תחושות מוזרות

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
תחושות מוזרות

בשבועיים האחרונים יש לי כל הזמן הרגשה של חוסר אוויר. אני מניחה שאין לי באמת חוסר אוויר כי אני לא כחולה או מתקשה לדבר בלי אוויר אבל מרגישה כאילו האוויר לא מצליח להיכנס לריאות מה שמצריך אותי לנשום עמוק כל הזמן ולפהק. עכשו הדבר מופיע מבוקר עד ערב בלי הפסקה וזה פשוט סיוט!!!!!!!! זה מתלווה לתחושות של כמו עירפול ועילפון עם ראיית שחור, דופק נורא נמוך, לחץ דם נמוך ( ואני אחת שעד עכשו היו לה דפקים של אפילו 160 במנוחה ולחתי דם גבוהים).
זה מרגיש לי נורא, מתיש, מפחיד, מעייף ברמות היסטריות. ממש אין לי כוח לעשות כלום

מישהו מכיר את התופעה?

ל3

New member
יותר מפוחדת ממה שאני כבר ?

בבקשה תכתבי לי מה זה אם את מכירה את זה. זה נמשך המון זמן בתקופות כבר שנים ועדיין אין לי פתרון חוץ מלחשוב שהכל מסטרס מה שלא נראה לי שהכול נובע מזה
אשמח לשמוע את תגובתך
תודה

קטיה47

New member
אני מקווה שאני לא מלחיצה אותך

לי יש את זה בגלל שלופוס פגע לי בריאות (סינוסים סטומים)
ואני מטפלת בזה בעזרת סטרואידים, ממליצה לך לעשות צילום ריאות

ל3

New member
לקטייה

תודה על התשובה. אני חושבת שאני הכי מפחדת מזה שאנ לא יודעת מה זה. יש לי את זה כבר שנים וכל הזמן אני משייכת את זה לסטרס. האם סינוסים סתומים היתגלו אצלך בצילום ריאות פשוט? כי עשיתי בחיים שלי מספר צילומי ריאות ולא ראו כלום אבל בסי טי ראו תפליטים קטנים בריאות שבגלל שהם קטנים לא ייחסו לזה חשיבות. האם את מרגישה מה שאני מרגישה שכאילו האוויר לא נכנס? האם זה גם בא לך בתקופות? האם זה מפריע לך גם בשינה? מצטערת על ריבוי השאלות אני פשוט מתה כבר למצוא מזור לדבר הנוראי הזה!

קטיה47

New member
......

עשיתי צילום ריאות וראו שם סינוסים סטומים ....עשיתי סי טי וגם הוא לא יצא משהו....אחריי זה הלכתי לראומטלוגית והיא שלחה אותי לרופא ריאות ואמרתי לו שאני אחריי 3 דק אני מתנשפת ויש לי סחרחורות הוא הפנה אותי לברזילי ושם עשיתי "מבחן" נשיפות שאותו לא עברתי וגם "מבחן" הליכה של 6 דק שגם אותו לא עברתי ואז התחלתי טיפול בסטרואידים...
לגביי השאלות שלך אז ככה:אני מרגישה שלא באמת נכנס אוויר(פגיעה בריאה הימינית) אני לא נושמת טוב קרוב לחצי שנה ובמהלך השינה זה מפריע לפעמים

oorriiee

New member
מכירה

יקירתי, אני מכירה את התחושות האלה בדיוק כמו שאת מתארת, את מתארת את תחושותי בצורה הכי טובה שאפשר!
אז אני יכולה להרגיעך שכבר בדקו לי את הראות (צילומים ןתפקודי ראות) את הלב (אקג+אקו במאמץ ולא במאמץ) הולטר דופק והולטר לחץ דם
ולא מצאו סיבה...כלומר נשארנו בצד הנפשי! סטרס ודאגות...
מה שהכי עוזר לי זה נשימות עמוקות וכמובן מנוחה מנוחה מנוחה!
אגב אצלי הדופק והלחץ דם נשארים כרגיל
גם אני שונאת את תחושת הערפול והעילפון הזה, אך עם השנים אני פחות נלחצת וכבר לא רצה לרופא משפחה(שבמילא נמאס לו ממני וכבר לא ממש מתייחס לתלונותי...)
מקווה שהרגעתי אותך ולו במעט

בטסי

New member
מכירה מאוד...

בזמן האחרון זה קורה לי המון, תחושה שאין אוויר, הנשימות לא מספקות מספיק חמצן... אני הרבה אומרת לבעלי, ״שניה, אין לי אוויר״ ואם אני עושה מאמץ קטן אני מתנשמת כאילו הלכתי קילומטרים... תחושות שבאות מידי כמה זמן, בתקופות... בעבר הרחוק הייתה לי אי ספיקת ריאות קלה, מאז לא בדקתי, אני פשוט נחה כשזה קורה לי וזה מסתדר בעצמו... אל תילחצי מזה, נסי לנוח יותר ותראי אם זה עובר. אם זה נמשך ומגביל ומציק, תגשי לבדיקות. מקסימום יתנו לך טיפול וזה יסתדר. אני תמיד בעד לתת לגוף להתמודד בצורה טבעית, שלא לפתח תלות בטיפול תרופתי אבל אם זה מגיע למצב של עלפונות ולחץ דם נמוך אולי כדאי לקבל טיפול... יהיה בסדר :)

למעלה