תחזיקו אותי ותחזיקו חזק

תחזיקו אותי ותחזיקו חזק../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

17.6.04- פרדי קרוגר, האיש שתאהבו לשנוא בא לביקור ארץ זבת חלב ודבש. רוברטו (פרדי קרוגר) הידוע לנו מכל סרטי הסיוט ברחוב אלם ופרדי נגד ג'יסון, הכוכב שפניו נשרפו ועורו נחרך עקב כך, בא לביקור בישראל. השחקן יבוא כדי לקדם סרט חדש שעומד לצאת, וכדי לצלם קטעים ממנו כאן בישראל. יכול להיות שאל רוברטו יצטרף קן (ג'יסון) המוכר לנו מסרטי יום שישי ה- 13 ופרדי נגד ג'ייסון. ישנה גרסא שאומרת שרוברטו (פרדי) יצלם פה הסיוט ברחוב ____ משהו כזה ישראלי, כדי לעשות סדרת סרטים חדשה לאו דווקא ברחוב אלם. פרדי קרוגר בעל הכפפה המיוחדת עם אצבעות מיוחדות שבאמצעותך הורג אנשים בא לישראל. היכונו.. החזיקו חזק, הדקו חגורות. הביקור הרותח שיבוא בקיץ. פרדי קרוגר, הרוצח הפיקח!

חחחחחחחחחחחח

אבישג--> סיוט ברחוב חורב... חחחחחחחחחחחח לא משנה תביני לבד אבל את מזה צודקת אם הוא עושה את זה בישראל סדרה חדשה איך זה באמת ישמע--> סיוט ברחוב דיזינגוף? חחחחחח אבל יש טעות---> קן לא שיחק בסרטי יום שישי ה-13 הוא רק שיחק בפרדי נגד ג'ייסון החליפו את השחקן של ג'ייסון... אבל ראיתי תמונות מזה קורעות שלהם שהם התארחו בתוכנית טלויזיה ששקלו את קן... ולרוברט היה מעיל כזה חחח נקרעתי תכתבי לי במסנג'ר אני אשלח לך קישור

elenwee

New member
קוראים לו רוברט אנגלונד...

לא רוברטו!!! בטח אתה סתם ממציא את זה... מה הסיכויים שפרדי קרוגר בכבודו ובעצמו יגיע לארץ? ואיזה בדיוק סרט, או סדרה אתה מדבר?

אני קוראת לו רוברטו

כי תמיד חשבתי שקוראים לו ככה ואז לפני איזה שבוע הבנתי שזה רוברט אבל בשבילי הוא רבורטו. זה היה כתוב באיזה עיתון בשבוע הקודם, ופשוט קיצרתי את הכתבה הארוכה שהייתה שם. עוד לא ידועים איזה סרט.

הופהההההה

אף אחד לא מזלזל בשוגי שלי!... ולמה שהיא תמציא את זה? ותות שובב זו בת.. חחחח איזה בן יקרא לעצמו תות שובב...

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifמאיפה הידיעה?

האם זה בטוח שהוא יבוא? הרבה סלבס הבטיחו ולא קיימו... אני אהדק את חגורתי אבל אם הוא לא בא אני משחררת אותה שוב (המשפט חסר תכלית אבל תזכרו שזאת אני)

אמממ../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif

הידיעה מאחד העיתונים המרכזיים של הארץ, זה פורסם שבוע שעבר לכן אני לא זוכרת איזה עיתון אבל כתבתי לי את הפרטים החשובים על דף שתימצתתי אותם ואז פירסמתי את התימצות.

למעלה