תחומי הפורום?

• פותח הנושא yaar
  • פורסם בתאריך

yaar

New member
תחומי הפורום?

לאחר עיון קצר בשאלות והתשובות בפורום, הבנתי בעיקר במה פורום זה אינו עוסק. האם ניתן לקבל את רשימת הנושאים בהם פורום זה כן עוסק? תודה מראש.

ובכן..

הפורום עוסק באסטרולוגיה באופן כללי, ונוגע על קצה המזלג בתחומים רבים, הקשורים לגישה, פרטים טכניים, תכנים אסטרולוגיים, הסברים לגבי מושגים, ועוד. הוא לא נותן כפי שאת רואה תחזיות מכל סוג שהוא, או אומר מי מתאים למי - שני אלה אינם ניתנים בשום פורום אסטרולוגי שאני מכיר בכל מקרה. אז לעצם השאלה הקנטרנית - כן, האינטרנט הוא אינו מקום למתן שירותים ללא תשלום בתחומים מסויימים, מה לעשות, ולמרות הציפיות שלך שמשהו כן יתנן בצורה חפיפית מיידית (ומה שהכי חשוב - בחינם) - עדיין אין תחליף לפגישות מקצועיות ועבודת עומק, שאינה אפשרית כאן. חקשמח.

yaar

New member
אתה תוקף או מתגונן?

חלקה הראשון של תשובתך ענה יפה מאד על שאלתי. חלקה השני לא ברור לי. לא נשאלת על ידי האם אוכל לקבל תחזית כזו או אחרת, לא נשאלת (על ידי)על התאמה, מי למי למה ולאן, לא נשאלת האם אתה נותן שירותך חינם אין כסף, וגם לא נשאלת האם האינטרנט באופן כללי או ספציפי הינו מקום לקבלת שירותי חינם. לא שטחתי בפנך את ציפיותי (לא ממך ולא מהפורום). שאלתי היתה פשוטה וברורה ביותר. שאלתי התייחסה לנושאים הלגטימיים בפורום כדי שלא אשאל שאלות אשר עליהן אקבל תשובות בדיוק מן הסוג שקיבלתי ממך! תשובתך הפוגענית והמעליבה מצביעה, מן הסתם, על התגוננות תוך כדי התקפה. נראה לי שהחג שלך אינו כה שמח. בברכת חג שמח. יערה.

shibby

New member
יערה היקרה :cool:

כאן את אמורה להתחבר לאנשים ולא לקטול אותם על כך שאינם מבינים את שאלתך או עונים לבקשתך יאיר לפי מה שהספקתי להכיר אדם נחמד וגם מקשיב זה לא שירות חינם זה יותר התייעצות לפני מעשה לא מקרים של חיים ומוות ההצעה שלי היא שתשני את הגישה הקוטלת שלך ואולי כך אנשים יביא וגם ירצו להבין ולענות לך ולדעתי ליאיר יהיה חג שמח מאוד מכל הברכות שהוא מקבל מאנשים שונים ממך חג שמח יעל ;-)

תודה לך, יעל

כן, יש הזוכרים לאסטרולוג הקשיש גם רגעים של חסד, ומחה ימחו את דמעותיו בפרוץ זעמן של נשים קשות ובלתי מרוצות. ועל כך יקירתי שאי תודה, כמו גם על המחמאות שנעמו לחיכי יותר מאשר החרוסת המשובחת ביותר (מהקייטרינג של מילי) ומי יתן והחג שלך יהיה אחד מאלה אותם נוהגים זקני צפת לשבח ולהלל.. אז שיהיה לך, חביבתי, חג שמח וחמוד ומלא אושר.

כאשר יחפץ לבך, יערתי החמודה

תשובתך אכן הראתה לי שנגעתי בנקודה רגישה. זכותך להתעלם ממנה, אבל למרות הכל חביבתי, החג שלי אכן שמח, ואפילו מהרגיל. ואם אכן תחטטי בשאלתך הראשונה, תראי שהניסוח שלך עצמו וגם הטון שלו, מכילים את הטון של תשובתי. חבל על ההתממות, כמו גם על המגלים `תשובתך הפוגענית והמעליבה` אבל רצונו של אדם, וכו`. בסך הכל רציתי להבהיר דברים וגם לחזור הביתה בשלום, אבל נראה שלא קל להיות ישיר, ובטח לא לומר את האמת, כשלא רוצים לראות. מצד שני - האמנם טעיתי ? האמנם פניה הבלתי מרוצות של יערה האנונימית מראות יותר מכל על שאלה שלא הובנה, או תשובה שנכתבה מהר מדי, בגלל הרגל אינטליגנטי ומהיר לאתר מרמורים ותסכולים מוכרים של אלה שלא באו על סיפוקן ? ואם כן - התנצלותי הכנה, ואני חוזר ומתקפד בפינתי לפני שגם ראשי יותז במחי קולמוסה של אשה זועמת ערב פרוץ החג, ורק אזכר בלאט בעודי מוחה דמעה נסתרת, במה שאמר פעם אחד הסופרים האהובים עלי, מרק טוויין : ישמרני האל מנשים אסרטיביות במיוחד.. עם השאר כבר אסתדר בעצמי. ואחרי כל אלה - חג שמח ונפלא גם לך, יקירתי, ומי יתן שבסופו של הערב תגל תגלי שהאפיקומן, משא נפשם של ילדים ומבוגרים רבים וטובים לאורך הדורות - שלך הוא, שלך ולא אחרת.

למעלה