תחושת מחנק ומתח במחיצת זוג חברים

תחושת מחנק ומתח במחיצת זוג חברים

יש לנו זוג חברים שהבעל חבר טוב של בעלי ושלי.אם האשה אף אחד מאיתנו לא מסתדר.גם הבעל(מדבר על גירושין-אבל רק בפנינו).כשאנחנו נפגשים רק שלושתינו עם הילדים שלנו או לבד אז ממש כייף ונעים לנו ביחד.ואם אנחנו נפגשים כולם ביחד אני מרגישה כל הזמן מחנק,איום,מתח ושווה לאפס(מה שאני לא).החברות הזו נמשכת כבר הרבה שנים,אצל אשתו ואני עם עליות וירידות, פוגעת בי ומעליבה אותי (וטוענת ש"אני אמרתי?מה פתאום!נו,באמת.."). עברנו איתם תקופות קשות ותמיד היינו שם בשבילם.הם מתארחים הרבה אצלנו, ואנחנו לא הרבה אצלם.(כי גם אני רוצה לפעמים להיות רק אורחת..).בעלי ואני לא בדיוק יודעים לריב,אבל כשאנחנו רבים זה תמיד בגללם.אולי אתם תוכלו לעזור לי לנסות ולהבין מה המקום שלה בחיים שלי,כי אני מוצאת את עצמי על הזמן רצה ועוזרת לה,מעודדת תומכת ונפגעת.איני יודעת אפילו מה ואיך לשאול את הקלפים.פעם אחת ולתמיד אני רוצה להבין מה קורה. המון תודות. הרואה

batgalim

New member
שלום לך "רואה"

אולי לאותה אישה יש משהו נגדך... קנאה, למשל... אולי היא רואה אותך ואת בעלך מסתדרים כ"כ יפה והיא ובעלה לא. אולי היא חושבת שבעלה נמשך אליך? סתם תהיות שלי... נסי לפרוס פריסת שאלה: מה מחשבותיה ורגשותיה של x כלפי כיום? + קלף סיכום שיוצא אוטומטית. רשמי את הקלפים לפי הסדר וננסה לפרש עבורך.

והנה מה שיצא-אני יודעת שזה נשמע

מטומטם וטיפשי אבל אני רוצה לדעת: מה kniht of cups מחשבותיהthe high priestess ורגשותיה-2 מטבעות של the moon- x כלפי-ace of swords כיום-5 מטבעות קלף סיכום-the star תודה ענקית בשמי ובשם בני ביתי. הרואה

כשאני פותחת לאחרים ויוצאת לי

הכוהנת הגדולה ,אני מייד סוגרת את הפתיחה,כי ככה היא (הכוהנת) מבקשת ממני,ז'א משהו לא בסדר.והנה היא הופיעה אצלי ! מה קורה ?

batgalim

New member
פירוש -

מה - אביר הגביעים מחשבותיה - הכהנת ורגשותיה-2 מטבעות של x - הירח כלפי- אס החרבות כיום-5 מטבעות קלף סיכום-הכוכב הכהנת באמת בעייתית בעמדה בה היא נמצאת, מעין הסתרת מחשבותיה של איקס ממך. אני איני נוטה לסגור מיד את הפריסה במידה ויוצאת הכהנת (וגם אם כן - רק אם היא יוצאת בסיכום, וזאת משום שנראה לי שעדיף לא לספר לשואל את הדרך בה עליו לעבור, אלא שהוא אמור למצוא אותה בעצמו...), גם לכהנת יש מה לומר לפעמים וגם הסתרה היא סוג של אמירה... לגבי רגשותיה - נראה שהיא לא החליטה עדיין מה להרגיש לגביך... עד כמה שזה נשמע מוזר, מצד אחד את באה לקראתה ועוזרת לה ונמצאת תמיד עבורה, ומצד שני היא חשה חסרת בטחון לידך, את הכל יכולה והיא תמיד במאבקים, בקשיים. 5 מטבעות מראה לי מחסור חמור בנתינה, יחד עם חוסר יכולת קבלה שקיים בה. אס החרבות רומז כי היא היתה מעדיפה לנתק איתך את הקשר. יכול להיות שהיא מגיעה אליך רק מהסיבה שבעלה מושך אותה לביתכם ולא מוותר על כך, ולכן פניה החמוצות. היא מודאגת והנושא ממש מדיר שינה מעיניה, היא לא לוקחת כ"כ בקלות את הקשר ביניכם ומפריע לה מה שקורה. אביר הגביעים הפותח את הפריסה יחד עם הכוכב הסוגר אותה - שני הקלפים החיוביים כאן, מראים לי את הדרך שלך אליה - את באה ממקום באמת טהור ורוצה לעזור, אך אם לא תקחי את עצמך ותדברי איתה מאותו מקום של נקיון פנימי לא תוכלי להגיע לסופו של התהליך שהוא הכוכב. הכוכב מביא את המשאלות להגשמה, השפע והעושר הפנימי והיכולת הנפשית שלך, יחד עם עומק הרגשות הקיימים בך - יכולים לגרום גם לאישה זו להפתח ולספר לך את אשר על ליבה. למה שלא תפני אליה ותספרי לה מה את מרגישה - ככה, רק אתן שתיכן ללא הבעלים. תראי מה יש לה להגיד, מה מפריע לה. תדברי מתוך ליבך ואולי היא תיפתח ותספר לך מה מציק לה. מה הסיטואציה הכי גרועה שיכולה להיווצר מהפתיחות הזו בעצם? או שהיא תספר או שלא... את לפחות תוכלי לדעת שעשית את שלך...

