תחושת פיספוס9378

MTA1906

New member
תחושת פיספוס9378

הכרתי מישהי לפני קצת יותר מחודשיים, מישהי שמשרתת איתי באותו הבסיס. התחלנו לדבר עד שהיא הציעה לי להפגש. נפגשנו סה"כ 3 פעמים, כשהיא יוזמת ומציעה להפגש בכל אחת מהפעמים.
בשלושת הפגישות היה לנו נחמד ממש, הפגישות נמשכו מינימום שעתיים כל אחת ובפגישה השלישית נישקתי אותה.
התחלנו לפתח את הקשר, היא מאוד נפתחה אליי וסיפרה לי שהיא כרגע בתקופה קשה ולחוצה והיא מבולבלת לגבי הכל כרגע, אבל שמבחינתה הכל בינינו בסדר
ושהיא רוצה שניקח את הדברים לאט. כיבדתי את מה שאמרה ואמרתי לה שמבחינתי אני פה בשבילה לכל דבר. היא מבחינתה אמרה שהיא מעריכה את זה מאוד ושמכל
שיחה שלנו היא מעריכה אותי יותר ויותר ומבינה כמה היא רוצה אותי איתה. מאז אותה שיחה לא התראינו במשך שבוע שבמהלך השבוע הזה היא מתקשרת אליי כל יום פעמיים שלוש ביום ומספרת לי איך עובר עליה היום. בגלל שידעתי שהיא בתקופה עמוסה, לא התקשרתי אליה במהלך השבוע הזה וננתי לה להתקשר מתי שיש לה זמן ונוח לה. אחרי השבוע שלא נפגשנו קלטתי אותה בזווית העין בבסיס אבל המשכתי ללכת כי רציתי לפגוש אותה בפרטיות ולא מול כל הבסיס אחרי שבוע שלא התראינו. כמה שעות אחרי היא שלחה לי הודעה ואמרה שהיא צריכה שנדבר, הבנתי מיד שהעניינים לא הולכים לכיוון טוב.
נפגשתי איתה. היא אמרה שהיא נמצאת בתקופה עמוסה ולחוצה ושהיא לא מצליחה להשקיע בקשר כמו שהיא רוצה וכמו שמגיע לי ושכרגע היא לא נמצאת באותו מקום כמוני.
קיבלתי וכיבדתי את מה שהיא אמרה ופה בעצם נפרדנו אחרי שלושה שבועות ביחד. יומיים אחרי שנפרדנו שלחתי לה הודעה ואמרתי ואיחלתי לה בהצלחה בשבוע הקרוב, כי ידעתי שהולך לעבור עליה שבוע עמוס וקשה וכי רציתי להראות לה שאני פה איתה ובשבילה. מאז אותה הודעה, כמעט שלא דיברנו.
בגלל שאנחנו משרתים באותו הבסיס יש לנו חברים משותפים. באחת מהפעמים יצא לחבר טוב שלי לדבר איתה בענייני עבודה עד שהיא זרקה לו משפט על גברים ומשם היא התחילה לספר לו מה שעובר עליה. היא סיפרה לו שהיא הכירה שני בחורים - הבחור הראשון ( אני ) בחור מקסים וממש חמוד והבחור השני בחור מטומטם ודפוק על כל הראש. היא סיפרה שהיא כועסת על עצמה שהיא נדלקה דווקא על הבחור הדפוק ולא עליי, הבחור המקסים. אחרי שהחבר סיפר לי את הסיפור, בחרתי שלא לעשות כלום.
לפני שבוע וחצי הם דיברו שוב. הפעם החבר התעניין ושאל מה קורה עם שני הבחורים. היא ענתה שעם הבחור הדפוק לא קורה ולא קרה שום דבר וזה היה סתם פלירטוט ולגביי היא אמרה שהיא מרגישה שאני כרגע לא סובל אותה. החבר שאל למה היא לא מנסה לחזור אליי והיא אמרה שהיא לא רוצה לצאת מטומטמת בזה שהיא פתאום משנה את הדיעה שלה אחרי שהיא חתכה ושהיא עדיין בתקופה לחוצה ועמוסה ובגלל זה קשה לה להשקיע בקשר ולפתח רגשות והיא מעדיפה לא להשלות אותי.
השבוע הוא שוב דיבר איתה. חשוב לציין שיש ביניהם קשרי ידידות טובים, ושגם הוא משתף אותה בדברים אישיים. היא סיפרה לו שחתכה בגלל שהרגישה שהקשר לא יתפתח לשום מקום. אחרי השיחה, היא שלחה לו הודעה ושאלה אם הוא יודע שהיינו ביחד. היא אמרה לו שהיא הרגישה תוך כדי השיחה שהוא מנסה לסחוט ממנה מידע בשבילי. הוא כמובן אמר שאין לו מושג שהיינו ביחד והיא ביקשה שישמור את זה בסוד. אני כרגע נמצא במצב מעצבן. אני רוצה אותה עכשיו יותר מאשר רציתי אותה כשהיינו ביחד אבל אני מפחד לבוא ולהגיד לה את זה, ולא יודע אם יש טעם בכלל לנסות. קשה לי להתגבר עליה כי אני מרגיש תחושת פיספוס, אני מרגיש שיכולתי להפיק יותר מהקשר הזה וגם כי אני
רואה אותה כמעט כל יום. אשמח לשמוע מה דעתכם.

