תחזיות לדראפט

geviaz

New member
רגע לפני הדראפט

לפני כמה ימים בתוכנית של קולין קוהרד בESPNradio (ממליץ בחום, הרבה יותר מעניין מכל רדיו ישראלי). הוא הקריא מתוך המגזין שלהם חסרונות של המועמדים שסקאוטס למינה מצאו. הוא הקריא את המובילים וענה לאנשים שהתקשרו לשאול על מועמדים ספציפים. הדבר המעניין בכל הסיפור זה שלהרבה שחקנים שמצפים שיבחרו ראשונים על אף הכשרון דיברו על כך שהם מפגינים מן חוסר מוטיבציה לעומת כאלה שחסרים להם אלמנטים מסויימים. עכשיו, זה מעלה שאלה. יכולות תמיד אפשר לשפר, אבל לפתח מוטיבציה בשחקן שכבר בקולג' קצת נמאס לו זו משימה קשה יותר. אני מדבר על זה כי אני פוחד שמקרה ריקי וויליאמס יחזור על עצמו- מיאמי כנראה יבחרו את הרץ סדריק בנסון שאמר שריקי הוא הIdol שלו והיה מאלה שגילו אפטיות באימונים. אם הלחצתי מישהו אני מצטער, אבל זה נראה לי משהו שכדאי לדעת.

יש שידור של הדראפט

ביום רביעי בשעה 05:30 בערוץ ESPN הדראפט משודר ! ! ! (הבוקר של יום חמישי) .

ofribecker

New member
תחזית דראפט

אני מביא לכם כאן את התחזית הפרטית שלי לבחירות הראשונות בדראפט (מקומות 1 עד 5 בלבד, אח"כ זה כבר טוטאל לאק). נראה מה יקרה. בסן פרנסיסקו החוליה החלשה ביותר היא תופסי הכדור. בעמדות הקווטרבק והראנינגבק יש לה (בכל זאת) פתרונות סולידיים בדמות טים ראטאי וקן דורסי (QB), וקוון בארלו, פרד ביזלי ומוריס היקס (RB/FB) ולעומת זאת בעמדת הרסיבר אין לה אף פיגורה ראויה (רשאן וודס, דריק המילטון וברנדון לויד אינם שחקנים שניתן לבנות עליהם) ולכן היא לדעתי צריכה רסיבר באופן דחוף. הבולט ביותר בדראפט הזה הוא בריילון אדוארדס חתן פרס בילטניקוף. במיאמי לעומת זאת כן זקוקים לקווטרבק באופן די נואש. המוביל בתפקיד זה בדראפט השנה לדעתי הוא לאו דווקא מאט ליינארט שזכה באליפות עם יו אס סי ובהייזמן אלא דווקא אלכס סמית שעשה עונה מושלמת ביוטה ויש אחריו עוד כמה קווטרבקים עדיפים על ליינארט. קליבלנד ושיקגו זקוקות אף הן לפיגורות מבטיחות שימסרו עבורן בהתקפה ועל-כן התחזית שלי היא שהן ייבחרו קווטרבקים שבלטו העונה. רוג'רס עם עונה נפלאה והיסטורית בקליפורניה וקמפבל שלקח את אובורן לעונה בלתי מנוצחת נראים מתאימים. בטמפה יישמחו לתגבר את משחק ההתקפה ובפרט הריצה ע"י ראנינגבק מדהים. כל זה אומר: התחזית שלי: 1. סן פרנסיסקו - WR Braylon Edwards, Michigan 2. מיאמי - QB Alex Smith, Utah 3. קליבלנד - QB Aaron Rogers, California 4. שיקגו - QB Jason Campbell, Auburn 5. טמפה ביי - RB Cedric Benson, Texas הלילה נדע.

cwoodson

New member
5 הראשונים...

1. סן פרנסיסקו- אלכס סמי'ת (קב) יוטה 2. מיאמי- רוני בראון (רב) אוברן 3. קליבלנד- ברילון אדוארדס (תופס) מישיגן 4. שיקאגו- סדריק בנסון (רב) טקסס 5. טמפה ביי- קרנל (קדילק) וויליאמס (רב) אובורן

BigO4

New member
מישהו יכול לרשום בבקשה

את הסדר של הקבוצות בדראפט?

cwoodson

New member
והבאים אחורי זה...

6. טנסי - אדם "פאקמן" ג'ונס - (מגן פינה, ווסט וירג'יניה) 7. מינסוטה - טרוי וויליאמסון (תופס, סאות' קרוליינה) 8. אריזונה - אנטרל רול (מגן פינה, מיאמי, םלורידה) 9. וושינגטון - קרלוס רוג'רס (מגן פינה, אובורן) 10. דטרויט - מייק וויליאמס (תופס, סאות'רן קליפורניה)

ה"גניבה" של הדראפט בסיבוב ראשון היא

.. אהרון רודג'רס- QB ממכללת קליפורניה, היה אמור להיות בין3 לחמשת הראשונים.. והיו כאלו שחשבו שיקח את המקום הראשון ו SF יעדיפו אותו על אלכס סמית' .. בסופו של דבר בחמישייה הראשונה לא בחרו אותו.. לאחר מכן הקבוצות האחרות היו סגורות על הבחירות המוקדמות שלהם וחששו לקחת סיכוי-סיכון.. והבחירה שלו נעשה ע"י-------- גרין ביי פאקרס . הGB זכו בגדול לדעתי.. היות ואוטוטו, עונה <או שתיים> לסיום הקריירה המפוארת של ברט פארב- יש להם מישהו שיוכל לעמוד בזכות עצמו יום אחד . ועוד עם הדרכה צמודה מאחד מהגדולים... . אגב כך- הם שחררו בתחילת העונה בחירת דראפט מקום ראשון לדעתי מלפני 3שנים -טים קאוץ- ולא היה להם מישהו עם פוטנציאל קאליבר במקומו . P.S. הבחירה של הפייבוריט שלי בדראפט נעשה בידיי דטרויט ליונס, במקום ה10 בסיבוב הראשון- מייק ווילאמס- פוטנציאל שאמור להגיע למיצוי בליגת הNFL אחרי עונת הקפאה . רק תנו לילדים זמן .

