כל בוקר יכול להתחיל בטיול לאן שנבחר ע"י ישיבת זה זן. למה לשקוע במחשבות פילוסופיות להעריץ את האינטלקט לפתח את האגו ולנתק את עצמנו מגופנו ערנות ללא חשיבה מעודדת מחשבה מהירה ללא גבולות אושר ואז כח יום הוא יום טוב מצטרפת לטיול? בידידות אולי
הודעת זבל - את באייסיקיו שלי - קוראים לי שם( למרבה ההפתעה) "דשא!". ולכווולם - אם הייתם יכולים פשוט להעלם לאיזה מקום שבא לכם. ולהגיע לשם לחיים מוכנים מראש - עם עבודה ממוצעת, בית ממוצע, כל מה שצריך כדי לגמור את החודש בלי לישון על ספסלים - אבל חיים שאינם מותרו - חיים אנושיים. איפה הייתם בוחרים?
בחיים האמיתים רק מה שאנחנו יצרנו לעצמנו, זה מוחק בערך את כול מה שיש לך , ומה אתה דואג לספסליף אתה עוד ילד . ואת הגבירה שרוצה לצאת לטיול את מוזמנת להצטרף אלי ולחתולה{חתולה? היא לא משתינה שם או משהו לא לדאוג} כול ערב לפחות שעתים.
בחיים האמיתים רק מה שאנחנו יצרנו לעצמנו, זה מוחק בערך את כול מה שיש לך , ומה אתה דואג לספסליף אתה עוד ילד . ואת הגבירה שרוצה לצאת לטיול את מוזמנת להצטרף אלי ולחתולה{חתולה? היא לא משתינה שם או משהו לא לדאוג} כול ערב לפחות שעתים.
אבל אני יודעת שיש דברים רבים שאני לא יודעת, שאני צריכה לראות ולהבין. אני רוצה לראות עולמות חדשים, לפגוש אנשים שונים ומעניינים ולא חברה מודרנית המחקה את עצמה ולא להתנתק מכולם ולהיות לבד.... ופשוט שם המקום, אפשר גם סגנון אפריקה...