לכל מי שהגיב לי כאן וששלח לי מסרים אישיים
אני מודה לכם מקרב לב. אין לי כוח לענות כרגע באופן אישי לכל אחד בנפרד, אבל חיממתם לי את הלב.
אני עדיין במצב רוח קרבי, זועמת מאוד, מתוסכלת מאוד; בא לי לפרק מישהו לחתיכות, אבל אני אדם עדין שמפנה את הזעם בעיקר כלפי עצמו (וקצת בציניות לפעמים גם החוצה). מדגדג לי על הלשון לכתוב משהו, אבל אני יודעת שזה עלול לפגוע במישהו אז אני מתאפקת ונותנת לגל הזה לעבור ומזכירה לעצמי שזה לא שווה את זה, שאף אחד, למעשה, לא שווה את זה, ושכולם יכולים לקפוץ. אני כמעט כותבת את זה, אבל לא. אני מנסה להזכיר לעצמי שאנשים הם לא נגדי אלא הם בעד עצמם. אני מנסה להזכיר לעצמי שאני בסדר בדיוק כמו שאני ושאלוהים לא בורא זבל. אני מנסה להזכיר לעצמי שלא בגללי ולא בזכותי. ולהישאר רגועה גם אם דברים לא מסתדרים בדיוק כפי שהייתי רוצה (ואגב, זה חלק הארי ברוב התסכולים והכאבים של רובנו - הקושי להשלים עם כך שהמציאות לא תמיד מסתדרת איך שהיינו רוצים שתתנהל. אוך, כמה זה קשה). ואם אני מגישה מתנה למישהו והמישהו מתעלם ממנה או בועט בה, זה לא מעיד שום דבר עליי, זה מעיד על חוסר דרך ארץ וכפיות טובה או על חוסר ריכוז או על דברים אחרים שלא קשורים בהכרח אליי. ואני צריכה ללמוד לתת בלי לצפות לשום דבר בתמורה (על הנייר זה מאוד יפה, תאמינו לי). ואני צריכה ללמוד לא לתת שוב ושוב ושוב למי שגורם לי להרגיש ולו שמץ של אשמה כשפעם אחת אין לי לתת כמו שהיה רגיל לקבל, ודוקר ומסובב את הסכין. חבל על הזמן, ולא במובן הסלנגי של המילים. ואני צריכה ללמוד איך להפסיק לצפות מאחרים (שזה די דומה, למעשה) שייתנו לי את מה שהם לא יכולים / לא רוצים לתת וזו זכותם המלאה לא לתת וחבל מאוד שזה מה שהם בוחרים, אבל טאף לייף ואני צריכה ללמוד לוותר, לוותר, להרפות, לנשום. רק ככה אפשר לנשום. אז כמעט ונתתי להתקף רוח הקרב הזה שם, אבל השם הזה היה עלול לפגוע, אז אני אעזוב את זה עכשיו. גם זה שפרקתי זה כבר עזרה, אז תודה.
ומי שבא לו לקרוא עוד על מה עבר עליי אתמול בלילה, תיכנסו לבלוג שלי, קישור בחתימה. רק תיזהרו, כי זה טריגר.