תחושת רעב תמידית ...

J-סיקה

New member
תחושת רעב תמידית ...

גם אצלכם זה קורה ???? אני הייתי רגילה בחמש השנים האחרונות לאכול ארוחת צהרים בשעה 14:00 וזהו... ועכשיו אני כל הזמן רעבה....

מיה :)

New member
גם אצלי!! עד היום...../images/Emo3.gif../images/Emo78.gif../images/Emo84.gif

נשמי

New member
גם אני בולסת מזון בטירוף../images/Emo21.gif|

שיהי אנחנו אוכלות בשביל שניים!!!!! זה תמיד משפר את ההרגשה לא

פוגית

New member
טל צודקת

צריך לאכול בסה"כ 200 קלוריות יותר ביום. מי שרעבה שתאכל ירקות. תיזהרו, הבליסה האינסופית מתנקמת בסופו של דבר... טל, ברוכה השבה. כולכם בריאים?

shoshi1

New member
../images/Emo21.gif

אני לא יכולה לספר לך מנסיון אישי אבל הייתה לי חברה באוניברסיטה שהייתה מביאה 2 קוביות שוקולד לארוחת עשר ופתאום הגיעו סנדוויצים עמוסים והיא אכלה אותם אחד אחד.. לא הייתי צריכה להיות גאון כדי להבין שהיא בהריון....

צופיה**

New member
רציתי לומר ש......

בתקופת הבחילות כמעט ולא אכלתי אבל כשעברו הבחילות - אני רוצה לאכול כל הזמן......

אורית27

New member
צריך לשמור!

אין ספק שבזמן ההריון הדחף לאכול הוא גדול מאוד... אבל..... צריך לדעת גם לאכול נכון ולא לאכול כל היום שטויות.. צריך לאכול דברים בריאים ומשביעים(אנחנו רוצות לרדת מהר במשקל אחרי הלידה לא...)

anat_i

New member
בהריון הראשון היה לי תיאבון מוגבר

ואכלתי המון. הייתי אפילו מתעוררת באמצע הלילה מתה מרעב! עד היום יש לי 5ק"ג מההריון הזה שלא הצלחתי להוריד... בהריון השני (וגם בהריון הנוכחי) בדיוק ההיפך - ממש אין לי תיאבון ואני מכריחה את עצמי לאכול. תוך פחות מחודש חזרתי למשקל שלפני ההריון!

ashlaya

New member
אוכל אוכל אוכל

טוב גם אני... לפני ההריון חייתי על ארוחה אחת מבושלת ביום אז עכשו אחרי שעברו הבחילות הקאות טפו טפו טפו אני רעבה תמידית בהמלצת הרופא עברתי ללחם קל 2 פרובות בבוקר!!!!המון בשבילי! שאר היום ירקות ופירות ובערב מרק או עוד משהו...אכיל .... זה המחיר שלי להריון...בתקווה רק שירדו הק"ג...אח"כ

shafririt

New member
אולי די עם הלחץ הזה?../images/Emo135.gif../images/Emo78.gif

אז נאכל ונשמין. אז מה? גם אני בין הריונות אוכלת ארוחה ביום ומאושרת עד הגג. ובהריונות אני אוכלת המון. בהריון הראשון שלי נהניתי ללכת למסעדות כי הייתי באמת אוכלת. הייתי הולכת למזנוני ארוחת הבוקר של יום שישי ומעמיסה צלחות. העליתי 20 ק"ג ולקח לי 9 חודשים לחזור למשקל הקודם שלי. שום אסון לא קרה מזה. אז שנה וקצת הייתי בעודף משקל מסויים. מה קרה? יש מספיק על מה לחשוב וממה לדאוג בתקופה הזו. תהנו ממנה וגם מהאוכל. אני לא אומרת שצריך לאכול הכל ובלי חשבון אבל אל תהיו קיצוניות לצד השני. בתאבון

אוכל בהריון../images/Emo21.gif

אם אפשר לשתף אותכן קצת מבעיות האוכל שלי... בהריונות הקודמים זללתי. אחרי הלידה הקודמת התעמלתי בסטודיו סי ונראיתי פיגוז מבחינת מוצקות הגוף והצרת ההיקפים, אבל לא ירדתי גרם!!! ועכשיו כשנכנסתי להריון הזה, ירדתי בתחילתו 6!!! קילו ורק עכשיו כשאני בשמיני הם חזרו. לצערי (או שלא) הפעם לא רק שלא השמנתי אלא רזיתי ואני אוכלת רק פעם ביום וגם זה בכח כיוון שאין לי תאבון בכלל. חוץ מהשבוע האחרון שפתאום בערב בא לי לאכול שוקולדות (בעיקר דופלו) אבל ביננו, אל תתייאשו, הכל יורד בסופו של דבר...

ashlaya

New member
בנות...

אני מתחילה ביום ראשון שבוע 16 ועליתי כבר 5 ק"ג!!!! אז תגידו לי איך אפשר להיות רגועים???????? כל הערב בכיתי לבעלי ....אני מיואת נורא קל לו לדבר כי לא הוא עובר את זה על הגוף שלו אני יודעת שזה המון לתקופה הזאת ורק לחזוב מה עוד מצפה לי

אורית27

New member
אשליה אני איתך

אשליה אני איתך! אני יודעת איזה באסה זה. מה אני יגיד את העלת בנתיים רק 5 קילו אני כבר בעיקרון צריכה ללדת כליום אבל העלתי בהריון הזה 17 קילו. רק המחשבה של איך להוריד אותם אחרי הלידה מביאה לי דיכאון... מה לעשות אנחנו תופחות והבעלים אומרים שיהיה בסדר.. הם לא מבינים אותנו...

מרי26+

New member
תחושת רעב אינסופית....

הי, בתחילת ההריון שלי אכלתי כמו מטורפת אני כרגע אוטוטו חודש 9 (עינין של יומים לפני שבוע 36) עליתי יחסית מעט במשקל אבל כל מה שעליתי היה בשליש הראשון ככה שזה לא בהכרח אומר שתשמיני D-: ולכן אין לך מה לדאוג תהני מההריון יש סיכוי רב (לפחות מניסיוני הקט) שהרעב האינסופי יעלם בשבוע 3 אבל..הוא חוזר בחודש 8...

למעלה