תחושה קשה של עונש

dubonit7

New member
תחושה קשה של עונש

אני חמישה חודשים ושבוע אחרי הלידה השקטה.
לידה שהתרחשה בגלל רשלנות רפואית של רופא גנטי ששלח אותנו להפסקת הריון בגלל ממצא בצ'יפ גנטי שהוא לא מכיר ושהוא לא התייעץ לגביו.
והוא היה כל כך נחרץ שלא העלינו בדעתנו לקבל חוו"ד שנייה. כי הוא רופא והוא יודע.
ולמרות שהרשלנות היא עליו אני לא מצליחה להיפטר מהתחושה שאני אשמה. כי איך לא נלחמתי יותר? כי איך סמכתי על רופא שקורא באתר אינטרנט ועל זה מבסס אבחנה רפואית?
ועכשיו, כשאני אחרי 3 הזרעות ופתאום המחזור לא מגיע ואין הריון (כן, עשיתי בדיקת דם, שלילי) אני מרגישה שאני נענשת. שלא עמדתי במבחן של להילחם על ההריון ועכשיו אני נענשת ושלא אזכה לעוד הריון. שהרחם כועס והחליט שהספיק לו.
ואני מרגישה אבודה ומתוסכלת.
ולפני שתשלחו אותי לטיפול פסיכולוגי, לא תודה. הייתי שם, אני מחוברת לרגשות שלי, לא מדחיקה ולא כלום.
אני רוצה למלא את הריק ולהתקדם הלאה.
עושה כל מה שאפשר במסגרת הלעשות לעצמי טוב. אבל רק הריון, שהוא המזור לפצעיי לא מגיע.

מה שקרה לך הוא נורא וממש ממש לא באשמתך!

התחושה הקשה שלך מובנת. אבל סהכ 3 הזרעות זה לא הרבה. מאוד מאוד מקווה בשבילך שהמילוי יגיע מהר.
ברור לגמרי הרצון שלך למלא את הריק ולהמשיך הלאה, גם אני רוצה את זה, אבל הבעיה שזה לגמרי לא תלוי בנו....
אני כבר חצי שנה אחרי האובדן וטרם נכנסתי להריון. אין ברירה אחרת אלה להתמקד בטוב שיש בחיינו גם מתוך החסר והקושי.

מאחלת לך הריון חדש ותקין וחוויה טובה ומאושרת וידיים מלאות בקרוב.

הויכוח בין הלב למוח

הלב אומר שזה עונש, והמוח יודע שזה לא עונש.
אני מבינה למה ככל שהזמן עובר, את מתחברת ללב ומנתקת את המוח.

למרות שזה קשה לי, אני לא אכתוב לך להתחיל להקשיב למוח.
אני בטוחה שאת יכולה לדמיין את המילים שאמרתי לך בשיחה הדמיונית שקיימתי איתך היום.

עצובה מאוד ביחד איתך על כדור השלג שהתחיל בממצא קטן ורופא רשלן, והתגלגל לכדי מפולת שדרסה אותך בדרך.
הלוואי שיצליח לך בקרוב.

pezach2

New member

אני מקשיבה לשיר הזה בזמן האחרון,
https://www.youtube.com/watch?v=VgLEJPNFnl4
אין לי מילות נחמה, שולחת לך חיבוק אוהב.
מתפללת שהשנה החדשה שבפתח תביא רק ברכות וריפוי לכל הללבות המחוררים שבפורום הזה.

למעלה