מרוב משחקים

תפספסת את מי שאתה רוצה לשחק איתה.

שלח לה פתק חמוד/ברכה/פרחים/סלסלת פירות או כל דבר אחר שיש בו השקעה ומחשבה.
מה יש לך להפסיד??

רואה 6 6

New member
מקריאת הסיפור ושאר התגובות המסקנות שלי הן:

1. אתה באמת מקסים ויהיה משמח לשמוע מימך בעוד חודש שיש לך מישהי סוכר,צמר גפן מתוק.
2.זו לא הבחורה הנוכחית.
3.הבחורה הנוכחית לא גרועה בכלל,היא פשוט לא רוצה אותך בודי אנד סול.
4. אולי רק סול.
5.זה לא מספיק.
6.לכן אל תעשה כלום,אל תכתוב שום פתק ושום אסמס ובטח אל תבוא בשאלה ישירה.
7. מקסימום תנסה להתיידד איתה שוב בקלילות כלומר,אל תימנע מלהגיד שלום ומה נשמע בחיוך ותחליף מילים בהזדמנות.
8.אתה כבר תרגיש לאן הרוח נושבת תוך זמן לא רב,אתה טיפוס עירני כמו שאני רואה.

MTA1906

New member
תודה על התגובות

לא יודע, משום מה נראה לי פתאטי לשלוח לה פתאום הודעה אם בא לה להפגש או לשלוח לה איזה משהו רומנטי אחרי שבתכלס היא לא הראתה
שום נכונות או כוונה לחזור. בסוף, הבחורה אומרת שלא היה קליק מטורף ושהיא לא הכי נדלקה עליי ושהיא לא ראתה עתיד לקשר.
אין שום סימן מוחשי לזה שהיא באמת רוצה אותי. היא לא יודעת שהדברים שהיא אמרה לחבר שלי הגיעו אליי.
אשמח לשמוע עוד דעות.

aaa123

Member
אני חושב שעדיף שתשלח לה הודעה כלשהי

ולו רק לתקן את התחושה שלה שאתה לא סובל אותה.
לדעתי זה שלא היה קליק מטורף עדיין לא אומר בהכרח שאין עתיד לקשר ביניכם.

אתה יכול לכתוב לה שאתה מבין שהיא לא מעוניינת בקשר איתך כרגע אבל לבקש שאם היא תשנה את דעתה שתגיד לך(כל עוד לא מצאת מישהי אחרת, וכמובן תודיע לה במקרה שתמצא מישהי אחרת).
אתה יכול גם להבהיר לה שהעובדה שלא התקשרת אליה אלא נתת לה להתקשר אליך זה בגלל שהיא הבהירה לך שהיא עמוסה,ושאילו היא היתה אומרת לך שהיא רוצה שתתקשר אז היית עושה את זה.

aaa123

Member
אגב לא מוצא חן בעיני הנסיונות להסתיר

ולדעתי הכי טוב שהכל יהיה גלוי בין הצדדים.
הכי טוב זה שהיא תקרא בפורום את הדיון הזה ,ותבין שמדובר עליה,ותחליט משם איך להמשיך.

