תחושות פנימיות

תחושות פנימיות

אוף די קרה לכם שנמאס לכם מהעולם בלי טיול הרחק דרחק מכולם מי בא?!

ooly

New member
טיול

כל בוקר יכול להתחיל בטיול לאן שנבחר ע"י ישיבת זה זן. למה לשקוע במחשבות פילוסופיות להעריץ את האינטלקט לפתח את האגו ולנתק את עצמנו מגופנו ערנות ללא חשיבה מעודדת מחשבה מהירה ללא גבולות אושר ואז כח יום הוא יום טוב מצטרפת לטיול? בידידות אולי

Hell is beige

New member
לאן?

הודעת זבל - את באייסיקיו שלי - קוראים לי שם( למרבה ההפתעה) "דשא!". ולכווולם - אם הייתם יכולים פשוט להעלם לאיזה מקום שבא לכם. ולהגיע לשם לחיים מוכנים מראש - עם עבודה ממוצעת, בית ממוצע, כל מה שצריך כדי לגמור את החודש בלי לישון על ספסלים - אבל חיים שאינם מותרו - חיים אנושיים. איפה הייתם בוחרים?

דז

New member
ספסלים

בחיים האמיתים רק מה שאנחנו יצרנו לעצמנו, זה מוחק בערך את כול מה שיש לך , ומה אתה דואג לספסליף אתה עוד ילד . ואת הגבירה שרוצה לצאת לטיול את מוזמנת להצטרף אלי ולחתולה{חתולה? היא לא משתינה שם או משהו לא לדאוג} כול ערב לפחות שעתים.

דז

New member
ספסלים

בחיים האמיתים רק מה שאנחנו יצרנו לעצמנו, זה מוחק בערך את כול מה שיש לך , ומה אתה דואג לספסליף אתה עוד ילד . ואת הגבירה שרוצה לצאת לטיול את מוזמנת להצטרף אלי ולחתולה{חתולה? היא לא משתינה שם או משהו לא לדאוג} כול ערב לפחות שעתים.

אני בעד הפלגה לאיים הקרייבים ..

אני צריכה שקט ושלווה התמזגות עם האני הפנימי שמעיק מבילבוליו

^^flower^^

New member
יהיה נחמד, אבל...

לאחר השקט והשלווה (המנוחה מהרעש הנוראי שכאן) ניסע למזרח הרחוק (הודו וכד´ו..) זה המקום שאני הכי רוצה להיות בו!!!

^^flower^^

New member
לא ממש

אבל אני יודעת שיש דברים רבים שאני לא יודעת, שאני צריכה לראות ולהבין. אני רוצה לראות עולמות חדשים, לפגוש אנשים שונים ומעניינים ולא חברה מודרנית המחקה את עצמה ולא להתנתק מכולם ולהיות לבד.... ופשוט שם המקום, אפשר גם סגנון אפריקה...

למעלה