תחומי עיסוק ואסטרולוגיה

korn!

New member
תחומי עיסוק ואסטרולוגיה

היי יאיר. האם אפשר באמצעות האסטרולוגיה (עם תאריך מדויק וכו` וכו`) לקבוע איזה תחום מקצועי כדאי לאדם? ואם לא אולי אתה יודע דרכים אחרות בשביל זה? אני לדוגמא לומד פיסיקה ומדעי המחשב רק כברירת מחדל כי בזה אני טוב ,יש בזה כסף וזה היה נראה בתיאוריה הכי פחות משעמם. אבל אני כבר יודע שאלה לא תחומים שמעניינים אותי במיוחד ואין לי מושג מה כן מעניין אותי. אני מקנא בך שאתה עוסק בתחומים שמעניינים אותך... ואם תוכל לענות אז התאריך שלי 9/1/82. ואולי אני צריך להשלים עם זה שאני אשנא את העבודה כמו רוב העולם?

תחומי עיסוק - והחיים בכלל (גם אסטרולוגיה..)

שלום לך ראשית, זהו מכתב מהסוג שאני אוהב לקרוא, מהסוג שלא ממש משלים עם המצב שלו, ומחפש תחום עיסוק שבאמת מעניין אותו. אתה צודק - אני באמת אוהב את מה שאני עושה, אבל נלחמתי על זה לא מעט. יש לי עוד תחומי עשייה שגם בהם אני מרוויח כסף, אבל הייתי צריך לנהל מלחמות לא מעטות לא רק עם העולם, אלא גם עם המושג `עבודה` בתוך עצמי. כי חינכו אותנו שמעל הכל צריך לחפש את הבטחון הכלכלי - מן הסתם אחת הסיבות בגללן גם אתה עוסק במה שאתה עוסק - ולא דווקא את תחום העניין, ולשבת בבית ולנתח מפות של אנשים, ליצור, לכתוב, לעשות מדיטציות ולדמיין, זה נראה לא רציני כשרוב האנשים יושבים במשרד ומזיעים מפחד מול הבוס, או מול המחשב האנונימי. אכן, באסטרולוגיה בהחלט אפשר לראות נטיות לב של אדם כמו גם יכולות ופוטנציאל, אבל יש עוד דברים שאפשר - וכדאי - לראות במפה אסטרולוגית, כמו השקפה כללית על נושא העבודה בכלל בתת מודע, מודל העבודה הפנימי והחיצוני של ההורים, הזדהות עם המודל הזה או דווקאות נגדו, יחס לכסף, ועוד ועוד. התת מודע שלנו מאוד פעיל בבניית החסימות מול הדברים שבאמת אנחנו אוהבים ורוצים לעשות, ונעזר לשם כך בעולם הגדול, שמעדיף תמיד שתשתייך כמה שיותר מהר למגזר היצרני, לפני שתקח זמן ותמצא את עצמך, בחברה הצרכנית של היום. אז.. אפשר לראות את הדברים האלה, אבל בראייה כוללת, ולא דווקא רק בהתמקדות בנושא המקצועי פרופר, אלא גם בתת מודע שמרכיב אותו, ובמחסומים שמונעים אותו.. ואת הדברים האלה עושים בפגישה אישית ויעוץ מקצועי, כי קשה לעמוד עליהם בכמה מלים בפורום. ולשאלה אם תצטרף לאלה ששונאים את המקצוע שלך - מעבר לכל, נשארת רק התשובה הבנאלית ההיא, אתה יודע : זה בכל זאת רק תלוי בך.

החיילת

New member
כמה שאתה צודק...

לדעתי אדם שעוסק בייעוץ אסטרולוגי הנו אדם רציני, מעמיק, לא שגרתי ובעל אנטליגנציה גבוהה מאוד. במיוחד אם הוא גם יוצר.

ויק

New member
ליאיר שאלה

לינדה גודמן כותבת בספר שלה סימני כוכבים שאם בשעת לידה לא קיימת בעיה הקשורה למזל העולה או לבית השישי של הבריאות במזל תאומים או במזל דגים ואין אף כוכב שמושפע ממזל תאומים או דגים אז זה אומר שהבן אדם יכול לעשות מה שהוא רוצה לעשן לאכול ללכת בגשם ערום אף פעם הוא לא יחלה האם אתה מכיר תטענה הזאת מה דעתך אם תוכל לפרט זה נשמע ממש מדהים

לויק

זה באמת נשמע לי מוזר מאוד.. אשמח לשמוע את כל הציטוט. נדמה לי שיש לי אפילו את הספר, אבל אני צריך לחפש.. איפה זה כתוב שם ? ובכל מקרה - האם את יכולה לכתוב את הציטוט עצמו כדי שאוכל להתייחס ? האמת שיש בזה הגיון אסטרולוגי מסויים, אבל כמו שאנחנו יודעים, החיים זה לא רק אסטרולוגיה, או במלים אחרות יש השפעות שאנחנו לא רואים תמיד, השפעות אסטרולוגיות כמובן, ויש כל כך הרבה.. אשמח לראות ולהתבונן.

korn!

New member
תודה!

אני לא יודע אם אני אלך לייעוץ בזמן הקרוב, אבל בכל מקרה תודה רבה על התשובה המאלפת.

למעלה