תחושת החמצה

תחושת החמצה ../images/Emo9.gif

מקווה שאני במקום הנכון... אני נשואה אוטוטו שבועיים <ביום רביעי נחגוג שבועיים
> הכלה הכי מאושרת בעולם.. הכי מאוהבת בעולם.. ובכל זאת משהו מעיק, משהו מציק.. הלוואי ויכולתי להניח את האצבע על הגורם לתחושה.. אחרי החודשים שהתעסקנו בענייני חתונה.. משום מה מרגישה אכזבה.. מאוכזבת מכך שזה נגמר כל כך מהר מאוכזבת מאנשים שאמרו שיבואו ולא באו מאוכזבת ממתנות עלובות שקיבלנו, או מכאלה שללא בושה לא הביאו כלום.. <למען הגילוי הנאות - אני ממש לא חומרנית, ולא מפריע לי עניין הכסף כמו עניין העיקרון.. אבל בתוך תוכי אני כאילו מרגישה שעשו מאיתנו צחוק וזה לא נעים> מאוכזבת מזה שלא כיסינו את החתונה... מאוכזבת שהכל התפקשש באותו היום ולא הספקנו לצאת לצילומים מקדימים אלא הצטלמנו קצת במלון וזהו.. יש המון דברים בחתונה שגרמו לי לאושר רב, אבל משום מה אני לא חולמת על הדברים היפים האלה.. אני חולמת על חתונה נוספת ממש רוצה לעבור את החוויה שוב... זה עבר לי כל כך מהר שזה לא יאומן בכלל.. אני לא מצליחה להתנתק מהתחושות האלה אני מנסה ואז כשאני ישנה אני חולמת שאנחנו מתחתנים שוב, בשביל כל אלה שהבריזו ובחלום הכל לחוץ, שום דבר לא מסתדר... המאפרת היא לא המאפרת שקבעתי איתה, ויש בעיות עם השמלה והכל פשוט לא מסתדר... אולי זה טבעי... אולי אני מסתגלת למצב חדש... גמר חתימה טובה ושנה טובה לכולם

אופ 1

New member
שנה טובה וגמר חתימה טובה

קודם כול מגיע לך המון מזל טוב ומי יתן ותהיו מאושרים ביחד לנצח.אני חושבת כמו שאת אמרת שאת כרגע מסתגלת למצב החדש. בכול זאץ, עכשיו את נשואה... לדעתי,את צריכה לעשות דברים שאת יודעת שמרגיעים אותך ועושים לך טוב. נשמע שאת צריכה את זה... מאחלת לך שלווה ורק טוב:)

אופירA

New member
מנהל
מזל טוב!

לא רק על החתונה, אלא גם על הלימוד החשוב. את הופכת את האכזבה ללימוד חשוב, של פרופורציות בציפיות שלנו. לא נולדים עם זה. לומדים את זה. רק דרך האכזבות. חשבתי שיהיה ככה, נוכחתי לדעת שהיה אחרת. אני לומדת איך להוריד כוח מהציפיות שלי, ולוותר על הרצונות העמוקים שלי לטובת המציאות. לומדת לקבל את המציאות כמות שהיא בחיוך וברצון, למרות הציפיות המקדימות. זה לימוד חשוב לחיי הנישואין. לא כל יום יתנהג בעלך בדיוק כמו שהיית רוצה. ואת כבר תדעי להפיק את מלוא התועלת מהזוגיות, בגלל שלמדת שהאכזבות אינן כ"כ משמעותיות למה שחשוב בחיים. זה לימוד מאוד חשוב לשלב בו יבואו הילדים. מן הסתם יבואו כמה ילדים, ומן הסתם הם יהיו שונים זה מזה. ובעיקר - הם יהיו שונים ממה שרצית וקיווית וציפית. ואת תדעי לאהוב כל ילד כמות שהוא, עם החסרונות שלא מתאימים לך, ודווקא בגלל החסרונות הללו!!! ותזכי באהבה ללא תנאי דו צדדית, שתקיף אותך כל ימי חייך, במקום מרירות ויחסים עכורים שכ"כ נפוצים בין הורים לילדים!

רננהלי

New member
יפה

זה מאוד יפה מה שאמרת אופיר. אני ממש מסכימה. ללמוד להתמודד גם עם מה שלא קרה באופן מושלם. ולהינות ממה שכן היה טוב ויפה (ויש המון לפי מה שנאמר - בעיקר האהבה הגדולה). לדעת לקחת את החתונה הלאה. כדבר שהוא של שניכם. בעיקר של שניכם. אתם ממשיכים את החיים שלכם. החתונה היתה ואתם זה מה שחשוב.

opalit

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

שנה טוב ומתוקה וברוכה הבאה לפורום
אני גם חושבת כמוך שיתכן שזה טבעי וזהו חלק מהסתגלות למצב חדש. בנוסף, אחרי חודשים כל ההכנות לחתונה והלחץ(אם היה) הסתיימו ואינם. אז עכשיו מתעסקים במה היה, מי היה וכמה. לגיטימי ביותר. הכי לגיטימי שיש. ואין כמו לזכור חלומות, כך את מודעת למתרחש בתת המודע - לחלקו, לדמיונות הלא מודעים שלך.

כמעט תמיד זוכרת ../images/Emo13.gif

תודה על התגובה שמחה לראות שלא רק אני ערה בשעות כאלה
אני כמעט תמיד זוכרת חלומות למדתי להיות מאוד מודעת לעצמי ולא לשמור בבטן לפעמים מתביישת להגיד למי שצריך להגיד את הדברים אבל כל עוד מוצאת איפה לפרוק.. זה בריא לי.. שיהיה לך רק טוב ותודה רבה

למעלה