תחזיקו לי אצבעות

מיכל ל ל

New member
תחזיקו לי אצבעות../images/Emo92.gif../images/Emo57.gif

עוד 3 וחצי שעות יש לי רפרט באונ´ ואני במתח עצבני. אני עובדת עליו כבר הרבה זמן והוא היה אמור להיות שבוע שעבר ונדחה. אני חושבת שאחרי שאסיים אותו ירד ממני אחד הגורמים שהכניסו אותי למתח בתק´ האחרונה. אני פשוט שונאת אבל שונאת לדבר מול קהל ולהעביר רפרטים באונ´. אני תמיד נכנסת ללחץ ומתחילה לגמגם מול האנשים וכל מה שהתכוונתי פשוט פורח מהראש. וזה מוזר כי בעבר כן לימדתי בצבא ובאונ´ אבל זה היה ילדים ולא יודעת למה אני נלחצת להרצות מול מבוגרים. אני פשוט מזיעה ונכנסת להתקפי חרדה. אני שונאת את זה. בגלל זה אני אף פעם לא מאלו שמתחילות שיחות וכל זה...תמיד מרוב תכנון מה להגיד כבר השיחה נגמרת
. היום שוב אני לא בעבודה כי אתמול שוב התעלפתי באוטובוס אני לא יודעת מה קורה לי וזה מלחיץ. לא לדאוג כבר ביקרתי אצל הרופא והוא לא ראה שום דבר חריג. ישר חשבתי שאולי זו הדיאטה אבל זה לא נראה לי (כמובן שאני לא אחרי 7 שנות לימודי רפואה). אני ממש מפחדת שאולי בסוף יתגלה שזו הסיבה כי בנתיים טפו טפו טפו
אני מצליחה לשמור והיום לא עמדתי בפיתוי ועליתי על המשקל....שמחה לציין שאני מתקרבת ל-95 והירידה עדיין מפתיעה אותי. איך לא התחלתי בפרוייקט הזה לפני שנה-שנתיים. יכולתי למנוע מעצמי כ"כ הרבה סבל. שיהיה יום טוב לכולם. מיכל

אביטל +

New member
היי מיכל

זו בטח שאלה מיותרת אבל אני אשאל בכל זאת - את שותה מספיק ? אני מכירה את ההרגשה השאת של "למה לא עשיתי את זה מקודם" כל פעם שאני מרגישה את הירידה במשקל (בבגדים או אחרי שקילה) יש לי איזה רגע של "יה דפוקה, למה חיכית עד היום ?" אבל כל הסבל ומה שעברנו זה הוביל אותנו לפה. לפעמים כדי להגיע למקום כל שהוא, אי אפשר להשתמש בקיצורי דרך. חייבים לעשות את הדרך הארוכה. יום טוב

Happy1

New member
מחזיקה לך אצבעות !../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

אבל מיכל, את מדאיגה אותי עם ההתעלפויות (לא זכרתי אם זו הייתי את שדיווחת שהתעלפת כמה פעמים, היה נדמה לי שזו תותי...) למרות שבדקת עם רופא והוא אמר שאין מקור לדאגה, בנאדם לא מתעלף כך סתם. אז נכון עברו עלינו כמה ימים שרביים בטירוף ואם הסתובבת בחמסין ולא שתית מספיק יכול להיות שזו הסיבה. אבל אם לא, אז תעשי לי טובה תעשי כמה בדיקות דם ותבררי את הנושא. ובנושא הירידה במשקל - יופי ! יופי ! יופי ! (תזכירי לי מה את עושה ?) תשמרי על עצמך ותעדכני איך הולך !!!

