תחזוקת גברים בשביל זה...

secret9

New member
תחזוקת גברים בשביל זה...

זה מה שאנחנו עושות בשנים הכי יפות שלנו. מבטלות את עצמנו.ונעות מעצמנו.או מונעים מאיתנו ובסוף נשארים בלי כסף.בלי עבודה.עם השכלה תיכונית בלבד ובעיקר לבד הלוואי והייתי יכולה למצוא עבודה בפריס ומגורים הייתי עפה במיידי

star2o

New member
לsecret9

היי! את כל כך צודקת בזה שאמרת כי נשים מבזבזות את כל הזמן שלהן על שטויות וגברים ובסוף נישארות בלי כלום! הלוואי שהייתי יכולה כמו שאת אומרת גם לנסוע מכאן רחוק ולהתחיל הכל מחדש! אולי נעשה זאת ביחד? פעם אם תירצי?..... ואם את מרגישה לבד אשמח לפעמים לדבר איתך , ואפילו להיפגש אם תירצי.

Co0kie MonSteR

New member
../images/Emo24.gif

למה שלא תתחילי בחיפוש עבודה כאן? תחסכי לך כסף כך שתוכלי להגשים את החלום שלך ולנסוע לפריז. גם אם אין לך הכשרה,את יכולה לעבוד בעבודה שלא דורשת הכשרה מסוימת (בתור התחלה..) ולאט לאט לחסוך כסף ללימודים (אם זה בארץ ואם זה בח"ול..). תמיד רצוי לא להיות תלוי לגמרי באחר. חג שמח!

secret9

New member
תודה

צר לי שלא עניתי לתגובתך הראשונה הייתי קצת חולה. האמיני לי שאני מחפשת עבודה כאן כבר נא לי לשלוח קורות חיים. וכשכבר מתקשרים אז מעניין אותם עד שהם שואלים לגילי והשיחה באופן מפתיע מסתיימת בנימו. ואין לי מקור הכנסה על מנת שאוכל לחסוך כסף אבל כוחות נפשיים יש לי למרות שהם בעלייה וירידה תכופים בזמן האחרון. אני קווה שלא אשבר

Co0kie MonSteR

New member
../images/Emo142.gif מקווה שאת מרגישה יותר טוב.

ניסית להירשם לחברת כוח אדם? בת כמה את?

secret9

New member
בת 53

אתם לא צריכים להתנצל על כך שאתם שואלים לגילי אני בת 53 ונראית טוב עם כל הצניעות אבל באמת. פשוט זה אחרי 32 שנות נישואין.אני פשוט מרגישה מנותקת מהעולם בגלל שאני לא עצמאית כלכלית ולא ניידת. חבר'ה. תודה לכם ויהיה טוב.

למעלה