תחושת חנק..כאילו משהו תקוע בקצה הגרון

תחושת חנק..כאילו משהו תקוע בקצה הגרון

שלום בנות, חייבת להתייעץ איתכן.. אני שבוע 12 +4 ימים עם תאומים..בימים האחרונים ואיך שהבחילות טיפל'ה נרגעו, צצה תופעה חדשה. אני כל הזמן בתחושה שהאוכל או משהו אחר תקוע בגרון ולא יורד למטה.. תחושה כזו, שכאילו את רוצה לעשות גרעפס (סליחה על הגועל) כדי שהכל ירד, אבל כלום לא עוזר. זה מרגיש ככה ימים שלמים ואני דיי אובדת עצות..חשבתי אולי ללכת לגסטרו או משהו כזה..שאלתי היא: האם מישהי נתקלה בתופעה?? (כמו ביצה קשה שתקועה בגרון)?? יש המלצות מה עליי לעשות כדי להקל על זה?? תודה רבה מראש על כל עזרה שלא תהייה... )

מוכר מאוד

היו לי הרבה ימים כאלה, במיוחד קודם, עכשיו (שבוע 17) הרבה פחות. לצערי אין לי עצה איך להתמודד עם זה, זה עובר מעצמו.

KarinDi

New member
גם לי זה קרה

לצערי יחד עם הבחילות וההקאות ולא במקומן... הייתי אצל גסטרו (הייתי מאושפזת) והוא אמר שזה קשור לרפלוקס (מה שגורם גם לצרבות בהמשך, היה לי גם לפני ההריון וכנראה יהיה גם אחריו...)- טיפול תרופתי ברפלוקס יכול לעזור. בכל מקרה אם זה ממשיך כדאי כן לפנות לגסטרו לוודא שאין פצע בגרון שיכול לנבוע למשל מהקאות...

Almajun

New member
וגם לי קרה...

אמנם לפני ההריון אבל התחושה הייתה בדיוק של משהו תקוע בגרון וכלום לא עוזר... בסופו של דבר זה גם הקרין לי לגב, ממש כאבים איומים. בכל מקרה, כפי שכתבו לך מעלי, גם אצלי זה היה ביטוי של רפלוקס. אני משכתי את זה הרבה יותר מדי וזה התפתח לכיב בושט, לכן, הייתי בהחלט הולכת לגסטרולוג! טיפול פשוט של כדורי אומפרדקס או דומיו יעזור פלאים ומותר בהריון, כי גם עכשיו אני עדיין נוטלת את הכדורים. תרגישי טוב!

לי היה את זה תקופה ארוכה לפני ההריון

כל פעם שהייתי עומדת עמידה ממושכת הייתי מרגישה בגרון/חזה, כאילו בדיוק בלעתי בננה ובלי ללעוס (חחח זה התיאור שנתתי אנשים שאין להם את זה לא מבינים כל כך למה התכוונתי. מין יציקה כזו בוושט. אני מניחה שזה קשור לאיברים פנימיים שלוחצים ובהריון זה מתאים.

amysh

New member
מוכר

הנחמה שזה עובר (לפחות לי זה עבר). מה שעשיתי כדי להקל זה לעמוד מול חלו פתוח ולקחת נשימות גדולות וגם לאכול פחות או לפחות להקטין מנות בארוחות, לאכול קצת כל פעם כדי לא להרגיש כך.

למעלה