תחושה מוקדמת

רשף כשף

New member
תחושה מוקדמת

קורה לכם לפעמים שאתם נמצאים באמצעו של תהליך ויודעים מראש מה יהיה הסוף? כמו לקרוא קודם את העמוד האחרון בספר? איך ניתן להסביר זאת באמצעות דרך היידעים? האם יש לנו אפשרות לדעת מה יקרה לפני שהוא קורה?

דרך הידעים..

זה שם לדרך עם ידע. יכול להיות שאדם בדרך עם ידע לא ילמד את הזרם הטולטקי. אז דרך הידעים לאו דווקא קשורה לזרם הידע הטולטקי. לפי הטולטקים, אפשר לראות את הכוונה. ואז אפשר לראות/לחוש/.. מה תהיה התוצאה של פעולה מסויימת או אפילו מה יקרה בהמשך היום/שבוע/חודש.. לפעמים אני בודק מה תהיה התוצאה אם אני אבחר במשהו מסויים. אפשר לראות את הכוונה ישירות ואפשר להשתמש בקלפי טארוט או קלפים אחרים, או אי ג'ינג (ככה כותבים את זה?). התשובה לזה תמיד תהיה נכונה לעכשיו, .. זאת-אומרת שאם משהו השתנה ביקום, יש אפשרות שהכוונה תוביל למקום אחר. לגבי השאלה האחרונה.. אין לי תשובה, אלא רק מהניסיון שלי שאומר שאפשרי לראות את הכוונה תמיד

*

השתמשתי במושג דרך-הידעים בצורה הרחבה שלו, שלאו דווקא מוסברת בדיוק ככה בספרים מסויימים שמתייחסים לדרך הלוחמים/דרך הידעים.

רשף כשף

New member
תודה יוסי

הכוונה שלי היתה תחושה מוקדמת ללא אביזרים חיצוניים כמו טארוט וכו'. השאלה היתה כיצד ניתן להסביר אותה עם הזזת נקודת הכינוס? ואם להיות יותר ספציפיים- האם התחושה המוקדמת זורקת אותנו לרגע לעתיד?

זה לא הסבר שאפשר לקרוא....

או ליתר דיוק אני לא נמצא במצב שאני יכול לכתוב על כך.... בשיעורים לא פעם אני מדגים את זה ולפעמים אני קצת יכול לדבר על זה ... אבל לכתוב לא, לא כעת.

רשף כשף

New member
בתורת הקוונטים

על פי תורת הקוונטים - הזמן בעצם אינו קיים. נסו לדמיין את מי שמביט על מימד הזמן שלנו ונמצא מחוצה לו - מימד הזמן (המימד בו אנו נמצאים) שוהה בתוך מעין חרוט, ומי שמביט מבחוץ רואה את רצף הזמן מלמעלה: הוא רואה את מה שהיה, את מה שקורה ואת מה שיהיה והכל באותו הרגע בו הוא נמצא מבחוץ ומסתכל. האם הנקודה הזו שמחוץ לחרוט היא נקודת הכינוס?

לא... אין שום קשר בין

1- תאור העולם הטולטקי 2- תאוריה פיזיקלית כזו או אחרת... אפילו אם היא נשמעת קמת "מיסטית" כמו תורת הקוונטים. אין שום קשר בין ציור של נקודה לבין נקודת הכינוס. מצד שני את אמורה להיות יותר חכמה ממה שנראה בהודעה הזאת שלך... אז אולי שאלת את זה לא ברצינות אלא בהומור, איזה אופציה נכונה?

תשובה רצינית

נקודת הכינוס היא לא "נקודה" במובן הגאומטרי. נקודת הכינוס זה לא נקודה בציור מחוץ לקונוס. נקודת הכינוס זה שטח בהיר/בוהק על פני ה"ביצה האנרגטית". הגודל של נקודת הכינוס ביצור הנקרא אדם, על פי מה ואיך שאני רואה יכול להיות מגודל של ראש סיכה על לגודל של כדור פינג-פונג

רשף כשף

New member
../images/Emo51.gif

גם בציור הנקודה היא לא נקודה אלא שטח. ומנקודת ראותה של "הנקודה" האדומה, ניתן לראות מעבר להווה. האם כך גם ניתן לראות מעבר להווה בעת הזזת נקודת הכינוס? ואם זה מחזיר לנושאים שאתה לא רוצה לדבר אליהם אז סליחה מראש.

בבקשה

לא. לא. נקודת הכינוס זה מה שמאפשר תפיסה אצל יצור מודע. זה לא קשור לזמן זה לא קשור לפיזיקה זמן, זה "סיפור אחר"... אפשר לתפוס אותו בהמון צורות וכמובן שכל תפיסה היא תפיסה חלקית כי אי אפשר לתפוס את הכל ... רק מה שעובר דרך נקודת הכינוס.

אין דרכים "עם ידע"

יש דרכים שמובילות לידע. דרך הידעיים זו דרך טולטקית אפילו אם אתה חושב אחרת.ידעיים הם מחפשי ידע ולא "בעלי" ידע.... תשאל אותי איך אני יודע את כל זה? התשובה פשוטה, למעשה: אני טולטק ואני "המצאתי" את השם דרך הידעיים. בתאור העולם הטולטקי כוונה זה כח מסתורי שנמצא בכל מקום (האין, הנגואל והטונל), כח שאי אפשר להבין אותו, המעט שאנו יכולים לראות ומתוך זה להבין משהו זה במפגש בין כח הכוונה לבין ה"עולם הממשי". אפשר לראות את הכוונה בצורה ישירה כמו שאפשר לראות את הנשר בצורה ישירה... השאלה היא אם תשאר חי לספר מה ראית. השאלה שאתה אמור לשאול את עצמך זה לא לאן ה"כוונה מובילה אותך" אלא האם אתה זורם לאן שהכוונה זורמת... מהנסיון שלי (שהוא כנראה קטן בהרבה משלך) את הכוונה אי אפשר לראות אף פעם.... אולי תלמד אותי לראות את הכוונה ולהשאר חי.

למעלה