תחזיקו אצבעות לחיילים שלנו, הם רק

תחזיקו אצבעות לחיילים שלנו, הם רק

ילדים, וכבר כול עזה על הכתפיים שלהם. אנחנו יושבים פה מתווכחים, מבקרים את כולם, עזבו הכל זה מלחמה. ובמלחמה קודם כל החיילים שלנו. אז תחזיקו להם אצבעות תתפללו למענם. קצאת איחוד לא יזיק. רק יעזור. כן ושיפציצו אותם כמו שמפציצים אותנו ושלא יתנו לחיילים להיכנס ברגל.

pavel777

New member
צריך למחוק את עזה מכדור הארץ

מי שלא מוכן לשתף פעולה עם הממשלה לפתוח להם באסטה איפושהו באפריקה ולהעיף אותם קיבינימט

מה זה יעזור?

להפציץ אותם מהאוויר רק ייצר עוד טרוריסטים. מהאוויר לא תפגע ההנגה שלהם. מאוד מפחיד. תודה לאל שאבא שלי כבר בדימוס...

תני לצה"ל קצת קרדיט במה שהוא עושה

צה"ל יעשה את כל יכולתו כדי להגן ולשמור על המדינה , ותאמיני לי שיושבים במטה הכללי אנשים חכמים שמבינים קצת יותר ממך...

ליושבי הבור אני נותנת קרדיט

לטוקבקיסטים שקוראים להפצצות מהאוויר על כל קסאם שעף, לא ממש.

respecta1

New member
טרוריסטים ילכו להיות טרוריסטים

בלי שום קשר להפצצה זו או אחרת אף אחד לא נהיה טרוריסט בגלל סבל, בכל העולם סובלים, בהרבה מקומות נלחמים, ואף אחד לא מוכן להתאבד בשביל להרוג הרבה מהצד השני... מהסיבה הפשוטה שכל מלחמות העולם האנשים נלחמים בשביל שיהיה להם יותר טוב בעולם הזה ופה שהם עשו את זה למאבק דתי, הם נלחמים בשביל שיהיה להם יותר טוב בעולם הבא, הם שוטפים את המוח מגיל 0 וזה מה שיוצא, וזה יצא בלי שום קשר להפצצת מפקדה זו או אחרת..

respecta1

New member
פחחחח אחלה תגובה

זה התגובה הראשונית שלי לכל הודעה שלך כמה הזויה, אבל בניגוד אליך אני יודע לא אגיב פחחחחח כי זה פתטי, ורק מראה שאין לך מה להגיב. אין עוד סיכסוך אחד בעולם שאנשים בו פיצצו את עצמם במסעדות ואוטובוסים של האויב.. וב90 אחוז מהסכסוכים בעולם יש הרבה, הרבה יותר סבל מאשר שיש ברצועת עזה.

Jan22

New member
נועה לביא ,כישורייך דרושים פה

היות ועשית תואר שני כבר בגיל 18 ,אנא הסבירי לבחור מהו אנטגרל רקורסיבי ,ליטל-מיס-סנשיין.

koneko90

New member
סבל.. מי היה שומע

כאילו הם לא חיים על חשבננו, אוכלים על חשבננו, חשמל ומים על חשבננו - זה שהם בוחרים להרוס את זה, בעייה שלהם. הסבל הוא סבל מבחירה. אולי באמת צריך להראות להם סבל כדי שיבינו שהם חיים שממש לא מגיעים להם.

ל שכזו

New member
פרויד היה חולק עלייך

אבי הפסיכולוגיה דווקא טען שהגורם למלחמות הוא הטאנטוס: יצר ההרס העצמי.

Jan22

New member
מבצע החודש: קסאם = יום ללא חשמל+ללא דלק.

קסאמים על אשקלון ,על מוסדות אקדמיים ...מה עוד צריך לעשות כדי להעיר את הממשלה ההייברנטית הזו !!?

EmGee

New member
ג'אן אני קורא לסדר

כל עוד אתה כותב כאן, תשמור את השנאה והתיעוב שלך למשתמטים. לא לערבים...

Jan22

New member
מספיק עם עיקרון " מה העולם חושב " - חלאס !!!!

למי אכפת מה העולם חושב ? אני לא חושב שקיימת מדינה בפלנטה הזו שהיתה מאפשרת ירי על אזרחיה ,אבל חבורת המתחסדים-שקרנים-מניפולטורים-אנטישמים האירופים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513674,00.html יודעים לפתוח את הפה הגדול שלהם אך ורק כשצה"ל נכנס לרצועה ...אולם בימים "רגילים" ,שאין צבא בעזה ,ויש קסאמים על שדרות והסביבה ,הם יושבים כמו טהטהלה וסותמים את הפה . דוגמא לגועל נפש ! *לנתק את החשמל והדלק *להפציץ עם מטוסים וארטילריה *הכנסה של כוחות מיוחדים (רגליים) לנקות את כל החרא שנשאר *במלחמה נפגעים גם חפים מפשע ,אין מה לעשות . זה לא בכוונה אלא כורח המציאות ! *מספיק עם ההומאניות. טרוריסטים,פעילים,רוצחים,מחבלים - להעביר למוקי חדש לצד אללללה !

למעלה