תחושה נבואית..

מיטללל

New member
תחושה נבואית..

אתם מכירים את הקטע שמישהו נרדם באוטובס.. ישן אי אילו דקות אבל איכשהו מצליח להתעורר תחנה לפני התחנה שלו?..... אז מעבר לכך שתופעה זו מרתקת אותי בהחלט.. רציתי לתהות.. האם אתם ניחנים בכך? יכולים "להרגיש" שלבן זוג שלכם קרה משהו? יכולים לדעת מ"בפנים" שמשהו רע עומד לקרות? או משהו טוב? כמה אתם נותנים לתחושות שלכם להשפיע? וכאלה.

Bassman

New member
טוב

אני לא באמת צריך לחשוב הרדיו עושה את זה בשבילי. אני נוסע מהר מדי ותהיה משטרה על הכביש? הרדיו יתחיל לשיר לי Slow down Take it easy
אמא שלי מתגעגעת ורוצה שאני אתקשר? הרדיו שר לי Mama just killed a man... החברים מתגעגעים? ביטלס... With a little help from my friends וזה בכלל לא מצחיק. זה די מפחיד. ארבל.

ת מ ו ז

New member
לא נבואית...

נתת מודע, שמעת עליו? התת מודע שלנו פועל 24 שעות לטובתינו, גם שאנו ישנים התת מודע שלנו פועל. התת מודע שלך ידע שאת מתקרבת לתחנה וידע משמשהו לא טוב יקרה אם את תאחרי את התחנה, לכן פתאום קמת לך.. לא תחושה נבואית בכלל.

Kingeh

New member
כן...

אבל זה לא נבואה או משהו. בדרך כלל כשמכירים מישהו לומדים דפוס התנהגות מסוים. כמו למשל איך הוא מגיב לדברים מסוימים. כשקורה משהו רע למישהו הוא בדרך כלל מוטרד ודפוס ההתנהגות שלו משתנה. אז את מרגישה שמשהו קרה. אני אישית סומך על התחושות שלי. לא אינטואיציה נשית, אבל טוב באותה מידה.

הממ אצלי..

אני היום הלכתי לישון באיזה 5 בבוקר... והייתי צריך להיות במכללה בשעה שמונה וחצי בכיתה ובלי לכוון שעון מעורר ובלי כלום מצאתי את עצמי קם בשעה שבע וחצי... והייתי מת מעייפות... זה קורה לי כל הזמן...

בשלולית

New member
זה קרה לי פעם אחת..

התעוררתי דקה בול לפני השעון המעורר... זה היה דיי מפחיד.. אבל משעשע.. וחוצמזה... הממ אני לא יודעת אם זו "תחושה נבואית" כמו שהגדרת.... אבל קורה לי המון שאני חושבת על דברים ואחרי כמה ימים הם קורים.... אני אתן לכם שתי דוגמאות..... שבוע שעבר הייתי בטיול שנתי לאילת וכמה ימים קודם דודים שלי מאילת באו לבקר ודיברנו על זה שבכביש הערבה דוד שלי נוסע מממממש ממממש מהר... (ואני מדברת איתכם על משהו כמו 195 קמ"ש...) ושדודה שלי ממש פוחדת... אבל לא מתאונה אלא מפיצוץ של אחד הגלגלים... ואני כזה "וואיי איזה פחד אם דבר כזה יקרה"... ובדרך חזרה מהטיול... גלגל באחד האוטובוסים (היינו 4 אוטובוסים..) התפוצץ.. יחד איתו עף גלגל שני.. וגלגל שלישי התעקם... היינו ממש קרובים לאסון רציני...... עוד דוגמא.. אבל היא קשה. בטיול חשבתי על מדריך שהיה לי פעם בתנועה שאני מתגעגעת אליו ושאני מתה לראות אותו... וכמה כייף היה איתו וכמה שהוא בן אדם מקסים... והממ... חזרתי יום חמישי בלילה ובשישי הוא התאבד. לא בא לי להוסיף.
בכל מקרה זה נשמע אולי יותר כמו טלפתיות... אבל זה קורה לי המון... ממש המון.. ובדר"כ עם אחותי התאומה.... מקווה שנהנתם
אותי זה קצת מפחיד!

תעשי טובה....

תחשבי שאני יזכה בלוטו או בטוטו ותודיעי לי מה בא שאני ימלא... גם לי קורה שפעם אחת אמרתי לחבר שלי לדוגמא ששבוע שעבר מישהוא זרק משהו והחלון למטה דלת נשבר.. ואז הוא בדיוק נעל את הדלת והיא נתקעה ברצפה ובתנועה של הגוף שזז קדימה אותה שניה הוא שבר את החלון...בדיוק שניה אחרי שסיימתי לדבר כמובן שכולם אחרי זה פחדו מהעיניים שלי.... חחחחח

liontamer

New member
החוש הנשי?

ואם כן אז איך גם גבר סובל מזה? אינטואיציה? חוש שישי? זה סוג מסויים של תחושה, שאי אפשר לתאר במילים שפשוט מרגישים את זה מגיע מבפנים לי קרה גם שנפרדתי ממישהי בגלל שלא הרגשתי שלם עם זה מבפנים לאון אני קורא לך... לגרש את השדים קצת הפצצתי פה עם תשובות, אבל זה חסכים של הרבה זמן, עמכם הסליחה

Zoharrr

New member
אינטואיציה?

אני תמיד יודעת... יודעת מה כ-ולם מרגישים, מה כואב לכ-ולם, הפסיכולוגית של כ-ולם רק אצלי אני בד"כ לא יודעת...ואין לי מושג איך אני יודעת...אני פשוט קוראת אנשים...אני נותנת לתחושות שלי תמיד להשפיע, עדיין לא טעיתי...כשזה יקרה אני אסמוך על התחושות שלי פחות... לא מה מרגישה, לא מה רוצה, ולא שומדבר אחר... ותמיד מתעוררת לפני התחנה שלי... למרות שעכשיו אני יודעת גם מה קורה אצלי, טוב לי ומאושר לי ואני נראה לי מאוהבת.

למעלה