Hermineh

New member
איזה חבר רכלן ודוחה. אני במקומך הייתי

מעיפה את החבר הזה לכל הרוחות. איזה גועל נפש ככה להעביר אליך מסרים על הבחורה והיא מסכנה חושבת שהיא מדברת איתו בדיסקרטיות.
אם אתה מעוניין בה תעשה מאמץ ותראה לה הרבה הרבה עניין והשקעה אז היא בטח תעשה צעד כלפיך. איך אתה רוצה שהיא תרצה אותך אם אתה מתעלם ממנה?
ודי כבר עם הרכילות המגעילה הזאת. גבר שווה לא מרכל ככה.

mayamayamaya1

New member
גם אני הייתי יוצרת איתה קשר

אם אתה מוכן להתאמץ (ורק אם) תראה לה את זה

כי עובדה שאתה מרגיש פספוס, כלומר יש משהוא שם
כי יכול להיות שזה לא שהיא נדלקה על הבחור הדפוק (אנשים לא באמת מתאהבים באנשים שהם חושבים שהם דפוקים) אלא אולי הוא הראה לה יותר סימנים, או רדף אחריה, או להפך שיחק בה, או אולי יש לה הערכה עצמית לא משהוא והיא חשבה שהוא מתאים לה
ואולי קשה לה עם פתיחות אמיתית וקירבה , ובגלל זה היא כל הזמן אומרת שהיא עסוקה
ואולי סתם נפל האסימון בדיעבד (זה לא אומר שהרגשות פחות אמיתיים)

ואולי ואולי ואולי ואולי אולי אני יכולה לזרוק 100 אלף תסריטים , כמובן יכול להיות שאולי היא גם לא מעונינת אבל ברור שאם לא תנסה לא תדע

invisible girl1

New member
מקווה שעזרתי

תנסה להבין אותה, היא לא נמצאת בשלה לקשר כרגע, זה פשוט לא בקו הזמן שלה עכשיו , ואם היא באמת אוהבת אותך, ברגע שהיא תוכל היא תרוץ אליך, ויכול להיות שזה יהיה מאוחר מידי, אבל אין לך מה לעשות, אתה יכול להילחם, אבל כמו שהיא אמרה היא בתקופה עמוסה, ועוד קשר רק יכביד עליה יותר, ואתה אוהב אותה , אתה רק צריך להקל עליה, אז תנסה להיות ידיד שלה ולהיות שם בשבילה, וכשהיא סוף סוף תוכל היא תבוא אליך, אבל בלי למהר , בינתיים או שתמשיך הלאה ותזכה בבחורה שמוכנה לשים אותך מעל הכל, או שתחכה לב ואתה לא תדע מה קורה, החלטה שלך..

MTA1906

New member
עדכון

השבוע הלכתי לדבר איתה. זה קרה אחרי שיצא לנו לשבת באותו השולחן ולא להחליף מילה. יום למחרת קראתי לה ואמרתי לה שלדעתי אנחנו מתנהגים בצורה ילדותית בזה שאנחנו מתעלמים אחד מהשני. היא אמרה שפשוט מוזר לה אבל שאני צודק לגמרי. המשכנו בשיחה, הראיתי התעניינות ושאלתי איך הולך לה. היא סיפרה שהעומס ירד ושאלה מה קורה איתי. סיימנו את השיחה בזה שאמרתי לה שחשוב לי שהיא תרגיש בנוח איתי והיא אמרה שגם אני ארגיש בנוח איתה. יום אחרי היא התקשרה לשאול משהו בענייני עבודה. אתמול, כמה שעות אחרי שהיא התקשרה היא גם שלחה לי הודעה. דיברנו טיפה ובאותו הערב ישבנו לאכול ביחד באותו השולחן רק שהפעם לשמחתי לא התעלמנו אחד מהשניה .

invisible girl1

New member
לקרוא!

זה מעולה אתם מתקדמים סוף סוף, הכי חשוה אל תפתח ציפיות שלא תתאכזב בסוף, תן לזה לזרום ותראה מה יקרה! בהצלחה!!

למעלה