תחושה מוזרה בשריר

binin1

New member
תחושה מוזרה בשריר

שלום ! אני מתאמן בקביעות בחדר כושר, 4 פעמים בשבוע כבר יותר משנה. מעולם לא היו לי בעיות או פציעות למרות שאני מתאמן במשקלים גבוהים. בשבוע שעבר, לאחר סיום אימון גב, היתה לי תחושה של צריבה באיזור השריר שמתחת לשכמה הימנית בחיבור שלו לעמוד השידרה. התחושה היא לא של כאב של שריר תפוס / קרוע, אלא תחושה של עור שנשרף בשמש (אבל בשריר). התחושה נסבלת אבל אני מרגיש את זה בגלים (בא והולך...) ובתנועות מסוימות. ניסיתי לעסות את המקום עם משחת "בנגיי" ולחממם את האיזור עם כריות חימום אבל זה לא השתנה. האם אני צריך להבדק ?

הצילו, שריפה..

אם זה לא יעבור תוך מספר ימים ועם הטיפול שאתה מנסה לעשות באופן עצמאי, רצוי שתיבדק. זו יכולה להיות גם הקרנה של כאב ממקור אחר למשל צוואר.

AMI-101

New member
Rotem

he may have a muscle spasm that is entrapping on a nerve yes I would wait a bit before seeing a Dr ask him to try stretches maybe like for the Rhomboids...

עמי שלום,

אם אכן זהו לחץ על העצב כתוצאה מהיפרטרופיה, אתה לא חושב שאולי בכל זאת כדאי להיבדק לפני שהוא מתחיל לטפל בעצמו?

AMI-101

New member
not hypertrophy - spasm

and no likely it will resolve on its own or with light stretches if it persists ~ give or take 3 days then I would seek professional help sorry I'm writing in English but I'm on a time budget and the virtual keyboard is very frustrating Bye Ami

למעלה