תחושת כישלון

אני 1oo

New member
תחושת כישלון

שלום יקרות

בעוד כשלושה שבועות וחצי יש הופעה שבה רוקדים ארבעה חבר'ה ואני בינהם.
אני מרגישה שהאימונים נמשכו תקופה קצרה מאוד, קצרה מידיי. אני חוששת שזה יהיה כישלון אחד גדול. שאנחנו לא מוכנים להופעה, אני, לא מוכנה להופעה. אני חושבת שלעלות להופיע בתאריך שנקבע זו תהיה טעות.
הבעיה היא שאם אודיע שאני לא עולה להופיע בתאריך הזה, זה ידפוק את השאר נראה לי. ולא נעים לי. ובטח גם לא יראו אותי בעין יפה.. וזה מפריע לי. מצד שני, אם אעלה להופיע, וההופעה תהיה ברמה בינונית ומטה, אני אשבור תדמית.. אני רוצה להופיע עם משהו שאני שלמה לגביו ובטוחה במוצר שאני מציגה, מתוך ביטחון וידיעה שעשיתי את המקסימום כדי להצליח, ושיראו את פירות עבודתי, ויעריכו. אותי. את ההשקעה.
חשבתי אולי לדבר עם המאמן שלנו ולנסות להוריד אותו מזה ושיבטל את התאריך שנקבע.
או לחלופין להחליט שאני מופיעה בכל מצב, ולהשקיע כל רגע פנוי עכשיו לאימונים. למרות שאני לא מאמינה ביכולות שלי, בתקופה כ"כ קצרה של שלושה שבועות זו משימה בלתי אפשרית להגיע לרמה טובה.
הייתי רוצה לקבל איזושהי הכוונה כיצד לפעול ומה לעשות... אני לא מרגישה במיטבי, וההופעה הקרובה גדולה עליי פי כמה מונים מהרמה הנוכחית שלי. יש לי תחושה מאוד לא טובה. ואני מאוד פאסימית כרגע.
איך כדאי לי להתמודד עם הסיטואציה שנוצרה? ועם המאמן, ושאר חברי ההרכב?
אני לא רוצה לאכזב אף אחד, אבל מרגישה קצת במבוי סתום. כאילו יש צוק, ואנחנו דוהרים קדימה אל התהום.
תחושת כישלון ידוע מראש ההופעה בתאריך הספציפי הזה שנקבע...
הלוואי שיקרה משהו וההופעה הקרובה תתבטל.

אני עד כדי כך פאסימית..

יש איזושהי דרך סבירה לצאת מהמצב הזה בהרגשה טובה?
כל מה שאני מרגישה כרגע זה כישלון...
אני לא יודעת מה לעשות ואשמח להכוונה...

אתן נהדרות. תודה רבה
ושנה טובה, מתוקה ומוצלחת!
סליחה על הפאסימיות.. הופעה ראשונה שלי אי פעם, ואני פשוט לא רואה את זה קורה או עובד. לא בתאריך הזה לפחות...

מגי 336

New member
תפרסי פריסה קלטית קלאסית

השאלה - מה הפוטנציאל שלי בריקוד בתאריך איקס.
&nbsp
כשאת פורסת תנסי לנקות את עצמך מתחושות הבטן שעלולות להשפיע על התוצאה. תנשמי עמוק, ראי שמיים בהירים / ים כחול וכד'... תשאלי ותפרסי.
פריסה שכוללת בתוכה המלצות... עמדת הסביבה תייצג את עמדת המאמן.
בואי נראה מה היא תבשר

אני 1oo

New member
מגי
תודה רבה על המענה המהיר. פרסתי:

השאלה שנשאלה:
מה הפוטנציאל שלי בריקוד בתאריך x?

תוצאות פריסה קלטית קלאסית:

לטובה - ארבע הגביעים
מפריע - שמונה הגביעים
העבר - ירח
מצב נוכחי - השמש
עתיד קרוב - העולם
עתיד רחוק - אס החרבות
השואל - שש הגביעים
הזולת - ארבע החרבות
חששות/פחדים - שלוש המטות
סיכום/פוטנציאל - עשר המטבעות

מגי 336

New member
אני100

הביטי על שם המשתמש שבחרת ... ושנני אותו לעצמך שוב ושוב..
&nbsp
על פי הפריסה עליך להתגבר על חוסר האמון ביכולתך,
אמרי לעצמך שאת כן יכולה ונסי לגרש את הפחד...
פאולו קואלו כתב: "דבר אחד בלבד הגורם לחלום להיות לא אפשרי: הפחד מכישלון."
היכולת קיימת בך ומחכה לפרוץ החוצה..
תתאמני כמה שאפשר, אם את צריכה עזרה היא תגיע, את רק צריכה לומר את מילות הקסם - אני יכולה!
&nbsp
המאמן לא מתכוון לשנות שום דבר ולסגת מהתאריך
וההופעה תהיה נפלאה..
אז... שלחי את הפחדים למקום ממנו הם באו
גם אם היתה לך חוויית כשלון בעבר זה לא אומר שהיא צריכה לחזור ..
זה הזמן שלך להתגבר ולעבור את השיעור בהצלחה!

אני 1oo

New member
.I am speechless

וואו מגי .. את לא מתארת לעצמך מה עשית לי וכמה התרגשתי מכל מילה ומילה שהגבת לי... נעתקו המילים מפי, ועלו לי דמעות...

ואם הייתי על סף ייאוש ותסכול, אז עכשיו אני מתחייבת להאמין, ולתת את המקסימום מעצמי. זה חשוב לי מאוד, ואני רוצה ומוכנה להשקיע. ואחפש את העזרה לה אני זקוקה כדי להשתפר ולמקסם את היכולות שלי. בהחלט כן. עכשיו יותר מתמיד אני בוחרת להאמין שאני יכולה ושזה תלוי בי!!

שתהיה לך שנה מתוקה ונפלאה! הפורום הזה מדהים ואת מדהימה!!! תודה רבה רבה רבה... מעריכה מאוד את הנתינה וההשקעה שלך. עזרת לי המון... הרבה יותר ממה שאת יכולה לשער.

תודה לך!

למעלה