תודה רבה על התשובה,ואני אכן ישבתי

לשוחח איתה,אמרתי לה שאני רוצה לדבר איתה ,אבל היא כל הזמן משנה את נושא השיחה,והיא כל הזמן מנסה להראות עליונות עלי(אני לא סיימתי ביה"ס תיכון,ואין לי תעודת בגרות,ולא עברתי בטסט ראשון)והיא כן ,והיא די הרבה פעמים מעלה את זה.אז מה,זה אומר שאני אדם שגוי? אני לומדת עכשיו כל הזמן,שואלת שאלות,.וזה שאמרת שאולי בעלה נמשך אלי ?איני יודעת.

batgalim

New member
עליונות...

"עליונות" הכוונה היא לרגש שמגיע מתוך חוסר בטחון, מתוך ה"אין" הגדול... האם נפוליון היה כובש כ"כ גדול באם היו לו עוד כמה ס"מ לגובה? הקינאה שלה נובעת ממה שיש לך היום ולה אין - זוגיות טובה והרמוניה משפחתית... לגבי זה שאמרתי שבעלה אולי נמשך אליה - זה לא משהו שראיתי בפריסה זו, אך נראה כי האישה חיה בתוך תהומות של חוסר רגש - לא לקבל ולא לתת.. האם עלו בך מחשבות לנתק את הקשר עם הזוג הזה?

הרבה פעמים,אבל שוב כמו שאמרתי

הוא חבר נפש של בעלי ושלי ,אני מרגישה שאני פשוט נמצאת במבוי סתום. מדובר פה על חברות של כמעט 14 שנה .

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי

מה - אביר הגביעים מחשבותיה - הכהנת ורגשותיה-2 מטבעות של x - הירח כלפי- אס החרבות כיום-5 מטבעות קלף סיכום-הכוכב (נהוג לסגור פריסה רק כאשר הכהנת יוצאת בסוף, לא באמצע..) בכל מקרה, את מגיעה ממקום של חיבה ורצון לעזור (אביר הגביעים). יש לך את הרצון לתת ולתמוך. הבעיה היא מה מחשבותיה... יש דברים נסתרים מדיי.. הרגשות שלה מתנדנדים...(2 מטבעות), והיא בכלל נראית אדם שמרגיש רע עם עצמו (הירח). בכללי, הבחורה נראית ממש במצוקה, אדם שלא נעים לו להיות אפילו עם עצמו, הוא מבולבלת ולא יודעת מה היא רוצה... נראה לי שאס החרבות כן מראה כאן על קינאה כלשהי כלפייך, הוא ממש רגשות לא נעימים בכל אופן. 5 מטבעות מראה אף הוא שיש חוסר כלשהו, חוסר תקשורת בינכם, חוסר אהבה שלה וכד'.. קלף הסיכום מציע לך, לפי דעתי, ועל פי שאר הקלפים בפריסה, פשוט להתעלם. תקבלי אותה כמו שהיא, שמעי את דבריה ובאותה נימה גם מיחקי אותם מזיכרונך. פשוט לא לשים לב, בהבנה שהיא בחורה מתוסכלת ומרירה. אם טוב לכם עם הידידות של בעלה, תתעלמו ממנה, עם כל הצער שלך. אולי יבוא יום והיא תשתנה..

blackcat2

New member
מבקשת להוסיף לפרשנות:)

מה - אביר הגביעים מחשבותיה - הכהנת ורגשותיה-2 מטבעות של x - הירח כלפי- אס החרבות כיום-5 מטבעות קלף סיכום-הכוכב מבקשת להוסיף על פרשנותה של בת גלים ולומר כי תחושתי היא כי לבחורה יש הרבה מאד חוסר ביטחון (הירח) והיא בהחלט מתקשה לשמור על יציבות ביחס שלה כלפיך (2 מטבעות) אולם אני מאמינה כי בלב פנימה, בינה לבין עצמה, היא מכה על חטא. בכל פעם , לפני שאת מגיעה, היא ודאי אומרת לעצמה כי היא חייבת לשפוט את הענין באופן רציונאלי ולהתחיל מן ההתחלה ולא לתת לרגש להוביל אותה (אס החרבות) אולם הדברים אינם עובדים טוב כפי שהיא היתה רוצה. הכוכב בסיכום דווקא מעיד בעיני על שינויים בלתי צפויים ומפתיעים בקשר בינכם.

למעלה