תחושה שכזו...

יעל :-)

New member
תחושה שכזו...

ביומיים האחרונים פתאום הרגשתי שוב שאני נופלת. אחרי ששבוע שעבר הגעתי להחלטה שכדאי לצמצם קצת את שעות השימוש באינטרנט, פתאום מצאתי את עצמי שוב בלי יותר מדי מסגרת, ושוב מעבירה את זמני פה עם חברים עד השעות הקטנות של הלילה (או יותר נכון, הבוקר). אפשר להבין שגם אם היה נחמד, היו רגעים שהרגשתי מאוכזבת מעצמי. שרציתי לארגן קצת את החיים אחרת, ושוב לא ממש הלך. ביומיים האחרונים שוב נאלצתי להתמודד עם פרוייקט בלימודים. כשמנסים להאבק במשהו שלא ממש מעוניינים לעשות, נדמה שזה מוציא את כל הכוחות והאנרגיות הקיימות. והרגשתי שאני לא מסוגלת אפילו להתקרב לזה. שוב ברחתי למחשב... להתכתבויות. רציתי להיות עם אנשים שיהיו איתי קצת כשלבד לי ועצוב. בנוסף, השבוע חזרתי שוב להתכתב במסרים עם מישהי (בכלל בנושא אחר). בין לבין, סיפרתי על העובדה שבתקופה האחרונה קצת שקעתי בעקבות הלימודים. וזה מדהים כל פעם מחדש, איך בן אדם שאפילו לא מכירים, יודע לכתוב משפטים שיגעו בנקודות רגישות, מצליח לעודד ולחמם את הלב בצורה שכזו. וכמה פעמים שאמרתי תודה, זה אף פעם לא הצליח להמחיש את מה שהרגשתי. אבל מסתבר שהיום ריגשתי אותה מאוד, והעובדה הזו ומילותיה כמובן ריגשו בחזרה. ואני בוהה במסר ו... אין לי מושג איך זה קרה.. אבל הלב שלי התמלא בתחושת אהבה עצומה! כל היום מתנוסס לי חיוך ענק על הפנים
ובפנים אושר מציף אותי בכל חדרי ה-
. מדהים, איך דרך מסר ומילים כתובות, אפשר להרגיש כל כך הרבה תחושות. והיום אחרי דמעות ועצב... פשוט בא לי לחבק את העולם הזה, לחבק את אותם אנשים שמוצאים את דרכם ללב שלי
מרגישה שאת התודה שלי אי אפשר להביע במילים או במעשים... זה פשוט גדול מדי!! ואפילו הפרוייקט נראה היום בצורה אחרת, נראה כמשהו שאפשר להתמודד איתו. ואני רק רציתי לשתף אתכם ביום הזה... ברגע הזה... ובאהבה הזו. אוהבת גם אתכם!

תודה על השיתוף

אהבת אותך! גם אני מרגישה שאני מגזימה עם האינטרנט בזמן האחרון אבל החלטתי לא להלחם בזה. זה נותן לי המון.

4נילס

New member
ליעל. שבת שלום לך.

יעל אני מאוד שמח לשמוע שאת מרגישה אהבה ואני יכול להרגיש את האנרגיות שלך להיתמודד עם כול מצב וכול קושייעל אני אומר תמיד שיש הרגשה של אהבה או אנרגיות חיוביות הוא פיתאום אנחנו מיתמלאים בכוחות פנימיים אני אומר זה אורח וצריך לשמור על זה וללכת עם מה שמרגישים למה אורח כמו שהוא בא הוא יכול ללכת אז אני אומר שיש אורח אצלי בהרגשה אני שומר עלו אני מטפח אותו אני ממשיך לארח אותו ולשמור עלו אני שמח לשמוע שיש אצלך הרגשה טובה שמרי על האורח שיש לך אוהב אותך אורי שמחתח לשמוע

הסבל והכאב ../images/Emo59.gif

הפכו חלק בלתי נפרד מהחיים שלי לא יודע להרפות לא כנוע כועס הרבה רחמים עצמיים לא מקבל את המציאות החדשה קשה לי בקיצור סלט אחד גדול של בילבול לפעמים חושב על שימוש בכדי לא לחוות את הסבל הזה אבל אני יודע שאני אסבול אחרכך יותר אנא ייעצו לי מה לעשות תודה ושבת שלום

New member
נקי וסובל

הלוואי וידעתי מה לייעץ לך. תוהה מה שלומך היום?

OA ענת

New member
להמיר התמכרות בהתמכרות

ברור לי שאני החלפתי התמכרות בהתמכרות... אני מכורה לתוכנית וגם קצת לאינטרנט... אבל זה בסדר, אני טיפוס מתמכר, וזה עדיף בהרבה על פני ההתמכרות הקודמת. איכות חיי השתפרה בזכות המרת ההתמכרות...

New member
תודה למי שקרא

עקב בעיות טכניות בתפוז לא יכולתי להגיב עד עכשיו, אז סליחה.

למעלה