דנייייי

New member
גניבות ??

הית' מילר לפטי ודריק ג'ונסון הליינבקר לסיטי לא כזה מובן לי הבחירה של מייק וויליאמס לליונס, הרבה עמדות אחרות היו צריכות עזרה בינהם OT-MLB-DE-TE ו-S והם הלכו שנה שלישית רצוף על תופס. אומנם זה נותן להם פוטנציאל להתקפה אימתנית אבל הרינגטון לא הוכיח הרבה עד עכשיו ושיש לך גם את רוי וויליאמס וגם את רוג'רס לבחור את וויליאמס נראה תמוה כמה כסף אפשר להשקיע בעמדה אחת ?? ומדובר בהמון כסף אלא אם יש משו לגבי הפציעה של רוג'רס שאף אחד לא יודע חוץ מהליונס אבל עדין תמוהה מאוד בעיני

ofribecker

New member
הבחירות הראויות לציון

הבחירה הראשונה של סן פראן בדמותו של אלכס סמית' לא מפתיעה. למרות שנראה היה לי שהם זקוקים יותר לרסיבר, אך אין ספק שסמית' הוא בחירה סבירה וראויה. מפתיעה מאוד הבחירה המאוחרת של ארון רוג'רס ע"י גרין ביי. היה אמור להיבחר הרבה יותר גבוה. כנ"ל ג'ייסון קמפבל, שנבחר מיד אחרי רוג'רס, ע"י הרדסקינס. ככל הנראה הרבה קבוצות שהיו להן בחירות מוקדמות ננעלו על החלטותיהן מהבית ולא רצו לשנות כלום בזמן אמת. עיסקה מאוד טובה לדעתי בסיבוב השני עשו שתי קבוצות - 1. הקארדינלס כשבחרו את ג'יי ג'יי ארינגטון הראנינגבק המצוין מקליפורניה, 2. הג'טס שלקחו את הבועט מייק נודג'נט מאוהיו סטייט, ודי אם נזכור את משחק ההדחה של הג'טס העונה... הבחירה ה"חדשותית" ביותר בעיני היא האחרונה בסיבוב השלישי שבה בחרה דנבר את לא אחר מאשר מוריס קלארט. לא היה ברור מי תהיה מוכנה לקחת את הסיכון הכרוך בכך עם כל הצרות והבעיות שהבחור מייצר, אבל הנה זה בא. בהצלחה ברונקוס.

דנייייי

New member
רוג'רס

אומנם מפתיע אבל זה קורה וברגע שהוא יצא מהטופ 5 היה ברור שהוא יתחיל להחליק כי אחרי הטופ 5 לאף קבוצה אין צורך בק"ב, והם החליטו ללכת על הרצים המשובחים שיצאו השנה....אז ככה ש.... הג'ט טיפה תמוהה לי הבחירה של הבועט במיוחד לאור העובדה שהוא היה יכול להיות שם בשביל הבחירה השניה שלהם בסיבוב השני ושהיו שחקנים משובחים מתי שהם בחרו בפעם הראשונה. עכשיו הם גם יצטרכו לשלם לו, לשחקן חד גוני הרבה כסף מיותר... בכל מקרה זה הסתדר להם בסוף כי הם לקחו את ג'סטין מילר אבל אם כבר ג'טס אז אם היה להם סבלנות לפני יומיים ולא היו עוישם את הטרייד על ג'ולי הם היו מקבלים את מילר שהוא בפוטנציאל הרבה יותר טוב מג'ולי שהם נתנו עליו בחירת סיבוב ראשון....

cwoodson

New member
ליינרט בusc

הוא הודיע לפני חודש שהוא נשאר לעוד שנה.

cwoodson

New member
קבל

ROUND ONE 1. San Francisco 2. Miami 3. Cleveland 4. Chicago 5. Tampa Bay 6. Tennessee 7. Minnesota from Oakland 8. Arizona 9. Washington 10. Detroit 11. Dallas 12. San Diego from New York Giants 13. Houston 14. Carolina 15. Kansas City 16. New Orleans 17. Cincinnati 18. Minnesota 19. St. Louis 20. Dallas from Buffalo 21. Jacksonville 22. Baltimore 23. Seattle 24. Green Bay 25. Washington from Denver 26. Oakland Raiders from NY Jets 27. Atlanta 28. San Diego 29. Indianapolis 30. Pittsburgh 31.

??

אני חושב שיש לך בלבול מסוים.. הדראפט מתקיים ביום שבת הזה, ה23 לחודש- בלילה שבין שבת לראשון אצלנו- שלושת הסיבובים הראשונים.. אח"כ בלילה שבין יום ראשון לשני, ה24 לחודש.. ה4 הסיבובים הנותרים . הלוואי וישדרו את הדראפט בשידור חי ! חג שמח וכשר, עמית .

בקשר לזה

אין לי בילבול בגלל שאני מודע לכך שהשידור בESPN הוא לא ישיר, אבל עדיין מי שמעוניין לצפות בשידור לא ישיר יכול לצפות .

למעלה