ולכן אני לא בטוח שממש תתמחה בזה, היי טק בדר"כ מתקשר לטכנולוגיה, פטנטים, אופציות ומניות, חוזים המון, קניין רוחני. תחום הנלד"ן יותר טכני אני חושב ופחות יצירתי מאשר ההיי טק, הוא גם לא ממש מתפתח בצורה יוצאת דופן, אבל גם שם תעסוק בחוזים, קניין כמובן, מיסוי מקרקעין,תאגידים כנראה אם מדובר במשרד גדול. אני הייתי בכל אופן הולך על תחום ההיי טק, הוא יאפשר לך גם לעבוד בחו"ל יותר בקלות אם אתה שואף לזה.

BlackUnicorn

New member
השאלה היא קודם כל - למה בחרת דווקא בשני

אלה? מוזר לי שבחרת דווקא בשני אלה מבלי לדעת מהם היתרונות והחסרונות שלהם

למעלה