תחזוק זוגיות - המלצה

תחזוק זוגיות - המלצה

מה שמאד עוזר לי להרגיש טוב הוא לעשות לפעמים (פחות מדי לטעמי) דברים שהם רק שלי ושל אישמיש לבד. ביום שישי, היה לאישמיש יומולדת. אז חוץ מהדברים הבנאליים (אמרות שפר שנונות יותר ופחות ברחבי הבית, ובגד עם בלונים שדרורי לבש), המתנה מתעכבת כי עדיין לא החלטנו מה בדיוק ומה בתקציב
החלטנו שיוצאים ביום שישי ויהי מה. הייתי מאד מאד שפוכה אחרי שביום חמישי סיימנו כמעט עם כל הנקיונות לפסח, ואחרי שליל חמישי היה עוד לילה כמעט ללא שינה (כי דרורי מצונן ומשתעל וכו'). אז על הבוקר נסעתי עם גיסתי לקנות אוכל מוכן לשבת (במקום לבשל בבית הנקי לפסח) ולטיפול בדיקור לדרורי. היה לי ברור שאנחנו נוסעים עם דרורי לירושלים, אבל אז גיסתי המקסימה אמרה שחבל, שהיא תשמור עליו ושיהיו לנו כמה שעות של לבד, וחומצזה, הוא כל כך עייף, שחבל לטלטל אותו. גיסי אפילו הציע לנו את האוטו שלו, אבל האוטובוס יותר זול מהחניה במרכז העיר
בתוכי התלבטתי נורא, מה? להשאיר את דרורי? (אפילו שזה עם דודה שלו שהיא מקסימה ואני סומכת עליה לגמרי) אחרי שחזרתי לעבודה והוא אצל מטפלת? (שכחתי שכל השבוע הוא היה רק איתי) ומה יקרה אם הוא יבכה להם נורא? ואם לא יהיה להם מספיק אוכל? בקיצור כל הסיבות הרציונליות יותר או פחות. החלטנו שמשאירים אותו. הנקתי אותו, ונסענו. בסך הכל 3 שעות היינו בירושלים, קצת סידורים ארוחת בוקר רומנטית (טוב רק ארוחת בוקר, אבל בשבילנו זה היה מאד רומנטי
)בקפה הלל והעיקר, פתאום לבד ביחד. וואו. כשחזרנו הביתה פירגנו לעצמנו עוד קצת זמן ביחד (גיסתי שמרה על דרור במקום אחר) ולגמרי הופתעתי איך זה כשלא מתעוררים לך באמצע
. היה כל כך מקסים, וכזאת זריקת אנרגיה וחיוניות לזוגיות. שמחתי נורא לפגוש את דרור (שישן כמובן) ושהיה לו מאד נחמד עם הדודים שלו, שאכל שם ושיחק וישן וישן וישן ובקושי בכה. בקיצור גם באופן כללי ובעיקר לאור שרשורים קצת מדכאים על כל מיני חשקים שהיו ואינם אני ממליצה בחום פשוט לתת לעצמכם זמן שהוא רק שלכם. ויום טוב לכולנו

אור67

New member
יופי של רעיון יופי של ביצוע

לפני שבוע האיש חגג יומולדת. עשינו בערך את אותו הדבר. בהחלט מרענן,חשוב והכרחי. ולא צריך לחכות רק לימי הולדת, כי כאלו יש רק פעם בשנה, ....וזה קצת מעט לא?

נו, אבל גם לך יש יום הולדת

אז זה כבר פעמיים בשנה. ויום נישואין, זה כבר שלוש...בממוצע פעם בארבעה חודשים, מספיק, לא? כל הנ"ל בנימה פולנית להפליא. נעמושמוש ואור, ככה בדיוק צריך, לפחות פעם בשבועיים שלושה, אפילו בדברים קטנים וזולים (למי שאין תקציב) כמו אמבטיה זוגית או פקיניק ליד הבית. מדהים איזו טעינת מצברים זו.

אבל אצלנו הכל יוצא באותו רבע שנה

שלושום היומולדת שלו עוד חודשיים וחצי היומולדת שלי ושבועיים וחצי אחרי זה היום נישואים. לדעתי (ושוב בנימה פולנית) אנחנו לא נעמוד בכל כך הרבה פעמים בכל כך מעט זמן. טוב, כשנחגוג את יום ההולדת של דרור בדצמבר

../images/Emo6.gifאם לא תעמדו בזה - אולי קליניקה

און? לא יכולת לחשוב על זה כשפגשת את אישמיש? לפחות את החתונה יכולתם להזיז... עכשיו את צריכה ילד אחד בקיץ ואתם מסודרים.

yaelia

New member
איזה כיף לכם.

הימים האלה עושים כל כך נעים ומזריקים אנרגיות לקטנות היומיומיות. רוצה גם.

למעלה