תמיד בליבי
New member
תחושת החמצה..
מקווה שאני במקום הנכון... אני נשואה אוטוטו שבועיים <ביום רביעי נחגוג שבועיים
> הכלה הכי מאושרת בעולם.. הכי מאוהבת בעולם.. ובכל זאת משהו מעיק, משהו מציק.. הלוואי ויכולתי להניח את האצבע על הגורם לתחושה.. אחרי החודשים שהתעסקנו בענייני חתונה.. משום מה מרגישה אכזבה.. מאוכזבת מכך שזה נגמר כל כך מהר מאוכזבת מאנשים שאמרו שיבואו ולא באו מאוכזבת ממתנות עלובות שקיבלנו, או מכאלה שללא בושה לא הביאו כלום.. <למען הגילוי הנאות - אני ממש לא חומרנית, ולא מפריע לי עניין הכסף כמו עניין העיקרון.. אבל בתוך תוכי אני כאילו מרגישה שעשו מאיתנו צחוק וזה לא נעים> מאוכזבת מזה שלא כיסינו את החתונה... מאוכזבת שהכל התפקשש באותו היום ולא הספקנו לצאת לצילומים מקדימים אלה הצטלמנו קצת במלון וזהו.. יש המון דברים בחתונה שגרמו לי לאושר רב, אבל משום מה אני לא חולמת על הדברים היפים האלה.. אני חולמת על חתונה נוספת ממש רוצה לעבור את החוויה שוב... זה עבר לי כל כך מהר שזה לא יאומן בכלל.. אני לא מצליחה להתנתק מהתחושות האלה אני מנסה ואז כשאני ישנה אני חולמת שאנחנו מתחתנים שוב, בשביל כל אלה שהבריזו ובחלום הכל לחוץ, שום דבר לא מסתדר... המאפרת היא לא המאפרת שקבעתי איתה, ויש בעיות עם השמלה והכל פשוט לא מסתדר... אולי זה טבעי... אולי אני מסתגלת למצב חדש... גמר חתימה טובה ושנה טובה לכולם
מקווה שאני במקום הנכון... אני נשואה אוטוטו שבועיים <ביום רביעי נחגוג שבועיים