שלגיה**

New member
מחזיקה חזק עד שתאמרי להרפות

גם לי יש נסיון בהדרכה (בעיקר מהצבא) ותמיד לפני שיעור או הצגת מצגת הייתי אומרת לעצמי שכל הנוכחים בחדר או בכיתה יודעים פחות ממני את החומר שאליו התכוננתי ולכן כל מה שאני יכולה לעשות לטובתם...זה לתרום להם מהידע שלי. וכך גם את תעשי בעו שעתיים ואני בטוחה שתצליחי !!! אחרי שתגמרי את הרפרנט ואת הסמסטר ,נדבר על ההתעלפויות ועל המשקל ובכלל. פרה
פרה

מיכל, חיבוק אמיץ ממני. ו....../images/Emo24.gif

אני יודעת שמה שלא אגיד זה לא ישנה את ההתרגשות שלך. בכל זאת. תיזכרי, ששם מולך יושבים בני אדם כמוך בדיוק, לא יותר ואולי כשהם יצטרכו לעשות זאת גם להם יהיו פרפרים... ומיכל, תתרכזי ותשקעי במחשבות במה שאת רוצה להעביר ותנסי לא לחשוב על יותר מזה. יאללההה... אחרי זה בטח תצעקי: הצלחתיייייי!!!! (ומה, אחרי כל הפינוקים שאנחנו מפנקות ומעטירות עלייך כאן לא תהיי משהו משהו??? בטח שכן!!!). ספרי איך היה אח"כ....
דליה.

tuti f

New member
מיכל ../images/Emo24.gif

קודם כל המון המון
ובקשר להתעלפויות זה באמת מאוד מאוד מדאיד
בתור "מלכת ההתעלפויות" אני יודעת שזה ממש ממש לא נחמד ובכלל מסוכן
עצם העובדה שאת לא יודעת בגלל מה זה קורה לך מפחידה עוד יותר,ולצערי אני יודעת כי אני מדברת מניסיון...לקח לי זמן ובסופו של דבר הלכתי לרופא (אני שונאת רופאים) ובעצם נודע לי שזה קורה לי בגלל שיש לי חוסר בסוכרים (בדיוק ההיפך ממה שהיה לפני שנה וחצי
) זה היה בגלל שלא אכלתי פירות (לא אוהבת את הפירות של החורף) ובכלל אני כמעט ולא אוכלת סוכרים (לפחות משתדלת מאוד מאוד) היום אני אוכלת לפחות 2 פירות ביום והבעיה לא חזרה על עצמה (טפו טפו טפו
). אז אחרי שתסיימי היום באוניברסיטה תקבעי תור אצל הרופא דחוף
בריאות זה דבר מאוד חשוב ואסור להזניח אותה בשום פניםנ ואופן...וגם אם זה בגלל הדיאטה אז אפשר לתקן את התפריט זה ממש לא סוף העולם. אני מאוד מאוד דואגת לך
ספרי איך היה אוהבת,

מיכל ל ל

New member
אפשר להרפות אצבעות../images/Emo127.gif

העברתי את הרפרט ואפילו טוב לדעתי הצנועה. מרוב שהיה לי מה להגיד פשוט לא סתמתי את הפה. ירדה לי כזו אבן מהלב וביום ראשון תרד עוד אחת כי אני מכינה ידיד שלי לבגרות וביום ראשון זהו-אני כבר אוכל להתחיל בחופש.....עד להגשת העבודות אבל לזה יש עוד מלא זמן. אז
ענקיתתתתתתתתתתתתת לכם אוהבת, מיכל

מיכל, את רואה: יש לך את זה!!!! ../images/Emo9.gif

נראה לי שאנחנו רואות את זה יותר ממך.
לא חשוב. עוד קצת זמן איתנו, ואת תעלי הרבה בגובה...
(= לגובה שלך וגם משם יש עוד לאן להתקדם
). איזה יופי של ידיעה!! מה זה שימחת אותי!!!
של אושר, דליה.

אביטל +

New member
וואוו, אני מעריצה אותך

אני די מקנאת באנשים שמסוגלים לעמוד מול קבוצה ולהעביר משהו כמו שצריך. שיהיה לידיד שלך בהצלחה בבגרות (מותר לשאול באיזה נושא ?) ושיהיה לך חופש נעים

למעלה