תחושה מוזרה בטונוס הבשר

נעמי67

New member
תחושה מוזרה בטונוס הבשר

שלום לכם , אשמח להארותיכם , חשתי באיזור הירכיים של חברתי תחושה של גושים קטנים קטנים וכשנגעתי באיזור מאוד כאב לה . האם יכול להיות שנוצרו גושים של לחות כתוצאה מלחות חמה ב- LIV / GB שלא טופלה במשך זמן רב ? מיד עלה לי צמח בשם xia ku cao שמפזר נודולות. היא מאובחנת עם סינדרום של לחות חמה בכבד / כיס מרה , חוסר דם של הכבד ו - KID YIN XU . אודה להארותיכם , ונקודות מבט נוספות למה זה יכול להיות ? מקווה ששאלתי מספיק ברורה .

ינוקא1

New member
סביר להניח

שהמדובר בדליות בוורידים ששם. יתכן שמבחינת רפואה סינית זה יוגדר כפי שתיארת , יתכן כסטגנציה של דם. הצמח הספציפי שציינת הוא קר מאוד ומר (מייבש). הוא טוב למצבים אקוטיים של מחלות חום גבוה עם דלקות גרון , הוא לא מתאים למצבים כרוניים כמו של חברתך. הוא גם מכווין לפלג גוף עליון בעיקר , כמו עיניים וגרון ופחות לפלג גוף תחתון. כך שהצמח הנ"ל לא נראה לי מתאים. ובכל מקרה איננו נותנים צמחים בודדים אלא פורמולות.

shahaful

New member
הנעת דם

אם הגושים אותם הרגשת הם לאורך מסלול הכבד, אז אכן מצב של לחות בכבד הגיוני ביותר, כמו כן מצבים של חוסר תנועה מספקת של דם. אני הייתי מתמקד בהנעת דם הכבד. אפשר בתנועה ובפעילות ספורטיבית, וכן ע"י עיסוי המקום (ניתן עם מערוך לגלגל לאורך הירך מלמטה כלפי מעלה). בכל מקרה יש לדאוג לתנועה טובה של דם באזור. בהצלחה שחף

הי נעמי

מסכים עם יוסי ושחף ויכול מאוד להיות שמדובר בערוץ הכבד. העניין הוא שבהרבה מקרים הכבד מגיב לאי סדירות בגורמים המשפיעים עליו. כך שגם אם תגעי נקודתית בבעיה, אם עי צמחים ואם עי דיקור או כל דרך אחרת, מבלי לטפל בשורש סביר להניח שהרגישות וההצטברות תחזור להציק לה. אותי יותר מעניין נושא חסר הדם והיין בכליות שבפרוש יכולים לתקוע את הכבד. תהיו ערניות לנושא המחזור החודשי והווסת עצמה - זה יכול לכוון אתכם במידה ומדובר על הכיוון אליו אני מתייחס.

למעלה